CORRADI

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

22 Артикули

 1. Тента Alba Butterfly
  0,00 лв.

  Система за покриване Alba Butterfly е тента тип пеперуда, с по-малко тежест и повече защита. Butterly е сгъваемият покрив с пантографна система, която „преобръща“ идеята за пергола с платно. 
  Перголата се сгъва благодарение на новата прибираща се пантографна система с алуминиеви пръти. Те поддържат тръбите на платното, което може да се сгъне нагоре, оставяйки цялото пространство отдолу свободно.
  Когато платното на перголата е напълно сгънато, тежестта се намалява с до 40% в сравнение със системата Pergotenda® със същия размер.
  Така Corradi добави още една опция за живот на открито, която се основава на системата Alba, която вече е топ сред регулируемите перголи. 

  Alba Butterfly е версия на Alba, която използва новата система за сгъване на пантограф, разработена от Corradi.
  Максималните размери на единичния модул с 4 стълба - 550 x 715 cm - и особено високоефективната система за отводняване на водата със сигурност правят Alba Butterly идеален за приложения по поръчка, въпреки че е проектиран и за жилищния сектор.
  Стълбовете остават същите като тези на биоклиматичната версия на Alba и са с размери 11 x 11 cm, докато гредата, в която се помещава голям улей спрямо капака на ламела, е с размери 12,2 x 8,7 cm.

   

   

 2. Тента ALBA 2023 ®
  0,00 лв.

  За нас е удоволствие да ви представим обновената версия за 2023 на биоклиматичната тента Alba, която е подобрена както по отношение на дизайн, така и на производителност. Ъгловото покритие, най-разпознаваемата характеристика на Alba, е преработена от гледна точка на естетиката. Корпусът, припокриващ връзката греда-стълб, не само омекотява естетиката на продукта, но допълнително повишава водонепропускливостта. Освен това Alba вече може да бъде конфигурирана до милиметър от страната на въртенето, опция, която преди не беше налична, и няколко модула могат да бъдат свързани без удвояване на колоната. Новата конструкция е оборудвана и с нов конвейер със силиконови помпени канали. Alba 2023 има някои нови опции като например система против пръски, която предотвратява отскачането на вода по време на обилен дъжд.

  Вижте повече информация в прикрепения по-долу файл в Документи.

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 3.60х5.12 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 30 880 лв с ддс)

 3. Тента Imago
  0,00 лв.

  Imago е биоклиматична тента, надхвърляща концепцията за продукт на открито, за да влезе в измерението на цялостното пространство. Решение с ламели, регулируеми до 135 °, самодостатъчни за конструктивни детайли: платформа, стълбове, греди в пълна архитектурна последователност. Дизайн премерен до изключителна чистота. Стълбовете със сечение 15x15 см са проектирани така, че да се приспособяват както като тръба, която насочва потока на водата, така и като странични водачи на екраните - за максимум габаритни размери 33х33 мм. Гредите 15 х 25 см също са проектирани така, че да интегрират всички затваряния в диапазона, криейки всякакви прекъсвания от гледката. Това прави и бар-системата за управление на летвите, разположена от вътрешната страна на гредата, защитава механизма на моторизирано задвижване, като максимално подобрява естетиката и функционалността. Ламелите са изцяло преработени, за да отговорят на желанието за чистота и непрекъснатост на линиите. Всъщност те са плоски, с размери 24,5 на 4,8 см (стъпка между ламелите 21,5 см) и могат да побират светещи LED светлини, перфектно центрирани по отношение на ширината на ламела. Има възможност за интегриране на LED светлини по целия вътрешен периметър и създаване на модулна, ефективна и особено приятна осветителна система. Конкретната геометрия на гредите и колоните означава, че външната част на Imago може да бъде напълно различна по цвят от вътрешната, за оригинален и приветлив двутонен ефект. Интеграция и гъвкавост се срещат и в множеството конфигурации, които Imago има за страничните затваряния: Напълно отворен по периметъра, за пълна пропускливост; Затворен с плъзгащи се прозорци Затворен с Aura brise soleil; Затворен с вертикални екрани с прозрачна, филтрираща или тъмна тъкан; Двойно затваряне, с прозорци и вертикални екрани; Затворен чрез използването на неподвижни панели. Вътрешните пространства на Imago могат да бъдат модулирани според функцията, за която са проектирани, също благодарение на модула Closet (по избор), частен кът, който може да се използва като съблекалня, склад за столове и шезлонги, гардероби, съдове ... Гардеробният модул е ​​съставен от неподвижни и плъзгащи се панели, фиксирани към допълнителна междиннна греда. За да завършим опциите, които правят Imago самодостатъчна структурна тента, е разработена и нова платформа с височина 17,5 см с възможност за компенсиране на разликите във височината, към която да комбинирате различни видове подови повърхности. По желание Imago се предлага и без платформа. Imago е предварително свързан с моторизация Master (опция Somfy).

