Кресла

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

31 Артикули

 1. Кресло Грим букле
  Кол-во: 23
  637,05 лв.

  Представяме ви въртящ се фотьойл Грим, тапицерията е изработена от висококачествен плат букле, а седалката е кръгла и удобна, отговаряща на характера на фотьойла, който е модерен, съчетаващ стил и комфорт. 

  Размери: 90x93x65 см

 2. Кресло Спинър букле
  Кол-во: 92
  513,75 лв.

  Характеристиката, която отличава това кресло са футуристичните извивки на металната рамка, които оформят удобната облегалка, докато цялата конструкция създава впечатлението, че се носи в пространството. 

  Размери: 81x64x74 см

 3. Кресло Харт букле
  Кол-во: 45
  595,95 лв.

  Представяме ви кресло Харт, което е едно от новите попълнения в нашата гама-модерно и удобно съчетаващо стил и комфорт.

  Размери: 84x74x87 см

  Височина на седалката: 42 см
  Височина на ръцете: 68 см
  Размери на седалката: 44-61x57 см
  Размери на гърба: 26-62x81-87 см
  Височина на крака: 33,5 см
  Разстояние между краката: 60 ​​см

  Пълнежът, както на облегалката, така и на седалката е изработен от дунапрен със средна твърдост, който предлага първокласна опора на тялото.
  Цялото кресло е тапицирано с висококачествена дамаска букле.

 4. Кресло Беви бежово букле
  Кол-во: 27
  509,64 лв.
  Фотьойл Беви в бежово цвят букле е модерен и красив. Характеристиката, която отличава това кресло е, че седалката с полукръгла облегалка и удобни възглавници лежи върху основа с подобна естетика. Кресло, което със сигурност няма да остане незабелязано. РАЗМЕРИ: 72x71x75H см. Височина на седалката: 42 см. Височина на подлакътниците: 57 см. Размери на седалката: 60x41-55 см. Размер на гърба: 58х38 см. Възглавница за гръб: 46x29x10 см.
 5. Кресло Крашър букле
  Кол-во: 47
  686,37 лв.
  Фотьойлът Крашър в бяло букле е модерен и красив. Характеристиката, която отличава този фотьойл са извивките на металната рамка, които образуват облегалката и цялата конструкция достига докрай надолу, създавайки ефективно всичките 3 крака на креслото като естествено продължение на дизайна. Облегалката и седалката са с удобни възглавници, допълващи уникалния характер на това кресло, което със сигурност ще привлече вниманието на всеки. РАЗМЕРИ: 82x78x87H см. Височина на седалката: 48см. Височина на подлакътниците: 70 см. Размери на седалката: 50х47 см. Размер на гърба: 50х48 см.
 6. Кресло Карпен букле
  Кол-во: 68
  637,05 лв.

  Кресло Карпен е модерно и стилно кресло, което ще остави отпечатък във всеки хол. 


  Размери: 93x87x78 см

  Пълнежът, както на облегалката, така и на седалката, е изработен от дунапрен със средна твърдост, който предлага първокласна опора на тялото.
  Цялото кресло е тапицирано с висококачествена дамаска букле тъкан, която има изплитане на възел. 

 7. Кресло Бени букле
  Кол-во: 40
  637,05 лв.

  Кресло от серията Бени, изработено от висококачествена дамаска букле в няколко цвята.
  Поставете го до камината, на прозорец или дори в спалнята си и се оставете да бъдете прегърнати от него.

  Размери: 85x82x77 см

  Пълнежъ на креслото, както на облегалката, така и на седалката, е изработен от дунапрен със средна твърдост, който предлага първокласна опора на тялото.

 8. Кресло Райкър букле
  Кол-во: 41
  558,96 лв.
  Дизайнерското кресло в керемиден цвят букле е модерно и красиво. Характеристикити, които отличаваи този фотьойл, са извивките на металната рамка, които образуват полукръглата облегалка с подлактъниците и цялата конструкция достига докрай надолу, създавайки по същество краката на фотьойла като естествено продължение на дизайна. Фотьойл, който със сигурност ще привлече вниманието на всеки. РАЗМЕРИ: 92x74x69H см. Височина на седалката: 43 см. Размери на седалката: 50х50 см. Размер на гърба: 43х28 см.
 9. Кресло Карлин букле
  Кол-во: 105
  637,05 лв.

  Кресло от серията Карлин, изработено от висококачествена дамаска букле в няколко цвята.
  Поставете го до камината, прозорец или дори в спалнята си и се оставете да бъдете прегърнати от него.

  Размери: 78x81x77 см

  Пълнежъ на креслото, както на облегалката, така и на седалката, е изработен от дунапрен със средна твърдост, който предлага първокласна опора на тялото.

 10. Кресло Алберто
  Кол-во: 39
  386,08 лв.

  Придайте съвършенство на вашето пространство с фотьойл Алберто, изработен от метална прахово боядисана конструкция и тапициран с висококачествена кадифена дамаска рипс.

  Размери: 70х85х83 см

 11. Кресло Тиана голд
  Кол-во: 12
  513,75 лв.
  Кресло Тиана голд е красиво кресло в черен, розов или зелен цвят кадифена дамаска и метална конструкция в златно. Рамката завършва с краката на фотьойла, които са в полукръгла основа с 3 вертикали фиксирани върху металния полукръг. Стол, който придава нещо специално на всяко бизнес пространство. Отличителен, качествен и елегантен, той определено ще привлече окото. Облегалката е ниска, но е снабдена с мека възглавница, докато целият фотьойл е с кадифена подплата, което добавя естетика към специалния характер на това кресло. РАЗМЕРИ: 80х70х68 см. Размери на седалката: 56x40-59 см. Размери на гърба: 52х27см. Височина на седалката: 42 см. Височина на подлакътниците: 69 см.
 12. Кресло Брин букле
  Кол-во: 76
  764,46 лв.

  Представяме ви въртящото се кресло Брин, което е едно от новите попълнения в нашата гама.
  Тапицерията не изработена от висококачествена дамаска букле модерно съчетаващо стил и комфорт.
  Поставете го до камината, прозореца или дори в спалнята си и се оставете да бъдете прегърнати от него.

  Размери: 86x76x87 см

  *Пълнежът на креслото, както на облегалката, така и на седалката е изработен от дунапрен със средна твърдост предлага първокласна опора на тялото.

 13. Кресло Брус букле
  Кол-во: 66
  764,46 лв.

  Представяме ви въртящото се кресло Брус, което е едно от новите попълнения в нашата гама. Той лежи върху метална четиризъба основа, върху която е монтиран въртящият се щифт. Тапицерията е изработена от висококачествена дамаска букле, а седалката е удобна отговаряща на характера на креслото, което е модерно съчетаващо изискан дизайн и комфорт. 

  Размери: 86x90x97 см

 14. Кресло Джилт
  1073,78 лв.

  Фотьойл с футуристичен дизайн, с избор на дамаска от серия Classic и кръстосана метална основа.

  Чудесен да бъде акцент във всяко пространство, и да ви отпусне в релаксиращ комфорт.
  При избор на дамаска от серии Амбиенте, Елеганс или Изи уотър клийн цената се оскъпява.

  Размери: 87х126х133 см

 15. Кресло Стивън
  449,44 лв.
  Модерно комфортно кресло от най-новите тенденции в обзавеждането, с метална основа и избор от цветове и дамаски от серия Класик. При избор на дамаска от серии Амбиенте, Елеганс или Изи уотър клийн цената се оскъпява. Размери: 76 х 78 х 81 см
 16. Кресло Флоу
  1069,54 лв.
  Фотьойл от серията Флоу - модерни релакс кресла и дивани с плавност и специален дизайн на подлакътниците. Корпусът е изработен от комбинация от масивна и многослойна букова дървесина. Комфортът е осигурен от възглавници от полиуретан HR (висока устойчивост) със средна плътност, снабдени с еластични ремъци за допълнителен комфорт. Краката са изработени от метална тръба или дърво. Богат избор от цветове от кожи или дамаски от серия Класик. При избор на дамаска от серии Амбиенте, Елеганс или Изи уотър клийн цената се оскъпява. Размери: 106х105х81 см
 17. Кресло Феличита
  430,36 лв.
  Модерно и комфортно кресло в дамаска класик или еко кожа с богат избор на цветове, и метална основа с избор от цветове: зелено, златно, тюркоаз, черно, антрацит или сребристо. При избор на дамаска от серии Амбиенте, Елеганс или Изи уотър клийн цената се оскъпява. Размер: 73 х 65 см
 18. Кресло Венеция
  999,00 лв.

  Венеция е колекция, посветена на интериори, вдъхновени от бляскавия стил. Красивите капитонирани и декоративни копчета са най-важните декоративни елементи от тази серия.
  Фотьойл Венеция ще бъде идеално допълнение към дивана от същата колекция. Въпреки това, неговият елегантен дизайн е лесен за вписване в интериор, където е поставен малко по-различен салонен комплект. Тапицираният стол се отличава с дизайнерски страници и подлакътници. На облегалката има стилни капитонирани и копчета, които придават наистина кралски характер на помещението. Цялото е допълнено от модни стройни черни и златни крачоли.

  височина: 103 см
  ширина: 87 см
  дълбочина: 94 см

  Цената важи при избор на тези цветове от дамаска Ривиера:

 19. Фотьойл Хъг
  2385,00 лв.

  Колекция модулни мебели Хъг съчетава красота, елегантност, характер и полезна функционалност.
  Дизайнът и функционалността на дивана ще го превърне в перфектния център на всеки хол, добавяйки едновременно стил и практичност. Колекцията пленява с вечния си външен вид. Оригинален, минималистичен дизайн и подредена симетрия на линиите на мебелите правят дивана да изглежда изключително модерен, придавайки на стаята оригинален щрих. Елегантността е подчертана с декоративни кантове и характерна форма на модулите. Системата от функционални модули на колекцията, които могат да се комбинират и поставят по желание, ви позволява да създавате дивани или ъглови дивани, които отговарят както на начина ви на живот, така и на размера на стаята. Колекцията е допълнена от пуф, който може да се използва както като свободностоящ, така и като композиционен елемент на ъглов или прав диван. Модулността е само едно от многото предимства на колекцията. Това е така, защото колекцията е създадена за изключителен комфорт. Мебелите са с удобна и мека седалка и контурна облегалка, осигуряващи незабравимо релаксиращо изживяване.

  височина
  77 см
  ширина
  76 см
  дълбочина
  90 см

  Цената важи при избор на дамаски Абриамо и други от клас II:

 20. Фотьойл Гранде букле
  Кол-во: 6
  447,00 лв.

  С елегантен и ергономичен дизайн, обещава да привлече окото и да бъде отправна точка във вашето пространство.

  Спецификации:
  * Дамаска от букле с голяма издръжливост.
  * Опората е направена върху четири метални крака.


  Размери на продукта:
  Дължина: 76 см
  Ширина: 75 см
  Височина: 72 см

 21. Фотьойл Ламприя букле
  Кол-во: 21
  645,00 лв.

  С елегантен и ергономичен дизайн, обещава да привлече окото и да бъде отправна точка във вашето пространство.

  Спецификации:
  * Стабилна pp рамка с висока издръжливост и устойчивост на тегло, износване и време. 
  * Дамаска от букле с голяма издръжливост.

  Размери на продукта:
  Дължина: 75 см
  Ширина: 72 см
  Височина: 75 см

 22. Въртящо се кресло Джойо букле
  Кол-во: 27
  507,00 лв.

  С елегантен и ергономичен дизайн, той обещава да привлече окото и да бъде отправна точка във вашето пространство.

  Спецификации: 
  * Дамаска от висококачествен плат букле с голяма издръжливост. 
  * Поставката е изработена върху златиста метална основа, която издига цялостния облик на фотьойла. 
  * Възможност за завъртане на 360 градуса. 

  Размери на продукта: 
  Дължина: 73 см
  Ширина: 68 см
  Височина: 74.5 см

 23. Кресло Тейлър
  Кол-во: 63
  547,20 лв.
  Модерно дизайнерско дървено кресло с бяла или черна изкуствена кожа. Размер: 94x46x75 см
 24. Кресло Барселона
  Кол-во: 25
  866,40 лв.
  Дизайнерско кресло от серията Барселона в черна или бяла еко кожа с хром крака. Размер: 73x85x85 cm
 25. Кресло с табуретка Релакс лукс
  Кол-во: 13
  1395,36 лв.
  Луксозно кресло на черна метална стойка и допълнителна табуретка в тъмен орех и бяла или черна еко кожа. Размер кресло: 81 x 66 x 86 см Размер табуретка: 65 x 54 x 46 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

31 Артикули