Higold

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 72

Страница
 1. Градински чадър Levia Higold 3x3 m
  Кол-во: 3
  5557,50 лв.

  Представяме ви новата колекция висококачествени градински чадъри LEVIA на Higold (Нидерландия).
  Този първокласен модел е един от най-добрите големи градински чадъри на пазара.
  Използването на най-добрите патентовани технологии и съвременни материали (алуминий, неръждаема стомана, плат за сенници), перфектно качество и шикозен дизайн гарантират надеждност и удоволствие от употребата в продължение на много години.

   ХАРАКТЕРИСТИКИ и МАТЕРИАЛИ:

  • рамка – алуминиев профил с подсилени усилващи ребра отвътре
  • материя – сенник, акрил за външна UV защита
  • Механизъм за въртене на 360*
  • основа - тегло 120 кг
  • механизъм за накланяне - възможност за бързо отваряне и регулиране на вертикалния и хоризонтален наклон на зоната на чадъра
  • дръжка, винтове – неръждаема стомана
  Платното се предлага с избор от три цвята: бяло, бежово каки или сиво.

  ОПАКОВКА И РАЗМЕРИ:

  • чадър Levia = 1 бр
  • Ш -300 х Д - 300 х В - 280 см
  • основа -120 кг

 2. Люлеещ стол Vasca Rocking
  Кол-во: 1
  2470,50 лв.

  Люлеещият стол Vasca Rocking, от луксозната серия Vasca на Higold е перфектен, за да се отпуснете и да си починете. С красива оплетка в зелено, розово или цвят таупе с облегалка и дървена тикова подложка, са проектирани за дълготраен комфорт, възглавниците са изработени от висококачествен олефин, който им придава луксозно усещане.

  Размери: Д 93.5 см Ш 97.5 см В 76 см

   

 3. Сет Aio Lounge Taupe
  Кол-во: 3
  12600,00 лв.

  Комплектът AIO Lounge Taupe Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла, помощна масичка и две холни масички в цвят таупе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен лаундж комплект е идеален за почивка. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен лауундж комплект се състои от удобен триместен диван, два фотьойла, странична масичка и две маси за кафе, завършени с плот от тиково дърво. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие в цвят таупе, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Седалката е с дебелина 25 см и е съставена от 3 различни слоя за максимален комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Aio Lounge се предлага с възглавници.

  •Размери на креслото: ш 97 x д 82 x в 67,5 см  Размери на триместния диван: ш 238 x д 82 x в 67,5 см • Размери на холната маса: ш 75 х д 110 х в 32 см • Размери на кафе масата: ш 75 х д 80 х в 39 см • Размери на помощната маса: ш 44 x д 47 x в 43,5 см

   

 4. Шезлонг Vasca Sunlounger
  1930,50 лв.

  Искате ли да позволите на гостите да се разтегнат и да се забавляват максимално? Възможно е с красивият шезлонг Vasca.
  Шезлонгът е с луксозна рамка от тиково дърво и удобна червена възглавница.
  Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера. Шезлонгът се доставя с възглавници, изработени от здрав материал, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив. Това прави възглавниците издръжливи и приятни и меки! Шезлонгът се регулира в различни позиции.


  Размери на шезлонга: ш 70 x д 203 x в 30(94) см

 5. Трапезен сет Vasca Dining
  Кол-во: 5
  11065,50 лв.

  Трапезният комплект Vasca от Higold е красив комплект, който се състои от здрава външна маса и осем стола за тераса. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера. Патио столовете имат подлакътници и предлагат високо ниво на комфорт при седене, гарантирайки оптимално удоволствие. Истински привличащ вниманието комплект!

  Трапезният комплект се състои от осем удобни патио стола и маса за хранене, изработени от дърво. Тези луксозни външни мебели имат здрава дървена рамка. В патио столовете са поставени дебели червени възглавници, изработени от здрав материал, отблъскващ мръсотията и UV лъчи. Това прави възглавниците издръжливи и невероятно меки! Трапезният комплект Vasca е напълно подходящ за професионална употреба на открито.
  • Размери стол: ш 67,5 x д 65,5 x в 77 см
  • Размери маса: ш 100 х д 220 х в 75 см

 6. Сет Vasca Lounge 2 set
  Кол-во: 4
  7537,50 лв.

  Vasca Lounge Set – Red от Higold е луксозен комплект, състоящ се от двуместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера.
  Луксозният комплект се състои от удобен 2-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата рамка и изключително дебелите възглавници, които осигуряват чудесен комфорт при седене. Комплектът Vasca Lounge се предлага с възглавници. Изработени са от здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Това прави възглавниците издръжливи и приятни и меки!
  • Размери фотьойл: ш 93,5 х д 83 х в 71,5 см
  • Размери диван: ш 161,5 х д 83 х в71,5 см
  • Размери маса: ш 70 х д 120 х в 40 см

 7. Сет Vasca Lounge 3 set
  8590,50 лв.

