Ратанови

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 181

 1. Стол Салса алу
  Кол-во: 158
  270,56 лв.

  Стилен стифиращ се стол с черна алуминиева конструкция, ратанова оплетка от синтетичен ратан в натурален цвят и сива седална възглавница.

  Размер: 59x46x88 см
  Дебелина на възглавницата: 3 см

 2. Стол Осло тик и въжета
  Кол-во: 180
  472,65 лв.
  Креслото Окло е прекрасно. Рамката му с извивки в подлакътниците е изработена от качествена тикова дървесина, както и средновисоката "специална" облегалка, а широката седалка е изработена от майсторски плетено въже с отлично качество в ЗЕЛЕН, БЕЖОВ или ЧЕРЕН цвят. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Стол, който с подходяща маса може да заеме всяко място, където и да е поставен. РАЗМЕРИ: 55x54x80Н см. Височина на седалката: 44 см. Височина на подлакътниците: 68см. Размери на седалката: 33-40x50 см. Размери на гърба: 43х19см. Разстояние между краката: 49х52 см.
 3. Стол Шарлот тик и въжета
  Кол-во: 219
  484,98 лв.
  Стол Шарлот е кресло с несравнима красота. Класическата му рамка с остри ъгли е изработена от качествена тикова дървесина, а средновисоката облегалка и широката седалка са изработени от майсторски сплетено въже с отлично качество в няколко цвята: черен, кафяв, зелен или син. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойл, който с подходяща маса може да заеме всяко място, в което е поставен. РАЗМЕРИ: 59x54x83Н см. Височина на седалката: 48см. Височина на подлакътниците: 68см. Размери на седалката: 40х48 см. Размери на гърба: 48х20см. Разстояние между краката: 54х53 см.
 4. Сгъваем стол Йоко пвц ратан
  Кол-во: 77
  216,00 лв.
  Сгъваем дървен стол с pvc ратан в цвят натурал или черно. Класическият дизайн е перфектно съчетан с модерния дизайн в стол Йоко. Стол, който може да пасне на всеки стил на декорация, като в същото време ви осигурява комфорт с качествения си дизайн. Това е идеалният избор за тези от вас, които търсят елегантни, но същевременно качествени мебели, които да декорират вашето външно пространство. Спецификации: * Дървена рамка (бряст) с естествено качество с устойчивост на тегло, износване и време. * Покриване на седалка и облегалка с pvc ратан - бежов цвят * Сгъваема седалка: столът се сгъва и затваря с едно движение, като по този начин предлага лесно транспортиране и съхранение. Размери: Дължина: 45 см. Широчина: 54 см. Височина: 81 см.
 5. Стол Самба
  Кол-во: 207
  168,30 лв.
  Столът Самба за професионална употреба е прекрасен! Това са модерни, удобни и стабилни столове! Двуцветен вариант на рамката и седалката със синтетична ратанова подплата на гърба е уникален. Предлага се в: черно, шампанско и бяло. Облегалката е леко наклонена назад за по-голямо удобство, а седалката вместо възглавница е с издръжлива текстилна линия. Този фотьойл ще обнови естетически пространството, в което ще го поставите и ще привлича погледите благодарение на изчистените си и квадратни линии. Освен това фактът, че може да се подрежда един върху друг, го прави особено практичен, тъй като можете да го съхранявате на възможно най-малко място. Размери: 46х55,5х83 см. Височина на седалката: 43см. Размери на седалката: 41х45,5 см. Размер на гърба: 46х27см. Разстояние между краката: 40х49,5 см.
 6. Кресло Метод
  3130,00 лв.
  Кресло Метод е изградено върху солидна алуминиева конструкция, покрита с ръчно изтъкано 12 мм синтетично въже. Седалките са подплатени със 100% полиестерна тъкан, под която има термозапечатана пластмасова обвивка покриваща изцяло подложката и която я прави водоустойчива. Предлага се в бежово и антрацит. Размери: 103 х 89.5 х 40/74 см
 7. Алуминиево кресло с ратанова оплетка
  Кол-во: 1
  119,19 лв.
  Алуминиевото кресло е модерно, удобно и стабилно! В бяла рамка с бежова възглавница или в черна рамка с черна възглавница, с бежова ратанова оплетка на гърба. Дизайнът е класически с плетена ратанова облегалка в БЕЖОВ цвят, която ще надгради естетически пространството, което сте заложили и ще грабва окото. Също така, възглавницата се предлага с възли за завързване на рамката. Креслото може да се подрежда едно върху друго и следователно може да се съхранява и транспортира в големи количества. РАЗМЕРИ: 54x61x85H см. Дебелина на възглавницата: 2,5 см. от полиестерен материал 180G
 8. Стол Флоренс
  Кол-во: 222
  74,48 лв.
  Стол Флоренс е със структура от полипропилен в бяло или черно, с бежово перфорирана седалка и облегалка имитация на ратанова оплетка. Модерен и практичен, ще освежи всяко пространство - интериор или екстериор. Стифира се един върху друг. Размери: 41x41x83 см
 9. Градински стол Фрибург
  Кол-во: 112
  237,00 лв.
  Градински стол с подлакътници Фрибург е с рамка от алуминий в антрацит и оплетка от въжета в тъмно сиво или мока. Ако търсите градински фотьойл, чийто дизайн перфектно съчетава класическото с модерното, тогава Фрибург е идеален за вас. Семпъл и в същото време елегантен, той може красиво да украси вашата градина или балкон! Спецификации: Стабилна рамка, изработена от алуминий с отлично качество (диаметър 28 мм) с устойчивост на натоварване и износване. Гърбът е изработен от 5мм плетено въже, устойчиво на UV радиация. Подходящ за вътрешна или покрита външна употреба. Стифира се Размери: Дължина: 57 см. Широчина: 59 см. Височина: 77 см. Височина на седалката: 44 см. Дълбочина на седалката: 42 см. Височина на гърба: 35 см.
 10. Кресло Дитте
  Кол-во: 1
  297,00 лв.
  Градинското кресло Дитте е с алуминиева рамка и се предлага в два варианта: - антрацит рамка с кафеви въжета - сива рамка с бежови въжета Ако търсите кресло с изключителен комфорт и качество за вашия балкон, градина или бизнес зона, Дитте е най-доброто предложение на пазара. Спецификации: Рамка, изработена от изключително издръжлив алуминий (25xT1.5mm) с устойчивост на износване и време. Гърбът е изработен от ръчно изработено въже, устойчиво на UV радиация. Включва седална възглавница с 5 см дунапрен, подвижна покривка и полиестерна тъкан. Подходящ за вътрешна или покрита външна употреба. Предлага лесно транспортиране и съхранение. Размери: Дължина: 57 см. Широчина: 66 см. Височина: 76 см. Височина на седалката: 47 см. Дълбочина на седалката: 46 см. Височина на гърба: 36 см.
 11. Стол Мориц
  Кол-во: 172
  282,00 лв.
  Градински стол с подлакътници Мориц е от алуминий в сметло сиво или антрацит, с текстилни въжета оплетка на гърба, с удобни възглавници. Ако търсите градински фотьойл, чийто дизайн перфектно съчетава класическото с модерното, тогава Мориц е идеален за вас. Семпъл и в същото време елегантен, той може красиво да украси вашата градина или балкон! Спецификации: Стабилна рамка, изработена от алуминий с отлично качество (28xT1.5mm) с устойчивост на натоварване и износване. Гърбът е изработен от текстилно въже, устойчиво на UV радиация. Включва възглавница за седалка с 5 см пяна, облегалка с 3 см пяна, подвижна калъфка и полиестерна тъкан. Подходящ за вътрешна или покрита външна употреба. Размери: Дължина: 57 см. Широчина: 64 см. Височина: 87 см. Височина на седалката: 43,5 см. Дълбочина на седалката: 46 см. Височина на гърба: 48 см.
 12. Стол Париж с подлакътници
  Кол-во: 633
  205,20 лв.
  Стол Париж е модерен и много комфортен стол с подлакътници, с атрактивна визия от цветове и комбинация от лека алуминиева рамка с бамбуков ефект и плетена ратанова седалка и облегалка в червено или синьо с бяло. Стифиращ се. Размери: 57x59x84 см
 13. Алуминиево кресло с оплетка от въжета
  Кол-во: 335
  291,81 лв.
