Чадъри

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

24 Артикули

 1. Градински чадър Levia Higold 3x3 m
  5557,50 лв.

  Представяме ви новата колекция висококачествени градински чадъри LEVIA на Higold (Нидерландия).
  Този първокласен модел е един от най-добрите големи градински чадъри на пазара.
  Използването на най-добрите патентовани технологии и съвременни материали (алуминий, неръждаема стомана, плат за сенници), перфектно качество и шикозен дизайн гарантират надеждност и удоволствие от употребата в продължение на много години.

   ХАРАКТЕРИСТИКИ и МАТЕРИАЛИ:

  • рамка – алуминиев профил с подсилени усилващи ребра отвътре
  • материя – сенник, акрил за външна UV защита
  • Механизъм за въртене на 360*
  • основа - тегло 120 кг
  • механизъм за накланяне - възможност за бързо отваряне и регулиране на вертикалния и хоризонтален наклон на зоната на чадъра
  • дръжка, винтове – неръждаема стомана
  Платното се предлага с избор от три цвята: бяло, бежово каки или сиво.

  ОПАКОВКА И РАЗМЕРИ:

  • чадър Levia = 1 бр
  • Ш -300 х Д - 300 х В - 280 см
  • основа -120 кг

 2. Стенен половин чадър City
  0,00 лв.
  City е стенен алуминиев половин чадър в няколко размера: 1.5х2 м, 1.5х3 м или 2х3 м С форма на половин чадър, за да бъде допрян до стена, и рамка от боядисан алуминий в антрацитно сиво, в комплект с маншон против вятър – отваряне с двойна шайба – коронки от акрилна смола. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 3. Градински чадър Laguna
  0,00 лв.
  Laguna е градински дървен чадър в няколко размера: 2х2 м, 3х3 м или 2х3 м Рамка от боядисана твърда дървесина с високо качество – с маншон против вятър – отваряне с макара. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Платно: олефин екрю
 4. Градински чадър Ocean Wood
  0,00 лв.
  Ocean wood е дървен градински чадър в няколко размера: ф2 м, ф2.5 м, ф3 м1 2х2 м, 2.5х2.5 м, 2.8х2.8 м или 2х3 м Рамка от боядисана твърда дървесина с високо качество – в комплект с антиветров маншон – повдигащ отвор – плъзгач от дърво и анодизиран алуминий. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Платно: Олефин 190гр - боядисан
 5. Градински чадър Ocean aluminium
  0,00 лв.
  Ocean aluminium е градински алуминиев чадър в няколко размера: ф2 мр ф2.5 м, ф3 м, 2х2 м, 2.5х2.5 м, 2.8х2.8 м или 2х3 м Рамка в антрацит или бял цвят, боядисан алуминий – в комплект с маншон против вятър – повдигащ се отвор – корони от акрилна смола. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Платно: Олефин 190гр - боядисан
 6. Градински дървен чадър Petrarca Wood
  0,00 лв.
  Petrarca wood е професионален градински дървен чадър в няколко размера: 3х3 м, 4х4 м или 3х4 м Рамка от лакирана твърда дървесина - в комплект с ветроустойчив маншон - отваряне с двойна шайба - система с двоен паяк, която позволява затваряне над масата отдолу. Теглото на основата трябва да е пропорционално на теглото на чадъра. Въпреки това се препоръчва използването на чадъра при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 7. Градински чадър Petrarca Aluminium
  0,00 лв.
  Petrarca alumium е професинален градински алуминиев чадър в няколко размера: 3х3 м, 4х4 м или 3х4 м Рамка в цвят антрацит сив или бял алуминий – в комплект с маншон против вятър – отваряне с двойна ролка – корони от акрилна смола – двойна паяжина система за затваряне над масата. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 8. Граднски дървен чадър Dolomiti wood
  0,00 лв.
  Dolomiti wood е професионален дървен градински чадър в няколко размера: ф3 м, ф3.5 м, 3х3 м, 4х4 м, 2х3 м, 3х4 м, а във версията с ироко цвят дърво само 3х3 м, 4х4 м, 2х3 м и 3х4 м Рамка от боядисана твърда дървесина с високо качество – допълнена с маншон против вятър – отваряне с двойна ролка. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 9. Градински чадър Dolomiti aluminium
  0,00 лв.
  Dolomiti aluminium е професианлен алуминиев градински чадър в няколко размера: ф3 м, 3х3 м, 4х4 м, 2х3 м, 3х4 м Рамка в антрацит или бял цвят, боядисан алуминий – допълнен с антиветров маншон – отваряне с двойна ролка – корони от акрилна смола. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 10. Градински чадър Eclisse