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 4х5.56 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 47 740 лв с ддс)

 4. Тента ETERIA ®
  12100,00 лв.

  Името Eteria (дъщеря на Слънцето и океанската нимфа Климена) е вдъхновено от древногръцката митология. Тази ръчно управляема тента е част от семейството на биоклиматичните перголи. С алуминиевата свободностояща или закрепена към стена пергола и регулируеми ламели, тя позволява контрола на въздуха и светлината, от които се нуждаете. Движението на ламелите, които могат да се въртят до 120°, е изцяло ръчно, така че Eteria не се нуждае от електричество. Конструкцията без двигател е изключително семпла, и в същото време значителна. Плоските ламели, леката конструкция, практичността на алуминия правят Етерия функционална за всяко външно пространство. Когато се затвори напълно, Eteria е водоустойчива, дъждовната вода изтича благодарение на улуците, вградени в гредите и колоните. Идеален вариант е за крайбрежен климат, тъй като е устойчива на соления въздух и неблагоприятното време, ако се поддържа правилно. Има ефирна форма с изчистен дизайн, създаден за комфорт на морския бряг или у дома. Eteria в бял или сив цвят предлага свободата да имате открито, но защитено пространство, където да се наслаждавате на обкръжението си, независимо дали това е естествена среда или града. Етерия е модулна и се предлага в няколко варианта - единичен свободностоящ модул 395х350 см или такъв модул закрепен към стена, и варианти това да са двойни модули за по-големи пространства 790х350 см или 700х395 см, също с възможност да се закрепват към стена или да са свободностоящи структури.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  *Направете запитване за вида и размерите, които търсите на [email protected]

 5. The Materics
  0,00 лв.

  The Materics са два типа елегантен модел за затваряне - Aura или Brise-Soleil.

  Aura е система за затваряне, състояща се от алуминиеви панели и слънцезащитни ламели. Ламелите за слънце могат да бъдат от алуминий или дърво. Дървената версия специално дава отлична елегантност и топлина на продукта. Ламелите на свой ред се предлагат в неподвижни или подвижни версии с ръчно задвижване, което завърта сенниците в желаното положение, за да се определи по лесен начин светлината и въздухът през външната структура, върху която е инсталирана Aura. Панелите Aura могат да се инсталират на алуминиеви релси, за да се плъзгат или да се използват като фиксирана система за затваряне. Aura е достъпна само за Maestro.

  Brise-soleil е фиксирана система за затваряне, състояща се от алуминиева конструкция, снабдена с алуминиеви нерегулируеми ламели за засенчване. Този модел се предлага по размери и може да бъде инсталиран на периметъра на всички структури Pergotenda® и Bioclimatics (с изключение на Eteria). Той осигурява декоративна слънчева сянка и създава усещане за по-голяма уединеност. Рамката се състои от профили с напречно сечение 4 х 4 см и тръбни слънчеви сенници с напречно сечение от 2,5 х 2,5 см. Аксесоарите са от неръждаема стомана.

