Поддръжка

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

9 Артикули

 1. Резервна мрежа за шезлонг Атлантико
  156,75 лв.
  Резервна текстиленова мрежа специално изработена за шезлонг Атлантико в различни цветове: - светло синя, тортора(гълъбово сиво), бяла, антрацит, агаве зелена или пясъчно бежова.
 2. Подлакътници за шезлонг Атлантико
  44,55 лв.
  Подлакътници за шезлонг Атлантико в цвят: бял, антрацит, кафе или тортора (гълъбово сив). К-кт от 2 части за 1 шезлонг.
 3. Резервна мрежа за шезлонги Алфа/Омега
  125,40 лв.
  Резеревна текстиленова мрежа, специално изработена за шезлонги Алфа или Омега в различни цветове.
 4. Калъф екстра голям
  286,72 лв.
  Калъф, екстра голям размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате градинските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 215 х 105 х 75 см Обем: маса 210 см, диван с 3 елемента/кресла Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 5. Калъф голям
  234,30 лв.
  Калъф, голям размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате граденските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 150 х 90 х 75 см Обем: маса 140 см / диван с 2 елемента-кресла Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 6. Калъф среден
  193,88 лв.
  Калъф, среден размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате граденските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 175 х 73 х 45 см Обем: 2-4 бр шезлонги Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 7. Калъф малък
  168,30 лв.
  Калъф, малък размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате граденските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 75 х 75 х 75 см Обем: 4-6 бр. стола (1 бр. фотьойл/кресло) Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 8. Гъба Nardi Magic Sponge
  8,48 лв.
  Почистваща гъба за многократна употреба. Премахва следи и упорити замърсявания върхуу полипропиленови (PP) и алуминиеви (AL) външни мебели Nardi. Размери: 12 x 6,5 см Как се използва: 1. Накиснете гъбата в студена вода и изцедете излишната вода 2. Внимателно разтрийте засегнатата област 3. Подсушете продукта Nardi със суха кърпа Предупреждения: Magic Sponge Nardi ще се износва след тежки употреби. Не използвайте с почистващи препарати и избелващи средства. Дръжте далеч от деца.
 9. Препарат Nardi Magic Cleaner
  17,00 лв.
  Почистващ и хигиенизиращ препарат, подходящ за външните мебели от полипропилен и алуминий Nardi. Бутилка с пулверизатор 0,75 литра. Как се използва: • Напръскайте препарата директно върху външните мебели Nardi от полипропилен (PP) и алуминий (AL), които ще третирате. Оставете да подейства няколко минути, след това отстранете с мокра гъба или кърпа от микрофибър. • Изплакнете обилно с много вода. • Накрая подсушете със суха кърпа. Предупреждения: • Може да причини алергична кожна реакция. Съдържа: 1,2-бензоизотиазол-3 (2Н) -он. • Пазете да не попада в очите, върху кожата или върху дрехите. Ако се появи дразнене на кожата или обрив: потърсете медицински съвет/помощ. Съдържа: 2-метилизотиазол-3 (2Н) -он.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

9 Артикули

поддръжка