Поддръжка

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 42

Страница
 1. Перфорирана седалка за режисьорски стол
  Кол-во: 2555
  22,20 лв.
  Перфориран плат за седалка на режисьорски стол с подсилена PVC оплетка. - в различни цветове. Идеална за професионална употреба. Характеристики: · Перфориран PVC 1х1 · Размери: Седалка 46 x ширина 57 x височина 80 см
 2. Резервна мрежа за шезлонг Крета
  Кол-во: 1575
  41,04 лв.
  Резервна част - текстиленова мрежа, ушита специално за шезлонг Крета в няколко цвята. Материал: Текстилен 540гр/м2 Размери: 199х62 см Издръжлива, мрежеста, позволява оттичане на водата Подходяща за открито Лесно се почиства и суши
 3. Резервна текстиленова мрежа за шезлонг Крит
  Кол-во: 497
  28,77 лв.
  Това е резервен текстиленов плат-мрежа за шезлонги Крит в няколко цвята. Състои се от две части. Материалът му е ТЕКСТИЛЕН 2х1 и 550гр/м2. Мрежата TEXTILENE има UV защита за голяма издръжливост под слънцето и е с подсилена водоустойчивост. Това е полиестер, което означава, че е направено от полиестерни прежди, изтъкани открай докрай и с покритие PVC. РАЗМЕРИ: Горна част: 54,5х114,5 см. Дъно: 54,5х70 см.
 4. Конструкция за режисьорски стол Рето
  Кол-во: 925
  142,50 лв.
  Рамка - конструкция за режисьорски стол в цвят орех от масив бук. Спецификации: * Изработена от подсилена дървена рамка с отлично качество от букова дървесина в цвят орех и с импрегнационен лак за по-голяма защита, сгъваема * Подходяща за перфориран плат или платно с висока якост (седалката не е включена) * Седалката е сгъваема за лесно съхранение, когато не се използва. * Класически дизайн с висока устойчивост на време и влага. Подходящ за външни и търговски площи. * Тегло: 7,5 кг Размери: Дължина: 61 см. Широчина: 51см. Височина: 86 см.
 5. Резервна мрежа за шезлонг Атлантико
  156,75 лв.
  Резервна текстиленова мрежа специално изработена за шезлонг Атлантико в различни цветове: - светло синя, тортора(гълъбово сиво), бяла, антрацит, агаве зелена или пясъчно бежова.
 6. Подлакътници за шезлонг Атлантико
  44,55 лв.
  Подлакътници за шезлонг Атлантико в цвят: бял, антрацит, кафе или тортора (гълъбово сив). К-кт от 2 части за 1 шезлонг.
 7. Резервна мрежа за шезлонги Алфа/Омега
  125,40 лв.
  Резеревна текстиленова мрежа, специално изработена за шезлонги Алфа или Омега в различни цветове.
 8. Текстиленова мрежа на метър
  Кол-во: 7220
  29,22 лв.

  Резервна текстиленова мрежа 2x1 - 600 гр. в различни цветове (за подмяна на седалки на столове, шезлонги и др.).
  Мрежата е устойчива на външни климатични условия, мие се и се перфорира, за да може въздухът да преминава през нея.

  Цената е за 1 линеен метър, съответстващ на 1,85 квадратни метра.
  1 брой = 1 линеен м
  Размери: 1.00 x 1.85 H m

