Тента PT45

SKU
K021

РТ45 е подвижна покриваща система, по размери на клиента, за защита от слънце и дъжд (не е подходяща за сняг), прикрепена към подпорна стена.

Състои се от ламинирана дървена структура и сгъваемо платно от най-висок клас. Наклонените версии гарантират устойчивост на вятър от степен 8 по скалата на Бофорт, докато плоските версии до степен 6

Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

* Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
(Примерна цена при размери 5х3.5 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 26 945 лв с ддс)

* Забележка:
- Цената е за 1 брой.
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.
- Стоките са на склад извън страната.
Срок на доставка
45 работни дни
С поръчка

РТ45 е подвижна покриваща система, по размери на клиента, за защита от слънце и дъжд (не е подходяща за сняг), прикрепена към подпорна стена. Състои се от ламинирана дървена структура и сгъваемо платно. Наклонените версии гарантират устойчивост на вятър от степен 8 по скалата на Бофорт, докато плоските версии до степен 6 (над клас 3 - UNI EN 13561). Платното, изработено от изключителният плат на Corradi Eclissi, възможно в бяло, сиво и слонова кост, е от непрозрачен ламиниран PVC и е щамповано от двете страни с текстилен ефект. Платното се поддържа от междинни поддържащи тръби (сечение: 4.06 х 5.08 см) и изводни шини (сечение: 8.12 х 5.08 см), поставени паралелно една на друга на всеки приблизително 61 см на наклонената версия и на приблизително 51 см на плоската версия. То се плъзга по страничните релси с вграден предпазител (сечение: 6.09 х 12.19 см) на водачите, със 6 асиметрични колела с капацитет от около 453 кг всяко. Зъбчатият трансмисионен колан има неръждаеми стоманени кабели и резистентност от солена среда; якостта на опън е от 907 кг до скъсване; трансмисионният колан е поставен във всяка странична колона, контролиран от задвижваща шайба и задвижващ вал, което гарантира безпроблемното движение на платното. Системата PT45 се задвижва с радио-управляем мотор. Структурата, с автоклав третирана скандинавска борова дървесина (клас 3 - UNI EN 335-3) е възможно в 4.57х12.19 - 4.57х15.24 - 8.89х8.89 - 8.89х12.19 сантиметрови секции с естествен тон или в следните цветове: кестен (стандартно), орех, антрацит, бяло, сиво, слонова кост или в RAL цвят (срещу допълнително заплащане). Алуминиевите странични ленти, скрити в дървените греди са в кафяво, антрацит, сиво, бяло, слонова кост; опорните колони са възможни в бяло, слонова кост и сиво за да пасват с Eclissi платното. Инструментите и аксесоарите са от AISI 304 неръждаема стомана и 10/10 алуминиева защита в кафяво, антрацит, бяло, сиво, слонова кост и Aluinox.

* Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

(Примерна цена при размери 5х3.5 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 26 945 лв с ддс)

Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация