CORRADI

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

22 Артикули

 1. Тента Alba Butterfly
  0,00 лв.

  Система за покриване Alba Butterfly е тента тип пеперуда, с по-малко тежест и повече защита. Butterly е сгъваемият покрив с пантографна система, която „преобръща“ идеята за пергола с платно. 
  Перголата се сгъва благодарение на новата прибираща се пантографна система с алуминиеви пръти. Те поддържат тръбите на платното, което може да се сгъне нагоре, оставяйки цялото пространство отдолу свободно.
  Когато платното на перголата е напълно сгънато, тежестта се намалява с до 40% в сравнение със системата Pergotenda® със същия размер.
  Така Corradi добави още една опция за живот на открито, която се основава на системата Alba, която вече е топ сред регулируемите перголи. 

  Alba Butterfly е версия на Alba, която използва новата система за сгъване на пантограф, разработена от Corradi.
  Максималните размери на единичния модул с 4 стълба - 550 x 715 cm - и особено високоефективната система за отводняване на водата със сигурност правят Alba Butterly идеален за приложения по поръчка, въпреки че е проектиран и за жилищния сектор.
  Стълбовете остават същите като тези на биоклиматичната версия на Alba и са с размери 11 x 11 cm, докато гредата, в която се помещава голям улей спрямо капака на ламела, е с размери 12,2 x 8,7 cm.

   

   

 2. Тента ETERIA ®
  0,00 лв.

  Името Eteria (дъщеря на Слънцето и океанската нимфа Климена) е вдъхновено от древногръцката митология. Тази ръчно управляема тента е част от семейството на биоклиматичните перголи. С алуминиевата свободностояща или закрепена към стена пергола и регулируеми ламели, тя позволява контрола на въздуха и светлината, от които се нуждаете. Движението на ламелите, които могат да се въртят до 120°, е изцяло ръчно, така че Eteria не се нуждае от електричество. Конструкцията без двигател е изключително семпла, и в същото време значителна. Плоските ламели, леката конструкция, практичността на алуминия правят Етерия функционална за всяко външно пространство. Когато се затвори напълно, Eteria е водоустойчива, дъждовната вода изтича благодарение на улуците, вградени в гредите и колоните. Идеален вариант е за крайбрежен климат, тъй като е устойчива на соления въздух и неблагоприятното време, ако се поддържа правилно. Има ефирна форма с изчистен дизайн, създаден за комфорт на морския бряг или у дома. Eteria в бял или сив цвят предлага свободата да имате открито, но защитено пространство, където да се наслаждавате на обкръжението си, независимо дали това е естествена среда или града. Етерия е модулна и се предлага в няколко варианта - единичен свободностоящ модул 395х350 см или такъв модул закрепен към стена, и варианти това да са двойни модули за по-големи пространства 790х350 см или 700х395 см, също с възможност да се закрепват към стена или да са свободностоящи структури.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  *Направете запитване за вида и размерите, които търсите на shop@coradi.bg

 3. Тента Maestro
  0,00 лв.

  Основната конфигурация на Maestro е самоносеща алуминиева пергола и покритие с плъзгащо сгъваемо платно или регулируеми ламели. За версията на Maestro с регулируеми ламели максималните размери на единичен модул са 470 х 620,5 см. Ламелите могат да се завъртат до 140 ° и е възможно да се избира посоката, в която те да се отварят на базата на количеството светлина или сянка, които искате да има от вътрешната страна. Когато е напълно затворена, Maestro е водоустойчива: водата се оттича през интегрираните улуци и колоните действат като водосточни тръби. И двете конфигурации - платно или ламели - позволяват сдвояване на структурите без да се дублира колоната, което дава възможност ефективно и елегантно да се покриват и големи повърхности.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на shop@coradi.bg
  (Примерна цена при размери 3.50х5.13 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 39 945 лв с ддс)

 4. Тента PALLADIA ®
  0,00 лв.

  Изработена от алуминий и неръждаема стомана, PALLADIA е Pergotenda® закрепена към стената с добре дефиниран и етеричен дизайн . Когато е отворена около периметъра, структурата й подчертава линиите на предните колони, докато при затварянето на периметъра Pergotenda® Palladia показва един напълно нов, завладяващ и иновативен характер.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на shop@coradi.bg

  (Примерна цена при размери 5х3 м с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 19 540 лв с ддс)

 5. Тента EXYL ®
  0,00 лв.

  Линеен дизайн, опростена структура, материали с високи стандарти за качество: малките детайли, които незабавно отличават Pergotenda Exyl®.

  Вижте техническите данни във файла в Документи по-долу

  * Направете запитване за размерите, които ви интересуват на shop@coradi.bg
  (Примерна цена при размери 5х3 м свободностояща стуктура, с автоматика, с дистанционно управление, без монтаж: 16 180 лв с ддс)

 6. Подова лампа Sasha Piantana
  Кол-во: 1
  930,00 лв.

  Елегантна подова лампа с алуминиева основа и абажур от бял полипропилен - мултифункционална - удобна както за над маса, така и за окачане и лесно преместване заради специфичната закачваща кука. Подходяща както за интериор, така и за градината. Max 18W енергоспестяваща крушка.

  Размер: ф 48 х 178 h см

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

22 Артикули