  Креслото предимно за професионална употреба е много красиво! В бяла или тъвно сива алуминиева рамка с бежови въжета. Модерни, удобни и стабилнистолове! Финото двуцветно оцветяване на тъмно сивата или бялата рамка с по-светлото синтетично вълнообразно въже на гърба е уникално. Гърбът с подлакътниците образува едно цяло полукръг с вертикални пръти, които са вплетени с вълноообразното въже и прегръщат тялото, а наклонът при подлакътниците е характерен. Възглавницата на седалката също е много удобна. Това кресло ще обнови естетически пространството, което сте заложили и ще привлече окото благодарение на материалите за изработка. Освен това фактът, че може да се подрежда едно върху друго, го прави много практичен, тъй като можете да го съхранявате на възможно най-малко място. РАЗМЕРИ: 55x60x75H см.
 14. Кресло Алегра акапулко ратан
  Кол-во: 1419
  82,20 лв.
  Креслото Алегра акапулко ратан има модерна, удобна и специална конструкция, специално за професионални пространства! По отношение на цвета, той е атрактивен с черната или бялата метална рамка, която завършва с 4 крака и ратан на седалката в естествен цвят, който образува гнездо, което съставлява креслото. Акапулко ще се побере в много различни пространства благодарение на специалната си конструкция и със сигурност ще привлече всички погледи! Ратановата градинска и външна мебел с ратан, като този стол, е най-идеалният и най-умен избор, тъй като съчетава висока издръжливост, комфорт, разнообразие от дизайни и цветове, покриващи естетическата гледна точка на всеки, класически или модерен, и в същото време практичен модел, защото столовете са подреждащи се един в друг.. РАЗМЕРИ: 71x73x77H см.
 15. Кресло с въжета
  Кол-во: 31
  230,16 лв.
  Алуминиево кресло с въжета, предимно за професионална употреба, е страхотен! Модерни, удобни и стабилни в няколко разцветки - черна основа със зелени въжета, бяла основа с бежови въжета, тъмно сив с тъмно сиви въжета. Дизайнът, който обгръща тялото със своеята оплетка от въже върху алуминиевата рамка, ще надгради естетически пространството, в което сте поставили столоветети ще привлече вниманието. Освен това фактът, че може да се подреждат един върху друг, ги прави много практични, тъй като можете да ги съхранявате на възможно най-малко място. РАЗМЕРИ: 58x57x78Η см. Алуминиеви размери: Φ28x1.5 mm 14 мм въже Дебелина на възглавницата: 5 см.
 16. Стол Бамбу лук син-бял
  Кол-во: 44
  132,14 лв.
  Столът от серия Бамбу лук не остава незабелязан. Алуминиевата рамка с вид на бамбук, подсилена с връзки в различните си стави, е издръжлива, докато седалката и облегалката са тапицирани в син и бял текстиленов пвц плат. Вечно и в същото време класическо предложение, което ще допълни и ще се съчетае красиво с различни други мебели във вашето външно пространство. РАЗМЕРИ: 45х45х90 см.
 17. Кресло Алегра акапулко
  Кол-во: 1093
  67,77 лв.
  Кресло Алегра акапулко е модерна, удобна и специална конструкция! Рамката, която завършва при краката на стола е изработена от високоякостна солидна стомана.Останалата част от фотьойла е от естествен ратан. С бяла или черна метална рамка, която завършва с 4 крака и образува гнездо, което е формата на креслото. Креслото ще се побере в много различни пространства, благодарение на специалната си конструкция и със сигурност ще привлече всички погледи! Градинските мебели от ратан са най-идеалният и най-умен избор, тъй като съчетават висока издръжливост, комфорт, разнообразие от дизайни и цветове, покриващи естетическата гледна точка на всеки, класическа или модерна. РАЗМЕРИ: 71x73x77H см. Дебелина на металната рамка: 13 мм.
 18. Кресло от тик с въжена плетена седалка и облегалка
  Кол-во: 10
  419,22 лв.
  Креслото, основно за професионална употреба, е кресло с несравнима красота. Класическата му рамка е изработена от качествено масивно тиково дърво, а средновисоката облегалка и широката седалка са изработени от майсторски изплетено въже с отлично качество в бяло и синьо. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, като типичен пример е облегалката на фотьойла, която има лек наклон към гърба. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Стол, който с подходяща маса може да повдигне имиджа на всяко бизнес пространство. РАЗМЕРИ: 57x67x86H см.
 19. Алуминиво кресло с ратан и текстилен
  Кол-во: 498
  180,63 лв.
  Алуминиво кресло с ратан и текстилен в различни цветове. Креслото е за професионална употреба и е много красиво! Модерни, удобни и стабилни столове с подлакътници! Уникален е двуцветният цвят на рамката и седалката със синтетична ратанова подплата на гърба. Облегалката е леко наклонена назад за по-голямо удобство, а седалката вместо възглавница е с издръжлива текстиленова линия. Този стол ще обнови естетически пространството, в което ще го поставите и ще привлича погледите благодарение на изчистените си и квадратни линии. Освен това фактът, че може да се подрежда един върху друг, го прави особено практичен, тъй като можете да го съхранявате на възможно най-малко място. РАЗМЕРИ: 57x61x83H см. Алуминиева рамка: 25x25 мм на краката --- 30x20 мм на седалката Дебелина на алуминия: 1,2 мм
 20. Алуминиев стол с ратан и текстилен
  Кол-во: 1167
  158,65 лв.
  Алуминиев стол с ратан и текстиленова седалка в няколко разцветки: - шампанско, бял или антрацит. Модерни, удобни и стабилни! Уникален е двуцветният цвят на рамката и седалката със синтетична ратанова подплата на гърба. Гърбът е леко закръглен, а седалката вместо възглавница има издръжлива текстиленова линия. Този фотьойл ще обнови естетически пространството, в което го поставите и ще привлече погледите благодарение на изчистените си линии. Освен това фактът, че може да се подрежда един върху друг, го прави особено практичен, тъй като можете да го съхранявате на възможно най-малко място. РАЗМЕРИ: 45x63x82H см. Алуминиева рамка: 38x17 мм на краката --- 38x19 мм на седалката Дебелина на алуминия: 1,2 мм
 21. Алуминиево кресло с въжета от ратан
  Кол-во: 185
  250,71 лв.
  Креслата от алуминий и въжета от ратан са прекрасни! Модерни, удобни и стабилни! Уникална е двуцветната рамка в бяло или антрацит с ратанова тапицерия на седалката и облегалката с подлакътниците. Облегалката е висока и приляга към тялото, а възглавницата на седалката е удобна. Този фотьойл ще обнови естетически пространството, в което ще го поставите и ще привлича погледите благодарение на материалите за изработка. Освен това фактът, че може да се подрежда един върху друг, го прави особено практичен, тъй като можете да го съхранявате на възможно най-малко място. РАЗМЕРИ: 56x66x82H см. Алуминиева рамка: Φ25 мм Дебелина на алуминия: 1.5 мм Дебелина на възглавницата: 5 см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на фотьойла е изработена от алуминий, боядисан с електростатична боя. Алуминият е „зелен“ материал, който може да се рециклира неограничено време, като запазва характеристиките си без влошаване на качеството. Алуминият естествено образува тънък оксиден слой върху повърхността при контакт с въздуха, което осигурява много добра защита от корозия, дори в корозивна среда. Този слой може да бъде допълнително подсилен чрез повърхностна обработка като електростатично боядисване Креслото е тапицирано с полиестърен ратан. Ратанът е изработен от висококачествени и издръжливи полиестерни влакна, устойчиви на екстремни горещи или студени климатични условия. ПОДДРЪЖКА: Благодарение на издръжливостта на алуминиевото и полиестерното въже, поддръжката на фотьойла е лесна. Освен редовното почистване от прах, можете да го избършете с влажна кърпа. Не използвайте препарати, белина и лакове. Ако все пак се налага използването на перилен препарат, тогава използваме мек сапун с топла вода. Не използвайте машина под налягане или маркуч с налягане, защото това ще повреди влакната.
 22. Стол с подлакътници от ратан и алуминий
  Кол-во: 646
  143,85 лв.

  Столовете с подлакътници от ратан и алуминий са впечатляващи! Модерни, удобни и стабилни! Уникално е двуцветното оцветяване на бяла, антрацит или черна рамка с кафява ратанова оплетена тапицерия на седалката, облегалката и подлакътниците. Гърбът е закръглен и обгръща тялото, а седалката, вместо възглавница, е с ратанова тъкан. Този фотьойл ще обнови естетически пространството, което сте заложили и ще привлече окото благодарение на материалите за изработка. Освен това фактът, че може да се подрежда един върху друг, го прави много практичен, тъй като можете да го съхранявате на възможно най-малко място. РАЗМЕРИ: 56x60x78H см. Алуминиева рамка: Φ32 Дебелина на алуминия: 1.2мм

 23. Ратанов стол Радиа
  Кол-во: 1018
  172,62 лв.
  Модерен градински стол, изработен от масивна метална рамка в и облицован с плетен синтетичен ратан в цвят: - натурал с бяла възглавница и антрацит рамка - антрацит с черна възглавница и черна рамка - сив с бяла възглавница и бяла рамка Има и възглавница, изработена от полиестерен плат. Ратанът има голяма устойчивост на високи и ниски температури от (-85c до +85c.), и е обогатен с UV стабилизатор за слънчевите лъчи. Идеален за ресторант-градини, трапезарии, както и за вашия дом, ще ви даде комфорт и релакс. Размери: 63х60х83,5 см. Височина на седалката (без възглавницата): 42 см. Височина на подлакътника: 69 см.
 24. Кресло Акапулко
  Кол-во: 440
  96,00 лв.
  Градинско кресло Акапулко с метални бели крака и седалка от синтетичен ратан в тюркоаз, бяло или черно. Украсете вашата градина или балкон с най-новата тенденция в модерния дизайн! Градинският стол Акапулко ви предлага комфорт в седалката, както и издръжливост благодарение на отличното си качество на конструкцията. Поставете го на балкона или в градината си и съчетайте естетиката с ергономичността. Спецификации: Стабилна метална рамка с устойчивост на напрежение и износване. Корпус от висококачествен PE ратан. PE ратанът е вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по-издръжлив от другите видове. Висока издръжливост: подходящ за употреба на открито, изложена на атмосферни влияния и влажност. Предлага се в бяло, тюркоазено или черно. Размери: Дължина: 72 см Ширина: 77 см Височина: 85 см Височина на централата: 39 см
 25. Ратанов стол с възглавница
  Кол-во: 1847
  117,14 лв.
  Модерен градински ратанов стол изработен от метална конструкция и плетен синтетичен ратан в или в мока-кафяво. или сив със сива възглавница с връзки. Ратанът има голяма устойчивост на високи и ниски температури от (-85c до +85c.), и е обогатен с UV стабилизатор за слънчевите лъчи. Идеален за задевения, кафетерии, но и за вашия дом, ще ви даде комфорт и релакс. Подреждат се до 30 бр един върху друг, и спестяват място за съхранение през зимата. Размери на стола: 56х60х94 см. Размери на седалката: 39х47 см. Размери на гърба: 43х50 см. Височина на седалката: 48 см. Височина на подлакътника: 64 см.
 26. Алуминиев стол с ратан
  Кол-во: 37
  127,68 лв.
  Градински стифиращ се стол с подлакътници изработен от алуминиева сребриста рамка и оплетка от синтетичен ратан на седалката и облегалката в кафяво или в сиво. Размери: 58x57x76 см
 27. Стол Лора
  Кол-во: 1232
  95,76 лв.
  Стол Лора с подлакътници е изработен от полипропилен, имитация на ратан в цветовете кафяво, бяло, капучина или антрацит. Чудесен за заведението на открито, за вашана тераса или градина. Размери: 57x57x87cm
 28. Градински стол Лаура
  0,00 лв.
  Градински стол Лаура е от синтетичен ратан в цвят кафе или бежов натурал. Лаура се отличава с високо качество на конструкцията. Идеален за вашия балкон, вашата градина и за професионална употреба. Съчетава естетика с ергономичност. Спецификации: * Рамка от метал. * Седалка и облегалка от PE ратан. PE ратанът е синтетичен вид ратан, който има висока издръжливост. * Висока издръжливост: подходящ за употреба на открито * Подреждащ се: предлага лесно транспортиране и съхранение. * Предлага се в цвят: натурал или кафе Размери на продукта: Дължина: 58 см Дълбочина: 58 см Височина: 90 см Височина на седалката: 44,5 см Височина на гърба: 51 см Дължина на седалката: 47 / 40 см Дълбочина на седалката: 46 см
 29. Стол Фънки ратан
  Кол-во: 318
  59,28 лв.
  Метален градински стол с модерна оплетка на седалката и облегалката от синтетичен ратан в цвят синьо или жълто. Размери: 53x65x76 см
 30. Стол Париж
  Кол-во: 510
  202,16 лв.
  Алуминиев градински стифиращ се стол с оплетка от синтетичен ратан в няколко цвята: червено-бяло или синьо-бяло с цвят натурал бамбук на алуминиевата рамка, и черно-бяло с орех цвят на рамката. Спецификации: Алуминиева рамка размер на тръбата:Φ24x1.0mm, Φ28x1.2mm, плосък синтетичен ратан с широчина 12x1.3 mm Размери: 46x57x88 см
 31. Градински стол Тиана
  Кол-во: 1
  204,00 лв.
  Градински стол Тиана е модерен стол с метални крака и оплетка в сиво или натурален синтетичен ратан. Ако търсите градинско кресло, чийто дизайн перфектно съчетава класиката с модерното, тогава Тиана е идеалният за вас. Спецификации: Стабилна рамка, изработена от висококачествен метал с устойчивост на стрес и износване. Главно повърхността на стола е изработена от PE ратан. PE ратанът е вид екологичен синтетичен ратан, рециклируем и по -издръжлив от другите видове. Висока издръжливост: подходящ за външна употреба, изложен на атмосферни влияния и влажност. Подреждане: стифиращ, предлага лекота на транспортиране и съхранение. Размери: Дължина: 56 см Ширина: 56 см Височина: 74 см Височина на седалката: 42 см Дълбочина на седалката: 43 см
 32. Кресло Ньоки
  Кол-во: 2
  213,00 лв.
  За тези от вас, които търсят градински стол, който впечатлява със своята естетика и качество на конструкцията, серията Ньоки е най-доброто предложение. Столът е със стабилна рамка, изработена от висококачествен метал (крака D50mm) с устойчивост на напрежение и износване. Седалката и облегалката са от синтетичен ратан, рециклируем и по-траен от другите видове. С включена възглавница с дебелина 2см в , която има цип за сваляне и по-лесна подръжка. Висока издръжливост: подходящ за външна употреба, изложен на атмосферни влияния и влага. Предлага се в цвят: сиво и натурал. Размери на продукта: Дължина: 59 см Ширина: 70 см Височина: 78 см Височина на седалката: 44 c
 33. Стол Ньоки
  Кол-во: 170
  177,00 лв.
  За тези от вас, които търсят градински стол, който впечатлява със своята естетика и качество на конструкцията, серията Ньоки е най-доброто предложение. Столът е със стабилна рамка, изработена от висококачествен метал (крака D50mm) с устойчивост на напрежение и износване. Седалката и облегалката са от синтетичен ратан, рециклируем и по-траен от другите видове. С включена възглавница с дебелина 2см в , която има цип за сваляне и по-лесна подръжка. Висока издръжливост: подходящ за външна употреба, изложен на атмосферни влияния и влага. Предлага се в цвят: сиво и натурал. Размери на продукта: Дължина: 46,5 см Ширина: 55 см Височина: 85 см Височина на седалката: 45 см
 34. Стол Кросел
  Кол-во: 498
  180,02 лв.
  Модерен стол, изработен от алуминиева конструкция в сиво и бяло, тапициран с плетено подсилено ратаново въже на седалката и облегалката в бежов цвят. Стол с отлично качество и конструкция. Идеален е за градината и дома. Той ще придаде модерена визия на вашето пространство. Размери: 45x63x82H см. Височина на седалката: 42 см.
 35. Кресло Кросел
  Кол-во: 358
  198,51 лв.
  Модерено кресло, изработено от алуминиева конструкция в сиво и бяло, тапициран с плетено подсилено ратаново въже на седалката и облегалката в бежов цвят. Стол с отлично качество и конструкция. Идеален е за градината и дома. Той ще придаде модерена визия на вашето пространство. Размери: 55х63х82 см. Височина на седалката: 43 см. Размери на седалката: 40х46 см. Височина на подлакътник: 62 см. Размери на гърба: 43х30 см. Височина на краката: 40 см. Разстояние на краката: 52х50 см.
 36. Алуминиево кресло с широки въжета
  Кол-во: 363
  168,51 лв.
  Модерно кресло, изработено от алуминиева рамка в бял или черен цвят, подплатено с плетени широки въжета на облегалката и седалката в цвят капучино. Кресло с отлично качество и конструкция с ръчно изработена оплетка. Идеален за зони за хранене, за вашия дом, ще даде модерен и специален стил на вашето пространство. Размери: 56х58х85 см. Размери на седалката: 43x43 см. Височина на седалката: 43 см. Размери на подлакътника: 45x21 см. Височина на рподлакътника: 65 см. Размери на гърба: 45х45 см. Разстояние на крака: 55х57 см. Височина на крака: 43 см. Спецификации Алуминиева рамка Тръба за крака Φ25x1,5 мм. Седалка Φ25x1.2 мм.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 181

Градински, ратанови, столове