Осветителни тела

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 176

 1. Лампа Трипъл натурал
  Кол-во: 7
  106,86 лв.

  Лампа с изключително качество, с подчертан дизайн, оригинален и елегантен стил, за обновяване на декорацията на вашето лично пространство.

  Изработена от дървена рамка, изключително издръжлива.  Размери: 75х28х80 см

  Забележка:
  *Продуктът е изработен от естествена масивна дървесина
  и всеки един е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
  *Съществуващи пукнатини или такива, които могат да бъдат създадени с течение на времето не се считат за дефект.

 2. Лампа Оморфис
  Кол-во: 7
  73,98 лв.
  Модерна лампа от черен метал на три пласта. Височината на лампата се регулира в зависимост от начина на поставяне, за да можете да я регулирате на желаната от вас височина. Крушката не а включена. Размери: Φ50x42-123см.
 3. Полилей Паннелс голд
  Кол-во: 115
  81,99 лв.
  Полилей с изключително качество, с подчертан дизайн, оригинален и елегантен стил, за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Изработен от метална рамка и покрит с плат в няколко цвята: розов, бежов, черен или антрацит, със златни детайли в края на абажура. За крушка E27 до 60W, която не е включена в комплекта. Има CE сертификат Размери: 32x32x70H см. Размери на абажура: 32x32x20H см. Европейско производство
 4. Полилей Паннелс силвър
  Кол-во: 70
  81,99 лв.
  Полилей с изключително качество, с подчертан дизайн, оригинален и елегантен стил, за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Изработен от метална рамка и покрит с плат в няколко цвята: сив, черен или антрацит, със сребристи детайли в края на абажура. За крушка E27 до 60W, която не е включена в комплекта. Има CE сертификат Размери: 32x32x70H см. Размери на абажура: 32x32x20H см. Европейско производство
 5. Подова лампа нощно шкафче
  Кол-во: 2
  147,00 лв.
  Подова лампа 22x22x85 см, която може да ползвате като нощно шкафче, заради практичността и уюта, който създава. Прадлега се в няколко цвята: - мока с кафяв абажур - натурал с кафяв абажур - бяла с бял абажур Характеристики: *Рамка от подсилено ПДЧ 18см с меламиново покритие с устойчивост на износване и време. *Абажур, изработен от PVC със специални спецификации за изключително издръжливи лампи, която създава топла атмосфера в къщата, тъй като разсейва светлината. *Има място за крушка E27, която не е включена в комплекта. Дължина: 22см Ширина: 22 см Обща височина: 85 см
 6. Подова златна лампа със щраусови пера
  Кол-во: 802
  2647,80 лв.
  Модерна подова лампа със златна основа от полирезин и красиви щраусови пера в различни цветове. Страхотен акцент за всеки шикозен кът. Размери: 120х120х170Н см
 7. Детска таванна лампа
  Кол-во: 38
  41,92 лв.
  Детска таванна лампа със своя двоен плат "барабан", следователно, независимо дали е ден или нощ, независимо дали е включена или изключена, предлага на вашето пространство моментално стилистично надграждане. В различни фитури - детската стая придобива по-закачлив вид с разноцветните животински фигури върху цилиндричния "барабан" на лампата, приковаващи погледите на малки и големи, променяйки психологията към по-добро за миг. Структурата на тъканта придава на светлината привлекателна светлина. СПЕЦИФИКАЦИИ: Тип фасунга на лампата: Нормална крушка E27 Тип лампа: LED до 20w- Максимум 60w Размери на барабана: 30х20 см (общо) Обща височина: 70 см. Предлага се със CE сертификат.
 8. Детска настолна лампа
  Кол-во: 31
  45,00 лв.
  Осветете детската стая с гъвкавата настолна лампа с бял полиетиленов корпус и успокояващата въображението на децата цилиндрична "шапка" с различни фигури. Мекото осветление, което предлага, ще стане най-добрият спътник на децата през нощта. СПЕЦИФИКАЦИИ: Тип цокъл на крушка: крушка с обикновен цокъл E27 Тип крушка: LED - Препоръчва се максимум 60w- 15w Височина на цилиндричен барабан: 14см. Диаметър на цилиндричен барабан: 24см. Обща височина: 32 см. Дължина на кабела: 150 см. Предлага се със CE сертификат.
 9. Стенен аплик голд
  Кол-во: 26
  46,85 лв.