  Разгледайте прикачения файл в документи.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на s[email protected]

  (Примерна цена за размери 2.25х2 м с 2 врати и 2 релси, без монтаж, 6010 лв с ддс)

 6. Diffusa Etk® XL
  0,00 лв.

  Diffusa Etk® XL е вертикалното затваряне на Corradi, което използва филтриращи и потъмняващи тъкани, за да осигури защита срещу атмосферни агенти и засенчване на светлината. Степента на пропускливост на въздуха е по-голяма от тази на Ermetika® Cristal. Diffusa Etk® XL e с размери до 3,5 м ширина.

  Разгледайте прикачения файл в документи.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена за размери 3х2 м с платно Crystal с автоматика и дистанционно управление, без монтаж, 3910 лв с ддс)

 7. Ветрилна тента Defense
  0,00 лв.
  Defense е дизайнерски навес в два варианта, с подова основа или със закрепване към стена, с платно навиващо се около оста си. В първият случай е възможно платното да се върти на 360°, във вторият случай на 90°. Платното Dacron® - корабно платно, използвано в мореплаването с изключителни качества на издръжливост и UV защита, се развива за секунди ръчно или чрез дистанционно управление. В моторизираната версия Defense е оборудван с анемометър за автоматично прибиране на платното в случай на силен вятър. Неговото отлично представяне и изключителен външен вид правят Defense един от най-представителните дизайнерски продукти с етикет Made in Italy.
 8. Тента MAESTRO ®
  0,00 лв.

  Основната конфигурация на Maestro е самоносеща алуминиева пергола и покритие с плъзгащо сгъваемо платно или регулируеми алуминиеви ламели. Но има и още: платното може да бъде: ■ оборудвано с каландрирани тръби за много динамичен извит вид, особено ефективно при оттичането на дъждовната вода ■ затегнато с фиксатори ■ с трапецовидна форма Опцията да достигне до 700 х 700 cm при модела с 3 водача, с фиксатори или трапецовидно платно, без да е необходима централна колона и с едно платно, прави Maestro особено конкурентен и със сигурност оригинален продукт. И двете конфигурации - платно или ламели - позволяват сдвояване на структурите без дублира колоната, което дава възможвост ефективно и елегантно да се покриват и големи повърхности.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 5х3 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 35 065 лв с ддс)

 9. Тента Maestro
  0,00 лв.

  Основната конфигурация на Maestro е самоносеща алуминиева пергола и покритие с плъзгащо сгъваемо платно или регулируеми ламели. За версията на Maestro с регулируеми ламели максималните размери на единичен модул са 470 х 620,5 см. Ламелите могат да се завъртат до 140 ° и е възможно да се избира посоката, в която те да се отварят на базата на количеството светлина или сянка, които искате да има от вътрешната страна. Когато е напълно затворена, Maestro е водоустойчива: водата се оттича през интегрираните улуци и колоните действат като водосточни тръби. И двете конфигурации - платно или ламели - позволяват сдвояване на структурите без да се дублира колоната, което дава възможност ефективно и елегантно да се покриват и големи повърхности.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 3.50х5.13 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 39 945 лв с ддс)

 10. Плъзгащи стъклени врати
  0,00 лв.

  Плъзгащи се стъклени врати SLIDING GLASS DOORS от Corradi са налични в прозрачни и затъмнените стъкла . Плъзгащите се стъклени врати са предназначени за затваряне на Pergotenda® , за да предпазват от лоши метеорологични условия като дъжд и вятър . Конструкцията е боядисан анодизиран алуминий в над 200 RAL® цветове.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена за размери 4х2 м с 4 врати и 2 релси, без монтаж, 10885 лв с ддс)

 11. Ветрилна тента MAESTRALE
  0,00 лв.

