Перголи

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

7 Артикули

 1. Тента Alba Butterfly
  0,00 лв.

  Система за покриване Alba Butterfly е тента тип пеперуда, с по-малко тежест и повече защита. Butterly е сгъваемият покрив с пантографна система, която „преобръща“ идеята за пергола с платно. 
  Перголата се сгъва благодарение на новата прибираща се пантографна система с алуминиеви пръти. Те поддържат тръбите на платното, което може да се сгъне нагоре, оставяйки цялото пространство отдолу свободно.
  Когато платното на перголата е напълно сгънато, тежестта се намалява с до 40% в сравнение със системата Pergotenda® със същия размер.
  Така Corradi добави още една опция за живот на открито, която се основава на системата Alba, която вече е топ сред регулируемите перголи. 

  Alba Butterfly е версия на Alba, която използва новата система за сгъване на пантограф, разработена от Corradi.
  Максималните размери на единичния модул с 4 стълба - 550 x 715 cm - и особено високоефективната система за отводняване на водата със сигурност правят Alba Butterly идеален за приложения по поръчка, въпреки че е проектиран и за жилищния сектор.
  Стълбовете остават същите като тези на биоклиматичната версия на Alba и са с размери 11 x 11 cm, докато гредата, в която се помещава голям улей спрямо капака на ламела, е с размери 12,2 x 8,7 cm.

   

   

 2. Тента PALLADIA ®
  0,00 лв.

  Изработена от алуминий и неръждаема стомана, PALLADIA е Pergotenda® закрепена към стената с добре дефиниран и етеричен дизайн . Когато е отворена около периметъра, структурата й подчертава линиите на предните колони, докато при затварянето на периметъра Pergotenda® Palladia показва един напълно нов, завладяващ и иновативен характер.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на shop@coradi.bg

  (Примерна цена при размери 5х3 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 19 540 лв с ддс)

 3. Тента EXYL ®
  0,00 лв.

  Линеен дизайн, опростена структура, материали с високи стандарти за качество: малките детайли, които незабавно отличават Pergotenda Exyl®.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на shop@coradi.bg
  (Примерна цена при размери 5х3 м свободностояща стуктура, с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 16 180 лв с ддс)

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

7 Артикули

Pergotenda