  Аплик с модерно предложение. Дизайнът напомня на подовата лампа с класическа трапецовидна "шапка", с изключение на това, че е предназначена за стенен монтаж. Основата за стена е в ЗЛАТЕН цвят, а абажура е в цвят НАТУРАЛНО ДЪРВО или БЕЖОВО В зависимост от декорацията на вашето пространство, аплиците могат да бъдат поставени във всяка стая, която желаете. В кухнята, в коридора, в спалнята, в хола и дори в банята. Просто се уверете, че те пасват правилно във вашето пространство и оставете светлината да свети! СПЕЦИФИКАЦИИ: 26x15x33H см. Тип крушка: E27 Препоръчително е да използвате 60w крушка. (крушката не е включена в пакета) МАТЕРИАЛИ: Абажурът е изработен от pvc плат. ПОДДРЪЖКА: Апликът не се нуждае от специална поддръжка, благодарение на издръжливите материали. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа.
 10. Стенен аплик блек
  Кол-во: 28
  46,85 лв.
  Аплик с модерно предложение. Дизайнът напомня на подовата лампа с класическа трапецовидна "шапка", с изключение на това, че е предназначена за стенен монтаж. Основата за стена е в ЧЕРЕН цвят, а абажура е в цвят НАТУРАЛНО ДЪРВО или в ЧЕРНО. В зависимост от декорацията на вашето пространство, аплиците могат да бъдат поставени във всяка стая, която желаете. В кухнята, в коридора, в спалнята, в хола и дори в банята. Просто се уверете, че те пасват правилно във вашето пространство и оставете светлината да свети! СПЕЦИФИКАЦИИ: 26x15x33H см. Тип крушка: E27 Препоръчително е да използвате 60w крушка. (крушката не е включена в пакета) МАТЕРИАЛИ: Апликът е метален, което му придава издръжливост. Абажурът е изработен от pvc плат. ПОДДРЪЖКА: Апликът не се нуждае от специална поддръжка, благодарение на издръжливите материали. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа.
 11. Стенен аплик 7641
  Кол-во: 111
  50,88 лв.
  Апликът 7641 е модерно предложение в няколко цвята: патинирано златно, златно, черно или бяло. Шапката на лампата е топка от плетено въже от юта, което позволява на светлината да се разпръсне навсякъде в пространството, създавайки уникална атмосфера. В зависимост от декорацията на вашето пространство, аплиците могат да бъдат поставени във всяка стая, която желаете. В кухнята, в коридора, в спалнята, в хола и дори в банята. Просто се уверете, че пасват на пространството и оставете светлината да свети! СПЕЦИФИКАЦИИ: 25х25х25 см. Тип на крушката: E27 Препоръчително е да използвате крушка с мощност до 60w. (крушка не е включена в пакета) МАТЕРИАЛИ: Апликът е метален, което му придава издръжливост и вечност. Топката е изработена от плетено въже от юта. Информация: Ютата е дълго, меко и лъскаво растително влакно, което може да се изпреде в дебела, здрава прежда. Ютата е едно от най-достъпните естествени влакна и на второ място след памука по произведено количество и разнообразни приложения. UV защита, звуко- и топлоизолация, ниска топлопроводимост и антистатични свойства го правят разумен избор в декорацията на дома. ПОДДРЪЖКА: Апликът не се нуждае от специална поддръжка. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа. ПРЕДИМСТВА: Благодарение на дизайна си разсейва светлината във всяка посока. Лесен е за поддръжка и е идеален избор за всяка употреба, независимо дали у дома или в професионални зони, като ресторанти, хотели и др.
 12. Стенен метален аплик 7639
  Кол-во: 57
  54,17 лв.
  Аплик с модерно излъчване в бял, черен или златен цвят.. Шапката на лампата е решетка, която позволява на светлината да се разпръсне навсякъде в пространството, създавайки уникална атмосфера. В зависимост от декорацията на вашето пространство, аплиците могат да бъдат поставени във всяка стая, която желаете. В кухнята, в коридора, в спалнята, в хола и дори в банята. Просто се уверете, че пасват на пространството и оставете светлината да свети! СПЕЦИФИКАЦИИ: 25х25х25 см. Тип на крушката: E27 МАТЕРИАЛИ: Апликът е метален, което му придава издръжливост и вечност. ПОДДРЪЖКА: Апликът не се нуждае от специална поддръжка. Достатъчно е избърсване с влажна кърпа. ПРЕДИМСТВА: Това е стенна лампа, която може да надстрои вашето пространство, красив, благодарение на дизайна си разсейва светлината във всяка посока. Лесен е за поддръжка и е идеален избор за всяка употреба, независимо дали у дома или в професионални зони, като ресторанти, хотели и др.