  0,00 лв.
  Eclisse е професионален градински чадър в няколко размера: 4.5 х 4.5 м, 5х5 м или 4х5 м Стълбове и ребра в антрацит алуминий – поцинковани стоманени части и антрацит боядисани – в комплект с маншон против вятър – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикален стълб и рамка – ПАТЕНТОВАНА ТЕЛЕСКОПИЧНА ПОВДИГАЩА СИСТЕМА ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ЧАДЪР (САМО ЗА 500X500 см). Гарантирано водоотблъскване с боядисаните в насипен акрил платна и Tempotest Starlight Blue; 100% хидроизолация само с PVC. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия.
 11. Сгъваем 360° въртящ се чадър Pitagora
  0,00 лв.
  Pitagora е сгъваем въртящ се на 360 градуса градински чадър в няколко размера: 3х3 м, 4х4 м или 3х4 м Стълбове и ребра в антрацит алуминий – корони от акрилна смола – поцинковани стоманени части и антрацит цвят боядисани – в комплект с маншон против вятър – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалния стълб и рамката – ПРИБИРАЩА СЕ ЗАТВАРЯЩА СИСТЕМА, КОЯТО ПОЗВОЛЯВА ЗАТВОРЕН ЧАДЪР ЗА ПОСТАВЯНЕ ДО ВЕРТИКАЛЕН СТЪЛБ – въртящ се на 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 12. Градински 360° въртящ се чадър Eternity
  0,00 лв.
  Eternity е градински 360° въртящ се чадър в няколко рамера: 3х3 м, 4х4 м или 3х4 м Стълбове и ребра в антрацит или бял цвят, боядисан алуминий – корони и части от боядисана поцинкована стомана – горещо поцинкован и боядисан крак, въртяща се тръба и ъгъл – допълнен с маншон против вятър – отваряне чрез колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалния стълб и рамката – въртящ се на 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 13. Стенен чадър Murales
  0,00 лв.
  Murales е градински чадър със закрепване към стена с няколка размера: 2х2 м, 2.5х2.5 м, 3х3 м или 2х3 м Стълб и ребра в антрацит алуминий – поцинковани стоманени части и антрацит боядисани – в комплект с антиветров маншон – отваряне чрез макара – поставяне: прикрепване към стената, включено стоманено въже. Препоръчва се употреба при нормални метеорологични условия. Платно 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния.
 14. Градински 360° въртящ се чадър Riviera
  0,00 лв.
  Riviera е 360° въртящ се градински чадър в няколко размера: 3х3 м, 2х3 м или 3х4 м Вертикален стълб от напоено дърво ироко – хоризонтален стълб в антрацит цвят боядисан алуминий – ребра в цвят ироко, боядисано твърдо дърво – поцинковани стоманени части и боядисани в антрацит цвят – в комплект с маншон против вятър – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалните стълб и рамка – въртящи се до 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 15. Градински 360° въртящ се чадър Marte
  0,00 лв.
  Marte е градински 360° въртящ се чадър в няколко размера: 3х3 м, 2х3 м или 3х4 м Стълбове и ребра в цвят гълъбово сиво боядисан алуминий – корони от акрилна смола – поцинковани стоманени части и боядисани в цвят гълъбово сиво – комплект с антиветров маншон – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалния стълб и рамка – въртящ се до 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 16. Градински 360° въртящ се чадър Afrodite
  0,00 лв.
  Afrodite е 360° въртящ се градински чадър в няколко размера: 3х3 м, 2х3 м или 3х4 м Стълбове и ребра в бял цвят алуминий – корони от акрилна смола – поцинковани стоманени части и боядисани в бял цвят – окомплектовани с антиветров маншон – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикален стълб и рамка – въртящи се до 360° – стоманена основа.Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 17. Градински 360° въртящ се чадър Venere
  0,00 лв.
  Venere е 360° въртящ се градински чадър в няколко размера: 2х2 м, 2.5х2.5 м, 3х3 м, 2х3 м, 3х4 м Стълбове и ребра в антрацит алуминий – корони от акрилна смола – поцинковани стоманени части и антрацит– в комплект с антиветров маншон – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалния стълб и рамка – въртящ се до 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 18. Градински 360° въртящ се дървен чадър Vespucci
  0,00 лв.
