Верзалитов плот Мрамор

Остават: %1
SKU
TL0246
Остават още: 0
Име Кол-во
Верзалитов плот Мрамор-Ø 70 см 0
Верзалитов плот Мрамор-Ø 80 см 0
Верзалитов плот Мрамор-Ø 60 см 0
Верзалитов плот Мрамор-60 х 60 см 0
Верзалитов плот Мрамор-70 х 70 см 0
Верзалитов плот Мрамор-80 x 80 см 0
Верзалитов плот Мрамор-110 х 70 см 0
Верзалитов плот Мрамор-120 х 80 см 0
Верзалитов плот Мрамор-Ø70 S 0
Верзалитов плот Мрамор-Ø80 S 0
Верзалитов плот Мрамор-60x60 S 0
Верзалитов плот Мрамор-70x70 S 0
Верзалитов плот Мрамор-80x80 S 0
Верзалитов плот Мрамор-120x80 S 0

Верзалитови плотове на Topalit®

Постоянно високо качество на продукта. Дизайнерска колекция, включваща вечни класики и вдъхновяващи нови функции. Уникално предимство при продажбите: нашата XD повърхност. Успешни, дългосрочни партньорства. Устойчивост на практика. Плотовете Topalit® впечатляват със своите: Устойчивост на влага, Стабилни форми, Здрав дизайн Устойчивост на надраскване, Издръжливост и Дълъг живот

Classicline Идеален за кафенета и бистра. Подходящ за вътрешна и външна употреба. Визуално подсиленият ръб се вписва идеално в декор от дърво и естествен камък. Изпитан и здрав дизайн. Широка гама от формати и видове декори. Просто интелигентен, модерен и практичен – идеален за вътрешни и външни пространства. 

Smartline Висока степен на стабилност. Модерен и тънък страничен външен вид. Перфектно подходящ за вътрешна и външна употреба. Изпитан здрав дизайн. Широка гама от формати и видове декори. Минимално заобляне на ръбовете. 

Размера със S на края е за серията Smartline.

* Забележка:
- Цената е за 1 брой.
- Продуктите са опаковани, но не са сглобени.
- Стоките са на склад извън страната.
Срок на доставка
30 работни дни
138,56 лв.
138,56 лв.
С поръчка
XD повърхност сега още по-устойчива на надраскванe. Устойчиви на атмосферни влияния и с това си качество много подходящи и за излагане на открито. Топлоустойчиви - температура до 180°C / краткосрочно / и до 90°C / дългосрочно /, не е чувствителен на температурни колебания. Яки и удароустойчиви. Неподатливи и на най-грубо третиране. Изключително здрава и устойчива на съпротивление повърхност. Повърхността без наличие на фуги не дава никакъв шанс на атмосферните влияния. Лесни за поддържане на чистота и добра хигиена. Плотовете за маса на Topalit са устойчиви и не се повлияват от огънче на цигара. Устойчиви на UV-лъчи.
Напишете вашето мнение
Само регистрирани потребители могат да оставят мнения. Моля влезте в профила си или си направете регистрация