 9. Резервна мрежа за алуминиев шезлонг
  Кол-во: 428
  32,84 лв.
  Резервна текстиленова PVC двойна мрежа за алуминиев шезлонг в тъмно или светло синьо, жълто, оранжево, сиво, мока, черно или екрю. Размер: 200 х 62 см
 10. Каменна мивка
  Кол-во: 46
  353,46 лв.
  Каменната мивка е модерно оборудване за баня от последните тенденции. Това е голям издълбан речен камък, специално оформен, за да сформира мивката за баня. Следва тенденцията в декорацията, която препоръчва естествени и устойчиви материали във всяка част на къщата, но също и във всяка бизнес зона, като хотели, зони за обществено хранене и т.н. Със сив нюанс в камъка, тя ще съвпадне естетически с повечето декоративни шарки. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 55x44x16H см. ПОДДРЪЖКА: Измивайте мивката от речен камък с меки почистващи препарати поне веднъж седмично и я подсушавайте с мека кърпа. Избягвайте използването на силни химикали като киселина или препарати за почистване на тоалетни, тъй като това ще увреди трайно вашата мивка.
 11. Резервно макраме за чадър ф230 см
  Кол-во: 239
  381,82 лв.
  Резервно макраме покривало за чадър с 8 спици и диаметър 230 см в бежов цвят. ПОДДРЪЖКА: Сенникът макраме не изисква специална поддръжка. Неговият издръжлив въжен материал от синтетични влакна може да се мие под течаща вода и да се суши на въздух естествено. ПРЕДИМСТВА: Макрамето е съвременната тенденция в областта на декорацията и може да се използва на много места. Сенникът от макраме ще придаде на вашето пространство модерно „бохо“ усещане, което няма да остане незабелязано.
 12. Калъф екстра голям
  286,72 лв.
  Калъф, екстра голям размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате градинските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 215 х 105 х 75 см Обем: маса 210 см, диван с 3 елемента/кресла Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 13. Калъф голям
  234,30 лв.
  Калъф, голям размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате граденските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 150 х 90 х 75 см Обем: маса 140 см / диван с 2 елемента-кресла Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 14. Калъф среден
  193,88 лв.
  Калъф, среден размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате граденските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 175 х 73 х 45 см Обем: 2-4 бр шезлонги Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 15. Калъф малък
  168,30 лв.
  Калъф, малък размер, от водоустойчива материя в сиво и велкро ленти, с който да съхранявате граденските мебели през зимата или периода, в който не се използват. Размери: 75 х 75 х 75 см Обем: 4-6 бр. стола (1 бр. фотьойл/кресло) Лятото свършва и нашите мебели, макар и изключително устойчиви на атмосферните условия, може да се нуждаят от допълнителна защита срещу замърсявания и прах през месеците, когато не се използват. Това ще изисква особено задълбочено почистване, когато сезонът настъпи отново. Дискретни и защитни, тези калъфи се предлагат в тъмносива техническа тъкан SETEX TecTex, която е водоотблъскваща, устойчива на петна, устойчива на мухъл, дишаща и антибактериална. Устойчива на светлина (светлоустойчивост 7/8), перяща се, гарантира, че вашите външни мебели остават перфектно чисти и защитени и са готови за употреба, когато се наложи отново.
 16. Гъба Nardi Magic Sponge
  8,48 лв.
  Почистваща гъба за многократна употреба. Премахва следи и упорити замърсявания върхуу полипропиленови (PP) и алуминиеви (AL) външни мебели Nardi. Размери: 12 x 6,5 см Как се използва: 1. Накиснете гъбата в студена вода и изцедете излишната вода 2. Внимателно разтрийте засегнатата област 3. Подсушете продукта Nardi със суха кърпа Предупреждения: Magic Sponge Nardi ще се износва след тежки употреби. Не използвайте с почистващи препарати и избелващи средства. Дръжте далеч от деца.
 17. Препарат Nardi Magic Cleaner
  10,24 лв.
  Почистващ и хигиенизиращ препарат, подходящ за външните мебели от полипропилен и алуминий Nardi. Бутилка с пулверизатор 0,75 литра. Как се използва: • Напръскайте препарата директно върху външните мебели Nardi от полипропилен (PP) и алуминий (AL), които ще третирате. Оставете да подейства няколко минути, след това отстранете с мокра гъба или кърпа от микрофибър. • Изплакнете обилно с много вода. • Накрая подсушете със суха кърпа. Предупреждения: • Може да причини алергична кожна реакция. Съдържа: 1,2-бензоизотиазол-3 (2Н) -он. • Пазете да не попада в очите, върху кожата или върху дрехите. Ако се появи дразнене на кожата или обрив: потърсете медицински съвет/помощ. Съдържа: 2-метилизотиазол-3 (2Н) -он.
 18. Макраме навес черен 3х3 м
  Кол-во: 16
  627,00 лв.