  Vespucci e 360° въртящ се дървен градински чадър в няколко размера: 3х3 м, 4х4 м или 3х4 м Вертикален стълб от напоено дърво ироко – хоризонтален стълб в антрацит цвят, боядисан алуминий – ребра в цвят ироко, боядисано твърдо дърво – поцинковани стоманени части и боядисани в антрацит – в комплект с маншон против вятър – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалните стълб и рамка – въртящи се до 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия Може да се добави отделно и дървена саксия с размери:104x50xh34 см Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 19. Градински 360° въртящ се чадър Saturno
  0,00 лв.
  Saturno е въртящ се на 360° професинален градински чадър с няколко размера: 3х3 м, 4х4 м или 3х4 м Стълбове и ребра в антрацит или бял алуминий – корони от акрилна смола – поцинковани стоманени части и антрацит или бял алуминий боядисани части– окомплектовани с антиветров маншон – отваряне с колянов механизъм – с подсилващо ребро между вертикалния стълб и рамка – въртящ се до 360° – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 20. Градински чадър Fellini
  0,00 лв.
  Fellini е градински чадър с 2 странични рамена в две версии: Т-версия или V-версия и размери: 3х6 м, 3.5х7 м, 4х8 м или 3х8 м Чадър с 2 странични рамена – централна колона в антрацит или бял алуминий (11,2 x 11,2 см) – странични рамена в антрацит или бял алуминий (9,2 x 9,2 см) – ребра в антрацит или бял алуминий – поцинковани и боядисани стоманени части – в комплект с антиветров маншон и улей – отваряне с колянов механизъм за всяка рамка – с подсилващи ребра между вертикалния стълб и рамките – стоманена основа. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Видове платна: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 21. Градински чадър Galileo
  0,00 лв.
  Galileo е градински чадър с 4 странични рамена. Предлага се в няколко размера: 6х6 м, 7х7 м или 8х8 м Чадърът има централна колона в антрацит или бял алуминий (11,2 x 11,2 см) – и 4 странични рамена в алуминий (9,2 x 9,2 см) – ребра в антрацит или бял алуминий – поцинкована стомана части и боядисани – в комплект с противоветрови маншони и улуци – отваряне с колянов механизъм за всяка рамка – с подсилващи ребра между вертикалния стълб и рамките – ПАТЕНТОВАНА ТЕЛЕСКОПИЧНА ПОВДИГАЩА СИСТЕМА ЗА ЗАТВАРЯНЕ НА ЧАДЪРА НАД МАСАТА Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия. Платна видове: - 100% акрил, гр. 320 m/q, обработка против мухъл, водоотблъскваща и устойчива на атмосферни влияния. - PVC гр. 500 m/q, пожароустойчив и 100% водоустойчив.
 22. Градински чадър Leonardo
  0,00 лв.
  Професионален градински чадър Leonardo е с много опции на размери: ф8 м, 4х4 м, 4.5х4.5 м, 5х5 м, 5.5х5.5 м, 6х6 м, 6.5х6.5 м, 7х7 м Рамка в антрацит или бял алуминий – допълнен с маншон против вятър – отваряне чрез прът – сгъвема тръба от поцинкована и боядисана стомана като стандартно оборудване – двойна телескопична система за затваряне на чадъра над масата. Гарантира водоотблъскване с акрил платно и Tempotest Starlight Blue; 100% хидроизолация само с PVC платно. Препоръчително е теглото на основата да е пропорционално на теглото на чадъра и да се използва при нормални метеорологични условия.
 23. Градински разгъващ се чадър 360° Flat
  0,00 лв.

  Градински дизайнерски чадър с разгъващо се до 360° платно от акрил или Tempotest® Parà, стълб и ребра от алуминий в антрацит или бяло, галванизирани стоманени части в антрацит или бяло, вентилаторен отвор - въртящ се до 360 °, стоманена основа. Размери: 250x250 см, 280x280 см

 24. Градински въртящ се чадър 360° Horizon
  0,00 лв.
  Дизайнерски 360° въртящ се градински чадър в различни цветове и видове платно устойчиво на атмосферни влияния - 100% акрил, Tempotest® Parà или PVC, и ребра от алуминий в антрацит, галванизирани стоманени части в антрацит с анти-вятър мембрани - отваряне с колянов механизъм - с укрепващо ребро между вертикалния стълб и рамка със система SWING SYSTEM. Размери: 200x300 см, 300x300 см, 300x400 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

24 Артикули

градински чадъри, алуминиеви чадъри, дървени чадъри, основи за чадъри