 13. Детски плафон ф30 см
  0,00 лв.
  Детска лампа за таван в бяло с различни цветни декорации Φ30x70см Таванна лампа, която ще бъде ориентир за вашата декорация, съчетава класиката с модерния дизайн. Най-добрият избор за създаване на топла атмосфера в детската стая. Спецификации: * Изработен от PVC плат, специално проектиран за издръжливи осветителни тела. * Дизайнът на абажура позволява на светлината да се разсейва невероятно, когато осветителното тяло е включено. * За крушка E27, която не е включена в пакета. * Има дизайн за лека нощ с животни с основен цвят бяло Размери: Дължина: 30 см Ширина: 30 см Височина: 70 см
 14. Лампа Орофис
  Кол-во: 3
  81,79 лв.
  Лампа за таван, в черен абажур със златни детайли. Осветително тяло с отлично качество, със специален дизайн, оригинален и елегантен стил, за обновяване на декорацията на вашето лично пространство. Изработена от метална рамка, с изключително издръжлив платнен абажур. Размери: 38х38х68 см.
 15. Полилей МДФ Кактус
  0,00 лв.
  Ако искате да украсите вашето пространство с лампа, която да отговори на всички ваши нужди, тогава полилей Кактус е правилният избор. Основното му предимство е, че в опаковката си има кабели, за да може да се използва, било като таванско осветление, било като настолна лампа. Направете своя собствена лампа за таван, изработена изцяло от mdf в орехов или бежов нюанс, и покажете своя стилен вкус. Осветително бижу, което ще внесе във вашето пространство елегантен дизайн и осветление и ще промени настроението ви към по-добро. Овалният дизайн и формата на кактус, ще създадат светлината, която ще се излъчва от перфорираната шапка, и ще ви накара да я харесате. Идеален за вашия дом или бизнес пространство. Размери: 39x39x104Y см. Подходяща за лампа E27 Произведено в Европа. Продуктът се предлага във фабрична опаковка.
 16. Полилей МДФ 7348
  Кол-во: 6
  70,49 лв.
  Ако искате да украсите пространството си с лампа, която да отговаря на всички ваши нужди, това е правилният избор. Изработена е изцяло от МДФ в цвят орех, бяло или черно. Височината на осветителното тяло се регулира според начина на монтаж, така че да можете да го конфигурирате според височината, която ви удовлетворява. Осветително бижу, което ще внесе във вашето пространство елегантен дизайн и осветление и ще промени настроението ви към по-добро. Неговият дизайн и форма създават резултат, който ще ви хареса. Идеален за вашия дом или бизнес плостранство. Приема лампа E27 до 60W, която не е включена в пакета. Размери: Φ68x50Υ см. Размери на шапката: Φ68x16Y см. Подходяща за лампа E27 max 45-60W Произведено в Европа. Продуктът се предлага във фабрична опаковка.
 17. Полилей МДФ 7349
  Кол-во: 75
  50,55 лв.
  Ако искате да украсите пространството си с лампа, която да отговаря на всички ваши нужди, това е правилният избор. Изработена е изцяло от mdf в цвят орех, бяло или черно. Височината на осветителното тяло се регулира според начина на монтаж, така че да можете да го конфигурирате според височината, която ви удовлетворява. Осветително бижу, което ще внесе във вашето пространство елегантен дизайн и осветление и ще промени настроението ви към по-добро. Неговият дизайн и форма създават резултат, който ще ви хареса. Идеален за вашия дом или бизнес. Приема лампа E27 до 60W, която не е включена в пакета. Размери: Φ52x45Υ см. Размери на шапката: Φ52x11Y см. Подходяща за лампа E27 max 45-60W
 18. Полилей МДФ 7351
  Кол-во: 41
  50,55 лв.
  Ако искате да украсите пространството си с лампа, която да отговаря на всички ваши нужди, това е правилният избор. Изработена е изцяло от МДФ в цвят орех или черно. Височината на осветителното тяло се регулира според начина на монтаж, така че да можете да го конфигурирате според височината, която ви удовлетворява. Осветително бижу, което ще внесе във вашето пространство елегантен дизайн и осветление и ще промени настроението ви към по-добро. Дизайнът и формата създават резултат, който ще ви хареса. Идеален за вашия дом или бизнес пространство. Приема лампа E27 до 60W, която не е включена в пакета. Размери: Φ47x55Υ см. Размери на шапката: Φ47x19Y см. Подходяща за лампа E27 max 45-60W Произведено в Европа. Продуктът се предлага във фабрична опаковка.