  Ветрилна тента Maestrale е самостоятелна стандартизирана структура, състояща се от четири полюса - стенно-закрепени или със скоби и две триъгълни платна, които се навиват около профил от анодизиран алуминий. Произвежда се в 113 различни модела с дължини на страните, които варират от 4 х 3 м до максимум 8 х 8 m. Структурата и платната могат да бъдат квадратни, правоъгълни или във формата на диамант, с 90 ° ъгли. Платната Dacron® , се отварят и затварят, благодарение на вграден в профила мотор и се управляват чрез дистанционно управление (или ръчно , в случай на спиране на тока). Моторизираната версия е снабдена със сензор и манометър, който автоматично затваря платното в случай на силен вятър . Maestrale е възможна и в ръчно-задвижвана версия.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 5х6 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 38 945 лв с ддс)

 12. Тента PALLADIA ®
  0,00 лв.

  Изработена от алуминий и неръждаема стомана, PALLADIA е Pergotenda® закрепена към стената с добре дефиниран и етеричен дизайн . Когато е отворена около периметъра, структурата й подчертава линиите на предните колони, докато при затварянето на периметъра Pergotenda® Palladia показва един напълно нов, завладяващ и иновативен характер.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена при размери 5х3 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 19 540 лв с ддс)

 13. Ermetika ®
  0,00 лв.

  ERMETIKA® е специално вертикално затваряне от Corradi създадено за PERGOTENDA®, но което може да се използва както за тераси, така и за вече монтирани перголи. Ermetika® предпазва от влага, гарантира да издържи на силни ветрове и може да бъде оставена отворена без да се разкъса или счупи. Кристалните платна Ermetika® с широка гама от цветове в зависимост от желаната функция: прозрачни, засенчващи, блекаут или с мрежа против комари, могат да бъдат изработени от акрил TempotestStar® дамаска или Soltis 86 полиестер. ERMETIKA® ТЕЛЕСКОПИЧНА STOP СИСТЕМА - Ermetika® платната могат да бъдат оборудвани със система за автоматично спиране, която позволява на терминала автоматично заключване на страничните водачи, когато са в спуснато положение, осигурява напрежението на платното, за да се предотврати случайно повдигане. Когато платното се вдигне, терминалът автоматично ще се отключи. Разгледайте прикачения файл в документи.

  *Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]

  (Примерна цена за размери 3х2 м с платно Crystal с автоматика и дистанционно управление, без монтаж, 3760 лв с ддс)

 14. Тента IMPACT ®
  0,00 лв.

  Impact е подвижна покриваща система, по размери на клиента, за защита от слънце и дъжд, която може да бъде монтирана на съществуващи структури. 

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 5х3 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 12 295 лв с ддс)

 15. Тента PT45
  0,00 лв.

  РТ45 е подвижна покриваща система, по размери на клиента, за защита от слънце и дъжд (не е подходяща за сняг), прикрепена към подпорна стена.

  Състои се от ламинирана дървена структура и сгъваемо платно от най-висок клас. Наклонените версии гарантират устойчивост на вятър от степен 8 по скалата на Бофорт, докато плоските версии до степен 6

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 5х3.5 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 26 945 лв с ддс)

 16. Тента B-SPACE ®
  0,00 лв.

  Изработена от алуминий и прикрепена към опорна стена, B-Space е Коради перготентата, създадена да покрие широки пространства с проекция до 9 метра.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 6х4 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 28 080 лв с ддс)

 17. Тента EXYL ®
  0,00 лв.

  Линеен дизайн, опростена структура, материали с високи стандарти за качество: малките детайли, които незабавно отличават Pergotenda Exyl®.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на [email protected]
  (Примерна цена при размери 5х3 м свободностояща стуктура, с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 16 180 лв с ддс)

 18. Подова лампа Sasha Piantana
  Кол-во: 1
  930,00 лв.

  Елегантна подова лампа с алуминиева основа и абажур от бял полипропилен - мултифункционална - удобна както за над маса, така и за окачане и лесно преместване заради специфичната закачваща кука. Подходяща както за интериор, така и за градината. Max 18W енергоспестяваща крушка.

  Размер: ф 48 х 178 h см

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

22 Артикули