Серия Ciak

SKU
LAS36

Ciak е стилна алтернатива на класическите столове със заоблени форми. Квадратната и доминираща облегалка изразява еволюцията в дизайна на офис столовете.
Този мрежест стол се откроява със своята официална линия и със своя комфорт. Облегалката е подсилена от носещия си елемент, от оформения си връх и от облегалката за глава.
Всеки един детайл подобрява функционалността и комфорта. Мрежа, регулируема височина на облегалката, регулируеми подлакътници и механизъм: всички тези елементи добавят стойност към дизайна на този стол.
Тази колекция се характеризира с избор на:

Въртяща се основа/рамка следж
Седалка
Облегалка
Механизми
Подлакътници
Тапицерия

Вижте КАТАЛОГА в прикрепения файл в Документи по-долу!

* Забележка:
- Цената е за 1 брой.
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.
- Стоките са на склад извън страната.
Срок на доставка
30 работни дни
С поръчка
Ciak е стилна алтернатива на класическите столове със заоблени форми. Квадратната и доминираща облегалка изразява еволюцията в дизайна на офис столовете. Този мрежест стол се откроява със своята официална линия и със своя комфорт. Облегалката е подсилена от носещия си елемент, от оформения си връх и от облегалката за глава. Всеки един детайл подобрява функционалността и комфорта. Мрежа, регулируема височина на облегалката, регулируеми подлакътници и механизъм: всички тези елементи добавят стойност към дизайна на този стол. Тази колекция се характеризира с избор на: Въртяща се основа/рамка следж Седалка Облегалка Механизми Подлакътници Тапицерия
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация