Биоклиматични тенти

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

4 Артикули

 1. Тента ALBA 2023 ®
  0,00 лв.

  За нас е удоволствие да ви представим обновената версия за 2023 на биоклиматичната тента Alba, която е подобрена както по отношение на дизайн, така и на производителност. Ъгловото покритие, най-разпознаваемата характеристика на Alba, е преработена от гледна точка на естетиката. Корпусът, припокриващ връзката греда-стълб, не само омекотява естетиката на продукта, но допълнително повишава водонепропускливостта. Освен това Alba вече може да бъде конфигурирана до милиметър от страната на въртенето, опция, която преди не беше налична, и няколко модула могат да бъдат свързани без удвояване на колоната. Новата конструкция е оборудвана и с нов конвейер със силиконови помпени канали. Alba 2023 има някои нови опции като например система против пръски, която предотвратява отскачането на вода по време на обилен дъжд.

  Вижте повече информация в прикрепения по-долу файл в Документи.

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 3.60х5.12 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 30 880 лв с ддс)

 2. Тента Imago
  0,00 лв.

  Imago е биоклиматична тента, надхвърляща концепцията за продукт на открито, за да влезе в измерението на цялостното пространство. Решение с ламели, регулируеми до 135 °, самодостатъчни за конструктивни детайли: платформа, стълбове, греди в пълна архитектурна последователност. Дизайн премерен до изключителна чистота. Стълбовете със сечение 15x15 см са проектирани така, че да се приспособяват както като тръба, която насочва потока на водата, така и като странични водачи на екраните - за максимум габаритни размери 33х33 мм. Гредите 15 х 25 см също са проектирани така, че да интегрират всички затваряния в диапазона, криейки всякакви прекъсвания от гледката. Това прави и бар-системата за управление на летвите, разположена от вътрешната страна на гредата, защитава механизма на моторизирано задвижване, като максимално подобрява естетиката и функционалността. Ламелите са изцяло преработени, за да отговорят на желанието за чистота и непрекъснатост на линиите. Всъщност те са плоски, с размери 24,5 на 4,8 см (стъпка между ламелите 21,5 см) и могат да побират светещи LED светлини, перфектно центрирани по отношение на ширината на ламела. Има възможност за интегриране на LED светлини по целия вътрешен периметър и създаване на модулна, ефективна и особено приятна осветителна система. Конкретната геометрия на гредите и колоните означава, че външната част на Imago може да бъде напълно различна по цвят от вътрешната, за оригинален и приветлив двутонен ефект. Интеграция и гъвкавост се срещат и в множеството конфигурации, които Imago има за страничните затваряния: Напълно отворен по периметъра, за пълна пропускливост; Затворен с плъзгащи се прозорци Затворен с Aura brise soleil; Затворен с вертикални екрани с прозрачна, филтрираща или тъмна тъкан; Двойно затваряне, с прозорци и вертикални екрани; Затворен чрез използването на неподвижни панели. Вътрешните пространства на Imago могат да бъдат модулирани според функцията, за която са проектирани, също благодарение на модула Closet (по избор), частен кът, който може да се използва като съблекалня, склад за столове и шезлонги, гардероби, съдове ... Гардеробният модул е ​​съставен от неподвижни и плъзгащи се панели, фиксирани към допълнителна междиннна греда. За да завършим опциите, които правят Imago самодостатъчна структурна тента, е разработена и нова платформа с височина 17,5 см с възможност за компенсиране на разликите във височината, към която да комбинирате различни видове подови повърхности. По желание Imago се предлага и без платформа. Imago е предварително свързан с моторизация Master (опция Somfy).

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 4х5.56 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 47 740 лв с ддс)

 3. Тента ETERIA ®
  12100,00 лв.

  Името Eteria (дъщеря на Слънцето и океанската нимфа Климена) е вдъхновено от древногръцката митология. Тази ръчно управляема тента е част от семейството на биоклиматичните перголи. С алуминиевата свободностояща или закрепена към стена пергола и регулируеми ламели, тя позволява контрола на въздуха и светлината, от които се нуждаете. Движението на ламелите, които могат да се въртят до 120°, е изцяло ръчно, така че Eteria не се нуждае от електричество. Конструкцията без двигател е изключително семпла, и в същото време значителна. Плоските ламели, леката конструкция, практичността на алуминия правят Етерия функционална за всяко външно пространство. Когато се затвори напълно, Eteria е водоустойчива, дъждовната вода изтича благодарение на улуците, вградени в гредите и колоните. Идеален вариант е за крайбрежен климат, тъй като е устойчива на соления въздух и неблагоприятното време, ако се поддържа правилно. Има ефирна форма с изчистен дизайн, създаден за комфорт на морския бряг или у дома. Eteria в бял или сив цвят предлага свободата да имате открито, но защитено пространство, където да се наслаждавате на обкръжението си, независимо дали това е естествена среда или града. Етерия е модулна и се предлага в няколко варианта - единичен свободностоящ модул 395х350 см или такъв модул закрепен към стена, и варианти това да са двойни модули за по-големи пространства 790х350 см или 700х395 см, също с възможност да се закрепват към стена или да са свободностоящи структури.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  *Направете запитване за вида и размерите, които търсите на [email protected]

 4. Тента Maestro
  0,00 лв.

  Основната конфигурация на Maestro е самоносеща алуминиева пергола и покритие с плъзгащо сгъваемо платно или регулируеми ламели. За версията на Maestro с регулируеми ламели максималните размери на единичен модул са 470 х 620,5 см. Ламелите могат да се завъртат до 140 ° и е възможно да се избира посоката, в която те да се отварят на базата на количеството светлина или сянка, които искате да има от вътрешната страна. Когато е напълно затворена, Maestro е водоустойчива: водата се оттича през интегрираните улуци и колоните действат като водосточни тръби. И двете конфигурации - платно или ламели - позволяват сдвояване на структурите без да се дублира колоната, което дава възможност ефективно и елегантно да се покриват и големи повърхности.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 3.50х5.13 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 39 945 лв с ддс)

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

4 Артикули

Биоклиматични тенти