  Мрежа за сянка с оплетка от макраме в черен цвят 3х3м Ако желаете сянка и прохлада, тогава сенчестият покрив в бохо стил е идеалният избор за използване в различни външни пространства, като: градината, плажа, терасата, детската площадка или балкона. Създайте сенчесто място, където пожелаете, с нашия висококачествен сенник от макраме. Спецификации: Материя: Макраме - Изработена от 70% рециклируем памук и 30% полиестер С допълнителна UV защита от слънчева радиация. Черен цвят Размери: 3х3 метра
 19. Стойка за меню
  Кол-во: 84
  96,00 лв.
  Стойката за меню с дървена рамка в цвят орех и черна дъска е с размери 50х25х100 см Универсална меню стойка, която определено ще привлече вниманието. Идеална за професионална употреба в ресторанти и кафенета! Спецификации: Стабилна рамка, изработена от висококачествено дърво. Пишете и изтривате лесно с класически тебешир. Размери: Дължина: 50 см Ширина: 25 см Височина: 100 см
 20. Конична мраморна мивка в кремаво и бяло
  Кол-во: 2
  994,62 лв.
  Коничната мивка е модерно оборудване за баня от новите тенденции. Това е мрамор, издълбан в конична форма и специално оформен в мивка за баня. Тя следва тенденцията в декорацията, която препоръчва естествени и устойчиви материали във всяка част на дома, но също и във всяка бизнес зона, като хотели, спа центрове, ресторанти и т.н. С кремав и бял двуцветен цвят, тя ще пасне естетически с повечето декоративни шарки и ще бъде оправдано привлекателна във всеки външен вид. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: Φ40x90H см. МАТЕРИАЛИ: Тази мивка е изработена от мрамор. ПОДДРЪЖКА: Препоръчителният метод за почистване на мраморни повърхности е гореща вода. Поради порестата си повърхност мраморът лесно се оцветява от различни киселини. В такива случаи се препоръчва бързо почистване с топла вода и кърпа или гъба. Детергентите с неутрално pH (над 5) могат да се използват много пестеливо като част от почистващия разтвор. Потребителските почистващи препарати трябва да се избягват.
 21. Конична мраморна мивка в черно и сиво
  Кол-во: 4
  994,62 лв.
  Коничната мивка е модерно оборудване за баня от новите тенденции. Това е мрамор, издълбан в конична форма и специално оформен в мивка за баня. Тя следва тенденцията в декорацията, която препоръчва естествени и устойчиви материали във всяка част на дома, но също и във всяка бизнес зона, като хотели, спа центрове, ресторанти и т.н. С черен и сив двуцветен цвят, тя ще пасне естетически с повечето декоративни шарки и ще бъде оправдано привлекателна във всеки външен вид. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: Φ40x90H см. МАТЕРИАЛИ: Тази мивка е изработена от мрамор. ПОДДРЪЖКА: Препоръчителният метод за почистване на мраморни повърхности е гореща вода. Поради порестата си повърхност мраморът лесно се оцветява от различни киселини. В такива случаи се препоръчва бързо почистване с топла вода и кърпа или гъба. Детергентите с неутрално pH (над 5) могат да се използват много пестеливо като част от почистващия разтвор. Потребителските почистващи препарати трябва да се избягват.
 22. Сенник Макраме 3х3 м
  Кол-во: 73
  534,30 лв.
  Сенник 3х3 м от макраме. Закачете го на места, които искате да засенчите и да създадете приятна атмосфера. Макраме - за тези, които не знаят, е форма на текстил, при която не се тъче на стан или се плете с игли или на една кука, а се връзва на възли само с ръце. Това е прекрасното на това изкуство, защото човек може да твори при всякакви условия, без сложни съоръжения, оборудване и подготовка. Друго предимство на макрамето е, че човек може да направи ценни предмети, дори и в първите стъпки на това изкуство. ПОДДРЪЖКА: Сенникът макраме не изисква специална поддръжка. Неговият издръжлив въжен материал от синтетични влакна може да се мие под течаща вода и да се суши на въздух естествено. ПРЕДИМСТВА: Макрамето е модерен тренд в областта на декорацията и може да се използва на различни места.
 23. Нощно шкафче Бамбук
  Кол-во: 31
  480,00 лв.
  Нощно шкафче изработено от натурален бамбук 56х46х69 см Бамбукът е добре поддържащ и красив и може чудесно да украсява, придавайки бохо нотка. Спецификации: * Фиксирана рамка от бамбук. * Висока издръжливост: Бамбукът е материал с висока устойчивост на външните условия на околната среда (слънчева светлина, влажност) * Предлага се в естествен цвят Размер: Дължина: 56 см Ширина: 46 см Височина: 69 см
 24. Параван Бамбук
  Кол-во: 42
  267,00 лв.
  Сгъваем параван от естествен бамбук с плат в екрю 135x3x160 см Бамбукът е едновременно издръжлив и красив и може чудесно да украси вашата градина, придавайки й бохо нотка. Спецификации: * Фиксирана рамка от бамбук. * Висока издръжливост: Бамбукът е материал с висока устойчивост на външни условия на околната среда (слънчева светлина, влажност) * Сгъваем: лесен за транспортиране * Има подплата от плат, която пасва напаравана и се закрепва с велкро. Размер: Дължина: 135 см Ширина: 3 см Височина: 160 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 42

Страница
поддръжка