Затваряне

Виж като Решетка Списък

6 Артикули

 1. The Materics
  0,00 лв.

  The Materics са два типа елегантен модел за затваряне - Aura или Brise-Soleil.

  Aura е система за затваряне, състояща се от алуминиеви панели и слънцезащитни ламели. Ламелите за слънце могат да бъдат от алуминий или дърво. Дървената версия специално дава отлична елегантност и топлина на продукта. Ламелите на свой ред се предлагат в неподвижни или подвижни версии с ръчно задвижване, което завърта сенниците в желаното положение, за да се определи по лесен начин светлината и въздухът през външната структура, върху която е инсталирана Aura. Панелите Aura могат да се инсталират на алуминиеви релси, за да се плъзгат или да се използват като фиксирана система за затваряне. Aura е достъпна само за Maestro.

  Brise-soleil е фиксирана система за затваряне, състояща се от алуминиева конструкция, снабдена с алуминиеви нерегулируеми ламели за засенчване. Този модел се предлага по размери и може да бъде инсталиран на периметъра на всички структури Pergotenda® и Bioclimatics (с изключение на Eteria). Той осигурява декоративна слънчева сянка и създава усещане за по-голяма уединеност. Рамката се състои от профили с напречно сечение 4 х 4 см и тръбни слънчеви сенници с напречно сечение от 2,5 х 2,5 см. Аксесоарите са от неръждаема стомана.

  Разгледайте прикачения файл в документи.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на s[email protected]

  (Примерна цена за размери 2.25х2 м с 2 врати и 2 релси, без монтаж, 6010 лв с ддс)

 2. Diffusa Etk® XL
  0,00 лв.

  Diffusa Etk® XL е вертикалното затваряне на Corradi, което използва филтриращи и потъмняващи тъкани, за да осигури защита срещу атмосферни агенти и засенчване на светлината. Степента на пропускливост на въздуха е по-голяма от тази на Ermetika® Cristal. Diffusa Etk® XL e с размери до 3,5 м ширина.

  Разгледайте прикачения файл в документи.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена за размери 3х2 м с платно Crystal с автоматика и дистанционно управление, без монтаж, 3910 лв с ддс)

 3. Плъзгащи стъклени врати
  0,00 лв.

  Плъзгащи се стъклени врати SLIDING GLASS DOORS от Corradi са налични в прозрачни и затъмнените стъкла . Плъзгащите се стъклени врати са предназначени за затваряне на Pergotenda® , за да предпазват от лоши метеорологични условия като дъжд и вятър . Конструкцията е боядисан анодизиран алуминий в над 200 RAL® цветове.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена за размери 4х2 м с 4 врати и 2 релси, без монтаж, 10885 лв с ддс)

 4. Ermetika ®
  0,00 лв.

  ERMETIKA® е специално вертикално затваряне от Corradi създадено за PERGOTENDA®, но което може да се използва както за тераси, така и за вече монтирани перголи. Ermetika® предпазва от влага, гарантира да издържи на силни ветрове и може да бъде оставена отворена без да се разкъса или счупи. Кристалните платна Ermetika® с широка гама от цветове в зависимост от желаната функция: прозрачни, засенчващи, блекаут или с мрежа против комари, могат да бъдат изработени от акрил TempotestStar® дамаска или Soltis 86 полиестер. ERMETIKA® ТЕЛЕСКОПИЧНА STOP СИСТЕМА - Ermetika® платната могат да бъдат оборудвани със система за автоматично спиране, която позволява на терминала автоматично заключване на страничните водачи, когато са в спуснато положение, осигурява напрежението на платното, за да се предотврати случайно повдигане. Когато платното се вдигне, терминалът автоматично ще се отключи. Разгледайте прикачения файл в документи.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена за размери 3х2 м с платно Crystal с автоматика и дистанционно управление, без монтаж, 3760 лв с ддс)

Виж като Решетка Списък

6 Артикули

затваряне на тента, вертикални кристални платна, стъклени плъзгащи врати