Серия Oscar

SKU
LAS39

Това е пълна колекция от изцяло тапицирани столове с мрежеста облегалка. Перфектният стол за офис среда, но е чудесен стол и за ръководители, в комбинации, съставени от версия с облегалка за глава и столове с метална рамка.
Версията с метална основа има официалния дизайн на класически офис столове. Неговият отличителен елемент е оформената облегалка, която прави място за тапицерията.
Балансиран стил между стол и конзолна версия, също и в мрежестата версия на столове Oscar.
Споделен контур между двете версии, който добавя стилен елемент. Богатата палитра от покрития позволява нови комбинации, които включват мрежести облегалки и тапицирани седалки.
Тази колекция се характеризира с rp/d, kd:

Въртяща се основа/рамка следж
Седалка
Облегалка
Облегалка за глава
Механизъм
Подлакътници
Тапицерия

Вижте КАТАЛОГА в прикрепения файл в Документи по-долу!

 

* Забележка:
- Цената е за 1 брой.
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.
- Стоките са на склад извън страната.
Срок на доставка
30 работни дни
С поръчка
Това е пълна колекция от изцяло тапицирани столове с мрежеста облегалка. Перфектният стол за офис среда, но е чудесен стол и за ръководители, в комбинации, съставени от версия с облегалка за глава и столове с метална рамка. Версията с метална основа има официалния дизайн на класически офис столове. Неговият отличителен елемент е оформената облегалка, която прави място за тапицерията. Балансиран стил между стол и конзолна версия, също и в мрежестата версия на столове Oscar. Споделен контур между двете версии, който добавя стилен елемент. Богатата палитра от покрития позволява нови комбинации, които включват мрежести облегалки и тапицирани седалки. Тази колекция се характеризира с rp/d, kd: Въртяща се основа/рамка следж Седалка Облегалка Облегалка за глава Механизъм Подлакътници Тапицерия
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация