Сетове

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 195

 1. Комплект Зеко с маса 200х100 см
  Кол-во: 33
  1995,00 лв.

  Комплект от трапезна маса и 4 стола от акациево дърво.

  Идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция.

  Технически характеристики на комплекта:
  * Изработен от акациево дърво.
  * Акацията е известна със своята издръжливост и специална естетика.
  * Масата е разтегаема.
  * Столовете се сгъват и затварят с едно движение, като по този начин предлагат лесно транспортиране и съхранение.
  * Предлага се в естествен цвят.

  Размери на масата:
  Дължина: 150-200 см
  Ширина: 100 см
  Височина: 75 см

  Размери на стола:
  Дължина: 61 см
  Ширина: 65 см
  Височина: 110 см

 2. Комплект Зеко с маса 200х100 см
  Кол-во: 22
  2559,00 лв.

  Комплекто от трапезна маса и шест стола от акациево дърво. Идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция.

  Технически характеристики на комплекта:
  * Изработен от акациево дърво.
  * Акацията е известна със своята издръжливост и специална естетика.
  * Масата е разтегаема.
  * Столовете се сгъват и затварят с едно движение, като по този начин предлагат лесно транспортиране и съхранение.
  * Предлага се в естествен цвят.

  Размери на масата:
  Дължина: 150-200 см
  Ширина: 100 см
  Височина: 75 см

  Размери на стола:
  Дължина: 61 см
  Ширина: 65 см
  Височина: 110 см

 3. Комплект Зеко с маса 130х80 см
  Кол-во: 33
  1560,00 лв.

  Комплект от трапезна маса и 4 стола от акациево дърво. Идеален за вас, тъй като съчетава естетика с качествена конструкция.

  Технически характеристики на комплекта:
  * Изработен от акациево дърво.
  * Акацията е известна със своята издръжливост и специална естетика.
  * Масата и столовете се сгъват и затваря с едно движение, като по този начин предлагат лесно транспортиране и съхранение.
  * Предлага се в естествен цвят.

  Размери на масата:
  Дължина: 130 см
  Ширина: 80 см
  Височина: 72 см

  Размери на стола:
  Дължина: 61 см
  Ширина: 65 см
  Височина: 110 см

 4. Комплект Малибу
  Кол-во: 17
  3057,00 лв.

  Градински трапезен комплект Малибу се състои от четири стола и маса. Изработени са от устойчиво естествено акациево дърво. Това е красиво дърво със специални цветове и се нуждае от правилна поддръжка, за да не потъмнее цветът му и да се удължи живота му. Неговата естествена и силна устойчивост, съчетана с красотата му, го прави идеално дърво за външно обзавеждане, тъй като е водоустойчиво и идеално за места, които са в чест контакт с течности. Върху страниците и облегалките на фотьойлите е поставено въже, което излъчва стил в комбинация с дървените повърхности. Може да се използва за домашна и професионална употреба.

  Красив и удобен!

  Технически характеристики: 
  * Рамки от акациева дървесина с отлична устойчивост на износване и време. 
  * Дамаска с ненадминато качество с голяма издръжливост при употреба.


  Размери на продуктите:
  Стол: 66x55x75 см
  Маса: 170x90x75.5см

 5. Комплект Пейдж
  Кол-во: 3
  4854,00 лв.

  Градински бохо комплект с триместен диван, две кресла и кафе маса. Изработен е от устойчиво естествено евкалиптово дърво и бежови въжета. Неговата естествена и силна устойчивост, съчетана с красотата му, го правят идеално дърво за външно обзавеждане. Може да се използва за домашна и професионална употреба.

  Устойчивост съчетана с красота.

  Технически характеристики: 
  * Рамки от подсилено евкалиптово дърво с отлична устойчивост на износване и време. 
  * Дамаска с ненадминато качество с голяма издръжливост при употреба.

  Размери на продуктите:
  Диван: 80.5x193x82.5 см
  Фотьойл: 80,5х69,5х82,5 см
  Холна маса: 120x70x38 см

 6. Градински комлект Ерон
  Кол-во: 5
  5724,00 лв.

  Може да се използва за домашна и професионална употреба.

  Технически характеристики: 
  * Рамки от подсилено евкалиптово дърво с отлична устойчивост на износване и време. 
  * Дамаски с ненадминато качество с голяма издръжливост при употреба.

  Размери на продуктите:
  Диван: 88.6x186.6x65 см
  Фотьойл: 88.6x92x65 см
  Масичка: 100x100x40.5 см

  Забележка:
  *Продуктът е изработен от естествена масивна дървесина
  и всеки един е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
  *Съществуващи пукнатини или такива, които могат да бъдат създадени с течение на времето не се считат за дефект.

 7. Комплект Ироко Барт
  Кол-во: 1
  6625,32 лв.

  Представяме ви впечатляващия и нов външен комплект Ироко Барт. Целият комплект е изработен от алуминий, елементи от дърво ироко, плетени въжета и разполага с  възглавници покрити с качествена материя и пълнеж от дунапрени със средна твърдост за максимален комфорт и имат ципове за сваляне на калъфките. 

  Размери на масата: 196.5x98x74.5 см
  Разстояние между краката: 141.5-151.5x67.5-88.5 см

  Размери на креслото: 61x64x81 см
  Размери на седалката: 55х45 см
  Размери на гърба: 55х34 см
  Височина на ръцете: 68 см
  Височина на седалката: 47 см
  Височина на крака: 31 см
  Разстояние на краката: 55.5-61x48-52 см
  Разстояние между краката отзад: 26-41 см


 8. Сет Aio Lounge Taupe
  Кол-во: 3
  12600,00 лв.

  Комплектът AIO Lounge Taupe Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла, помощна масичка и две холни масички в цвят таупе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен лаундж комплект е идеален за почивка. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен лауундж комплект се състои от удобен триместен диван, два фотьойла, странична масичка и две маси за кафе, завършени с плот от тиково дърво. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие в цвят таупе, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Седалката е с дебелина 25 см и е съставена от 3 различни слоя за максимален комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Aio Lounge се предлага с възглавници.

  •Размери на креслото: ш 97 x д 82 x в 67,5 см  Размери на триместния диван: ш 238 x д 82 x в 67,5 см • Размери на холната маса: ш 75 х д 110 х в 32 см • Размери на кафе масата: ш 75 х д 80 х в 39 см • Размери на помощната маса: ш 44 x д 47 x в 43,5 см

   

 9. Трапезен сет Vasca Dining
  Кол-во: 5
  11065,50 лв.

  Трапезният комплект Vasca от Higold е красив комплект, който се състои от здрава външна маса и осем стола за тераса. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера. Патио столовете имат подлакътници и предлагат високо ниво на комфорт при седене, гарантирайки оптимално удоволствие. Истински привличащ вниманието комплект!

  Трапезният комплект се състои от осем удобни патио стола и маса за хранене, изработени от дърво. Тези луксозни външни мебели имат здрава дървена рамка. В патио столовете са поставени дебели червени възглавници, изработени от здрав материал, отблъскващ мръсотията и UV лъчи. Това прави възглавниците издръжливи и невероятно меки! Трапезният комплект Vasca е напълно подходящ за професионална употреба на открито.
  • Размери стол: ш 67,5 x д 65,5 x в 77 см
  • Размери маса: ш 100 х д 220 х в 75 см

 10. Сет Vasca Lounge 2 set
  Кол-во: 4
  7537,50 лв.

  Vasca Lounge Set – Red от Higold е луксозен комплект, състоящ се от двуместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера.
  Луксозният комплект се състои от удобен 2-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата рамка и изключително дебелите възглавници, които осигуряват чудесен комфорт при седене. Комплектът Vasca Lounge се предлага с възглавници. Изработени са от здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Това прави възглавниците издръжливи и приятни и меки!
  • Размери фотьойл: ш 93,5 х д 83 х в 71,5 см
  • Размери диван: ш 161,5 х д 83 х в71,5 см
  • Размери маса: ш 70 х д 120 х в 40 см

 11. Сет Vasca Lounge 3 set
  8590,50 лв.

  Vasca Lounge Set – Red от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера.
  Луксозният нисък комплект Vasca lounge се състои от удобен 3-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата рамка и изключително дебелите възглавници, които осигуряват чудесен комфорт при седене. Комплектът Vasca Lounge се предлага с възглавници. Изработени са от здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Това прави възглавниците издръжливи и приятни и меки!
  • Размери фотьойл: ш 93,5 х д 83 х в 71,5 см
  • Размери диван: ш 230,50 x д 83 x в 71,5 см
  • Размери маса: ш 70 х д 120 х в 40 см

 12. Комплект Лони
  Кол-во: 86
  1574,72 лв.

  Представяме ви новият ни комплект Лони, изработен от метална конструкция с оплетка от сив ратан с висока UV защита.

  Диван с един подлакътник размери: 88x65x82 см
  Ъглов диван: 92x65x82 см

  Маса размери: 150x89x71 см
  Табуретка размери: 40x40x32 см

  1бр. Стол без подлакътници: 80x65x82 см

  Възглавница за седалка 8 см / плат 200 г полиестер

 13. Сет Палермо
  Кол-во: 257
  562,40 лв.

  Новият градински сет Палермо е изработен от прахово боядисана конструкция и полипропиленова ратанова оплетка с висока UV защита.

  Размери на пейка: 124x63x78 см
  Размери на стол: 60x63x78 см
  Размери на маса: 88x48x40 см
  *5мм закалено стъкло

 14. Комплект Фрея
  Кол-во: 1
  1590,57 лв.

  Представяме ви красивия външен комплект Бери в цветова комбинация, която ще харесате с  масичка за кафе, 2 фотьойла и 1 двуместен диван. 

  Размери на дивана: 136x70x69 см
  Размери на фотьойла: 65x70x69 см
  Размери на масата: 90x50x46 см

  Дебелина на седалната възглавница: 6 см
  РР Ратан размери: Φ5 мм, 7-Ф21

  Рамките в целия комплект е изработени от алуминий покрити със синтетичен ратан.
  Възглавниците в целия комплект са полиестерна материя и пълнеж от дунапрени със средна твърдост за максимално удобство, като имат и ципове.

 15. Трапезен сет Riva Dining Set
  11902,50 лв.
  Градински луксозен трапезен комплект RIVA, състоящ се от голяма маса и 6 фотьойла - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери 6 бр. фотьойл: 61.5 х 61 х 67 см Размери трапезна маса: 200 х 100 х 75 см
 16. Сет Riva Corner Lounge
  Кол-во: 3
  9742,50 лв.
  Градински ъглов луксозен лаундж комплект RIVA, състоящ се от двойка ляв диван, двойка десен диван, среден модул и ъгъл от дивана и холна маса - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери ляв двойка диван: 76.5 х 142.5 х 60 см Размери десен двойка диван: 76.5 х 142.5 х 60 см Размери ъгъл: 76.5 х 76.5 х 60 см Размери среден диван: 76.5 х 68 х 60 см Размери холна маса: 122 х 70 х 35 см
 17. Сет Riva Lounge 3
  9895,50 лв.
  Градински луксозен лаундж комплект RIVA, състоящ се от триместен диван, фотьойли, помощна и холна маса - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери 2 бр. фотьойл: 74 х 78 х 60 см Размери триместен диван: 74 х 214 х 60 см Размери кафе маса: 120 х 70 х 40 см Размери помощна маса: 50 х 50 х 45 см
 18. Сет Riva Lounge 2
  8230,50 лв.
  Градински луксозен лаундж комплект RIVA, състоящ се от двуместен диван, фотьойли и холна маса - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери 2 бр. фотьойл: 74 х 78 х 60 см Размери двуместен диван: 74 х 146 х 60 см Размери кафе маса: 120 х 70 х 40 см
 19. Сет Sophia 2.0 Corner lounge
  Кол-во: 3
  6277,50 лв.
  Искате гостите да се насладят на прекрасен градински луксозен сет? Тогава ъгловият салон Sophia 2.0 от Higold е силно препоръчителен! Модерният и уникален модел осигурява съвременна визия. Този комфортен комплект от 4 части се състои от: 1 мека мебел (вляво), 1 междинен елемент, 1 мека мебел (вдясно) и холна маса (120 х 80 см) във вид на тъмен мрамор. Комплектът за сядане има здрава алуминиева рамка в цвят антрацит и дебели възглавници за лягане, изработени от олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Размери: 1 мека мебел (вляво) 79 х 177.5 х 72 см 1 междинен елемент 79 х 68.5 х 72 см 1 мека мебел (вдясно) 79 х 167 х 72 см 1 холна маса 120 х 80 х 35 см
 20. Сет Sophia corner lounge black
  4927,50 лв.
  Kека гостите се наслаждават на слънцето в ъгловия луксозен сет Sophia от Higold в черен цвят. Комплектът за отдих има уютен и закачлив външен вид и е оборудван със здрава черна алуминиева рамка и големи, здрави сиви възглавници за почивка. Възглавниците са изработени от олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Сетът се състои от: 1 мека мебел (вляво) 79 х 177.5 х 73 см 1 мека мебел (вдясно) 79 х167 х 73 см 1 холна маса 80 х 120 х 35 см
 21. Сет Sophia corner lounge
  Кол-во: 10
  4927,50 лв.
  Нека гостите се наслаждават на слънцето в ъгловия луксозен сет Sophia от Higold. Комплектът за отдих има уютен и закачлив външен вид и е оборудван със здрава бяла алуминиева рамка и големи, здрави сиви възглавници за почивка. Възглавниците са изработени от олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Сетът се състои от: 1 мека мебел (вляво) 79 х 177.5 х 73 см 1 мека мебел (вдясно) 79 х167 х 73 см 1 холна маса 80 х 120 х 35 см
 22. Сет Borromeo lounge 3 графит
  5260,50 лв.
  Комплект Borromeo Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Borromeo Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист салонен комплект е идеален за релакс. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от удобен 3-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на фотьойла: ш 81 х д 76,5 х в 60 см • Размери триместен диван: ш 217 x д 76,5 x в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 23. Трапезен сет Borromeo Dining
  Кол-во: 7
  9247,50 лв.
  Трапезният комплект Borromeo Dining от Higold е красив комплект, състоящ се от здрава външна маса и шест стола за тераса. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Трапезният комплект Borromeo е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Патио столовете са оборудвани с подлакътници и предлагат високо ниво на комфорт при седене, гарантирайки оптимално удоволствие. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този трапезен комплект се състои от шест удобни стола за тераса и маса за хранене с плот от тиково дърво в ламелна структура. Луксозните външни мебели имат прахово боядисана алуминиева рамка. Благодарение на този избор на материали, рамката е лека, но много здрава. Праховото покритие също така гарантира, че рамката е устойчива на надраскване и ниска поддръжка. Плотът е завършен с топло тиково дърво. В столовете във вътрешния двор са поставени дебели сиви олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са невероятно меки! Трапезният комплект Borromeo е идеално подходящ за професионална употреба на открито. • Размери на стола: ш 61 x д 61 x в 63,5 см • Размери на масата: ш 100 x д 213,6 x в 76,5 см
 24. Сет Borromeo Sunlounger set
  Кол-во: 4
  5107,50 лв.
  Комплект 2 шезлонга и маса Borromeo Искате ли да позволите на гостите да се насладят на идеална почивка? Възможно е с шезлонги Borromeo. Шезлонгът е със здрава алуминиева рамка, странична масичка с плот от тиково дърво. Шезлонгът Borromeo е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Комплектът се предлага с възглавници от олефин. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! Шезлонгите се регулират в различни позиции. Размери: Шезлонг: В 90,5 х Ш 70,5 х Д 203 см Странична маса: В 61 x Ш 61 x Д 63,5 см
 25. Ъглов сет Borromeo Corner lounge
  Кол-во: 4
  8320,50 лв.
  Borromeo Corner Lounge от Higold е луксозен ъглов комплект, състоящ се от 4 дивана и масичка за кафе с плот от тиково дърво. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Borromeo Corner Lounge Set е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист ъглов салон е идеален за почивка. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от два 2-местни елемента, среден елемент, ъглов елемент и стилна масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на средния елемент: ш 68 х д 76,5 х в 60 см • Размери на ъглов елемент: ш 76,5 x д 76,5 x в 60 см • Размери на диванния елемент отляво и отдясно: ш 142,5 x д 76,5 x в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 26. Сет Borromeo Lounge 3
  7267,50 лв.
  Комплект Borromeo Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Borromeo Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист салонен комплект е идеален за релакс. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от удобен 3-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на фотьойла: ш 81 х д 76,5 х в 60 см • Размери триместен диван: ш 217 x д 76,5 x в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 27. Сет Borromeo Lounge 2
  Кол-во: 4
  6385,50 лв.
  Комплект Borromeo Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от двуместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Borromeo Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист салонен комплект е идеален за релакс. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от удобен 2-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на фотьойла: ш 81 х д 76,5 х в 60 см • Размери двуместен диван: ш 149 х д 76,5 х в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 28. Трапезен сет Aio Dining
  Кол-во: 1
  9670,50 лв.
  Комплектът Aio Dining от Higold е луксозен комплект от бранда Higold Excellent Outdoor известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Dining e е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен трапезен комплект с овална маса и 6 кресла е идеален за хранене и почивка. Лазурно сините тонове в комбинация с ратана създават средиземноморска атмосфера. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен трапезен комплект се състои от овална маса, завършена с плот от тиково дърво и има здрава алуминиева рамка. Алуминият е обработен със синьо прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Креслата имат седална и облегална възглавница за максимален комфорт при седене и облягане. Перилата на креслата са от здрава въжена оплетка. Размери маса: ш 220 х д 110 х в 73 см Размери кресло: ш 62 х д 65.5 х в 73 см
 29. Трапезен сет Aio Dining Round
  Кол-во: 1
  6970,50 лв.
  Комплектът Aio Dining от Higold е луксозен комплект от бранда Higold Excellent Outdoor известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Dining e е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен трапезен комплект с кръгла маса и 6 кресла е идеален за хранене и почивка. Лазурно сините тонове в комбинация с ратана създават средиземноморска атмосфера. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен трапезен комплект се състои от кръгла маса, завършена с плот от тиково дърво и има здрава алуминиева рамка. Алуминият е обработен със синьо прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Креслата имат седална и облегална възглавница за максимален комфорт при седене и облягане. Перилата на креслата са от здрава въжена оплетка. Размери маса: д ф135 см х в 76 см Размери кресло: ш 62 х д 65.5 х в 73 см
 30. Сет Aio Lounge
  Кол-во: 1
  15475,50 лв.
  Комплектът Aio Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла, помощна масичка и две холни масички. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен лаундж комплект е идеален за почивка. Лазурно сините тонове в комбинация с ратана създават средиземноморска атмосфера. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен лауундж комплект се състои от удобен триместен диван, два фотьойла, странична масичка и две маси за кафе, завършени с плот от тиково дърво. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен със синьо прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Седалката е с дебелина 25 см и е съставена от 3 различни слоя за максимален комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Aio Lounge се предлага с възглавници. • Размери на креслото: ш 97 x д 82 x в 67,5 см • Размери на триместния диван: ш 238 x д 82 x в 67,5 см • Размери на холната маса: ш 75 х д 110 х в 32 см • Размери на кафе масата: ш 75 х д 80 х в 39 см • Размери на помощната маса: ш 44 x д 47 x в 43,5 см
 31. Трапезен сет Cambusa Dining 6
  Кол-во: 4
  10210,50 лв.
  Трапезният комплект Cambusa Dining от Higold е красив комплект, който се състои от здрава външна маса и шест кресла. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. В колекцията Cambusa веднага разпознавате дизайнерското ДНК на Higold. Заедно тези външни мебели образуват истински дизайнерски комплект. В този дизайн се комбинира елегантно взаимодействие на линии с меки заоблени форми на възглавниците. Това придава на комплекта за хранене Cambusa елегантен вид. Патио столовете в антрацит имат подлакътници с тиково покритие и предлагат високо ниво на комфорт при седене, гарантирайки оптимално удоволствие! Този трапезен комплект се състои от шест удобни стола и маса за хранене с плот от тиково дърво в ламелна структура. Тези луксозни външни мебели са оборудвани с антрацитна прахово боядисана алуминиева рамка. Благодарение на този избор на материали, рамката е лека, но много здрава. Праховото покритие също така гарантира, че рамката е устойчива на надраскване и ниска поддръжка. Както плотът, така и детайлите по подлакътниците са изработени от топло тиково дърво. Дебели сиви възглавници от 100% акрил са поставени в столовете за тераса. Акрилът е здрав, отблъскващ замърсяванията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са невероятно меки! Трапезният комплект Cambusa е идеално подходящ за професионална употреба на открито. Размери: • Размери на стола: Ш 65,5 x Д 68 x В 67,5 см • Размери на масата: Ш 100 х Д 240 х В 76 см
 32. Метален трапезен сет Тераса
  Кол-во: 40
  715,14 лв.
  Столовете могат да се подреждат една върху друга и затова са особено практични, тъй като се съхраняват лесно дори в най-малкото възможно пространство. РАЗМЕРИ: Маса: 100x60x72Н см. Размери на основата: 84х41 см. Дебелина на мрамора: 2 см. Столове: Общи размери: 57x60x92H см. Височина на седалката: 44 см. Височина на подлакътниците: 65 см. Размери на седалката: 44х47 см.
 33. Сет Punto Corner Lounge
  Кол-во: 5
  8437,50 лв.
  Punto Corner Lounge от Higold е модулен градински сет, състоящ се от четири дивана и масичка за кафе от тиково дърво. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Следователно колекцията Punto се характеризира с изискани линии, здрава алуминиева рамка, елементи от тиково дърво и оплетка от въже. Топлият цвят на тиковото дърво и комфортните възглавници придават на Punto Corner Lounge стилен и просторен външен вид. Рамката се разширява леко отстрани, осигурявайки допълнително пространство за поставяне на напитка. Практичен и модерен! Този стилен ъглов хол се състои от ляв, десен, среден и ъглов диван и масичка за кафе. В дизайна на този комплект прахово боядисаният алуминий осигурява стабилна основа. Това прахово покритие прави рамката устойчива на надраскване и лесна за поддръжка. Облегалката на Punto Corner Lounge е покрита с въжена оплетка. Висококачествен тик е избран както за страните на хола, така и за плота на масата. Възглавниците са покрити с олефин. Тази тапицерия е устойчива на ултравиолетови лъчи и отблъскваща мръсотия. Това прави комплекта идеален за професионална употреба на открито! • Размери на ъгъла на стола и средния елемент: ш 76 x д 76 x в 67 см • Размери десен и ляв ъглов диван: ш 184 х д 76 х в 67 см • Размери на масата: ш 78 х д 120 х в 28 см
 34. Градински трапезен комплект
  Кол-во: 64
  891,87 лв.
  Градински трапезен комплект от 5 части, маса и четири фотьойла с възглавници. Ако желаете да украсите балкона или градината си с издръжлив трапезарен комплект, който ще обнови естетически вашето пространство, вие сте намерили правилния продукт, който съчетава естетика с качествено строителство. Масата и фотьойлите са изработени от метална конструкция с отлично качество с устойчивост на износване и време и покрити с плетен ратан. Плетеният ратан е силно устойчива на високи и ниски температури от (-85c до +85c.), обогатен е и с UV стабилизатор за слънчевите лъчи, като същевременно е устойчив на киселини и масла. Фотьойлът може да се подрежда един върху друг, предлагайки лесно транспортиране и съхранение, докато краищата на опорните му крака имат пластмасови капачки за защита на пода от нежелана повреда. Размери на масата: 150х90х75 см. Размери на фотьойла: 56x60x94 см. Размери на седалката: 39х47 см. Размери на гърба: 43х50см. Височина на седалката: 48см. Височина на подлакътниците: 64см.
 35. Сет шезлонг Sira Sunlounger
  Кол-во: 1
  6835,50 лв.
  КОМПЛЕКТ ШЕЗЛОНГ SIRA | 2-ЧАСТИ Искате ли да позволите на гостите да се насладят на почивка? Това е възможно с шезлонга Sira. Шезлонгът е със здрава алуминиева рамка в антрацит, здрави елементи от тиково дърво и прекрасни възглавници. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Sira се характеризира с елегантно взаимодействие на линии, здрава антрацитна алуминиева рамка, елементи от тиково дърво и големи фиксирани възглавници. Топлият цвят на тиковото дърво и здравите сиви възглавници придават на шезлонга Sira стилен външен вид. Рамката се разширява отстрани, осигурявайки допълнително пространство за поставяне на напитка. Удобен и стилен! Шезлонгът се регулира в различни позиции. Този стилен шезлонг се състои от два лежащи елемента с дебела тапицерия с 3D визия. В дизайна на този комплект прахово боядисаният антрацитен алуминий осигурява солидна основа. Праховото покритие прави рамката устойчива на надраскване и лесна за поддръжка. За страните на шезлонгите е избран висококачествен тик в ламелна конструкция. Възглавниците са покрити със смес от сива тапицерия от олефин-текстилен, която е напълнена с бързосъхнеща пяна. Това прави комплекта идеален за професионална употреба на открито! Размери: В 65 х Ш 92,5 х Д 216,5 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 195

градински сет, комплект, маса и столове, диван, фотьойл, и маса, синтетичен, ратан, алуминий, пластмаса, външни условия , устойчивост, поддръжка