 19. Полилей МДФ 7350
  Кол-во: 94
  70,69 лв.
  Ако искате да украсите пространството си с дървена лампа, която да отговаря на всички ваши нужди, това е правилният избор. Изработен е изцяло от МДФ в черен, бял или орех цвят. Височината на осветителното тяло се регулира според начина на монтаж, така че да можете да го конфигурирате според височината, която ви удовлетворява. Осветително бижу, което ще внесе във вашето пространство елегантен дизайн и осветление и ще промени настроението ви към по-добро. Неговият дизайн и форма създават резултат, който ще ви хареса. Идеален за вашия дом или бизнес пространство. Приема лампа E27 до 60W, която не е включена в пакета. Размери: Φ54x65Υ см. Размери на шапката: Φ54x30Y см. Подходяща лампа E27 max 45-60W Произведено в Европа. Продуктът се предлага във фабрична опаковка.
 20. Сет аплици МДФ 7382
  Кол-во: 12
  94,53 лв.
  Сет 2 бр. аплици. Осветителните тела са изработени изцяло от mdf в цвят орех, бяло или черно. Техният дизайн и форма създават резултат, който ще ви хареса. Модерен дизайн, който лесно се комбинира в офис, хол, спалня или дори бизнес пространство и придава модерен стил. За крушки E27 до 60W, които не са включени в пакета. Размери: 32x22x19H cm (x2) Подходяща за лампа E27 max 45-60W Произведено в Европа. Продуктът се предлага във фабрична опаковка.
 21. Сет аплици МДФ 7381
  Кол-во: 12
  94,53 лв.
  Сет 2 бр аплици. Осветителните тела са изработени изцяло от mdf в цвят: орех, бяло или черно. Техният дизайн и форма създават уникален резултат. Модерен дизайн, който лесно се комбинира в офис, хол, спалня или дори бизнес пространство, като придава модерен стил. За крушки E27 до 60W, които не са включени в пакета. Размери: 19.5x16.5x19.5H cm (x2) Подходяща за E27 max 45-60W Произведено в Европа. Продуктът се предлага във фабрична опаковка.
 22. Подова лампа Блек
  Кол-во: 104
  44,59 лв.
  Модерна подова лампа, с високи черни крака и специална шапка абажур в няколко цвята, която разпръсква хармонично светлината във всяко пространство. Красив, семпъл дизайн. Рамка от подсилени крака от MDF, с висока устойчивост на износване и време. Необходима е 1 лампа E27 до 45 - 60 W, която не е включена в опаковката. Подходящ за всички зони на дома или на работното място. Размери: Φ38x145 cm. Височина на абажура: 25 см. Диаметър на абажура: 38 см. Височина на краката: 120 см. Обща височина: 145 см. Дължина на кабела: 200 см. Стил на осветление: Модерен
 23. Лампа Л001С/БА
  421,00 лв.
  Поликарбонатен полилей за перфектния изчистен стил. В няколко цвята - плътно бяло, прозрачно, прозрачно червено и прозрачно опушено сиво. max 1 x 100W Размери: 52 х 32 х 180 см
 24. Лампа Л001СА
  215,00 лв.
  Стилна поликарбонатна лампа. Цветове: опушено сиво, прозрачно, черно, червено, лилаво, бяло. Размери: 20 х 26.5 х 32 х 180 см
 25. Лампа Л002С
  435,00 лв.
  Дизайнерска лампа - полилей, състоящ се от две части от поликарбонат в няколко цвята. Размери: ф52 см, h 28 см
 26. Полилей Бийч
  Кол-во: 1
  240,00 лв.

  Фантастичен полюлей с визията на морски таралеж - от истински раковини, отделно прикрепени към всяка хромирана пръчица.

  Размери: 40 х 51 х 51см, h185см, Тегло: 4.8 кг

  6xG4, max. 10W, 230V, 50Hz (не са включени в цената)

 27. Таванна лампа метален диамант
  Кол-во: 18
  47,27 лв.
  Таванна лампа с модерна линия с метални пръчки с форма на диамант. Цветът му е черен, а в горната част на пръчките са съединени под медно покритие. Фасонката, в която се завинтва лампата, също е медна, допълвайки красивата двуцветна визия на лампата. Със сигурност тази лампа ще придаде съвсем различен облик на вашето пространство и ще привлече окото! СПЕЦИФИКАЦИИ: Тип цокъл на крушка: крушка с обикновен цокъл E27 Тип лампа: Препоръчва се LED Размери: Φ28x29-60H см. МАТЕРИАЛИ: Цокълът на лампата е метал с особена устойчивост. ПРЕДИМСТВА: Това е красива лампа с уникална естетика и външен вид. Черният метал с медните елементи се съчетават красиво и приковава погледа
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 176

Осветителни тела, лампи, полилеи, аксесоарни лампи, интериорни лампи