  Vasca Lounge Set – Red от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера.
  Луксозният нисък комплект Vasca lounge се състои от удобен 3-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата рамка и изключително дебелите възглавници, които осигуряват чудесен комфорт при седене. Комплектът Vasca Lounge се предлага с възглавници. Изработени са от здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Това прави възглавниците издръжливи и приятни и меки!
  • Размери фотьойл: ш 93,5 х д 83 х в 71,5 см
  • Размери диван: ш 230,50 x д 83 x в 71,5 см
  • Размери маса: ш 70 х д 120 х в 40 см

 8. Сет Riva Sunlounger set
  3037,50 лв.
  Луксозен комплект RIVA Sunlounger, състоящ се от шезлонг и масичка - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери шезлонг: 200 х 68 х 30 (96.5) см Размери масичка: 50 х 50 х 45 см
 9. Трапезен сет Riva Dining Set
  11902,50 лв.
  Градински луксозен трапезен комплект RIVA, състоящ се от голяма маса и 6 фотьойла - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери 6 бр. фотьойл: 61.5 х 61 х 67 см Размери трапезна маса: 200 х 100 х 75 см
 10. Сет Riva Corner Lounge
  Кол-во: 3
  9742,50 лв.
  Градински ъглов луксозен лаундж комплект RIVA, състоящ се от двойка ляв диван, двойка десен диван, среден модул и ъгъл от дивана и холна маса - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери ляв двойка диван: 76.5 х 142.5 х 60 см Размери десен двойка диван: 76.5 х 142.5 х 60 см Размери ъгъл: 76.5 х 76.5 х 60 см Размери среден диван: 76.5 х 68 х 60 см Размери холна маса: 122 х 70 х 35 см
 11. Сет Riva Lounge 3
  9895,50 лв.
  Градински луксозен лаундж комплект RIVA, състоящ се от триместен диван, фотьойли, помощна и холна маса - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери 2 бр. фотьойл: 74 х 78 х 60 см Размери триместен диван: 74 х 214 х 60 см Размери кафе маса: 120 х 70 х 40 см Размери помощна маса: 50 х 50 х 45 см
 12. Сет Riva Lounge 2
  8230,50 лв.
  Градински луксозен лаундж комплект RIVA, състоящ се от двуместен диван, фотьойли и холна маса - от най-новата колекция на Higold. В игра на съчетания от висококачествени материали като тиково дърво, алуминий и въжени материали, светлини и сенки се ражда колекцията RIVA.‎ Тя черпи вдъхновение от мавританския стил на андалуската архитектура и се характеризира със своите строги и съществени линии.‎ Празните пространства, създадени от специфичната направа на преждата напомня за арките на двореца на Карлос V в Гранада.‎ Едно луксозно докосване на Испания във вашия дом.‎ Размери 2 бр. фотьойл: 74 х 78 х 60 см Размери двуместен диван: 74 х 146 х 60 см Размери кафе маса: 120 х 70 х 40 см
 13. Сет Sophia 2.0 Corner lounge
  Кол-во: 3
  6277,50 лв.
  Искате гостите да се насладят на прекрасен градински луксозен сет? Тогава ъгловият салон Sophia 2.0 от Higold е силно препоръчителен! Модерният и уникален модел осигурява съвременна визия. Този комфортен комплект от 4 части се състои от: 1 мека мебел (вляво), 1 междинен елемент, 1 мека мебел (вдясно) и холна маса (120 х 80 см) във вид на тъмен мрамор. Комплектът за сядане има здрава алуминиева рамка в цвят антрацит и дебели възглавници за лягане, изработени от олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Размери: 1 мека мебел (вляво) 79 х 177.5 х 72 см 1 междинен елемент 79 х 68.5 х 72 см 1 мека мебел (вдясно) 79 х 167 х 72 см 1 холна маса 120 х 80 х 35 см
 14. Сет Sophia corner lounge black
  4927,50 лв.
  Kека гостите се наслаждават на слънцето в ъгловия луксозен сет Sophia от Higold в черен цвят. Комплектът за отдих има уютен и закачлив външен вид и е оборудван със здрава черна алуминиева рамка и големи, здрави сиви възглавници за почивка. Възглавниците са изработени от олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Сетът се състои от: 1 мека мебел (вляво) 79 х 177.5 х 73 см 1 мека мебел (вдясно) 79 х167 х 73 см 1 холна маса 80 х 120 х 35 см
 15. Сет Sophia corner lounge
  Кол-во: 10
  4927,50 лв.
  Нека гостите се наслаждават на слънцето в ъгловия луксозен сет Sophia от Higold. Комплектът за отдих има уютен и закачлив външен вид и е оборудван със здрава бяла алуминиева рамка и големи, здрави сиви възглавници за почивка. Възглавниците са изработени от олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Сетът се състои от: 1 мека мебел (вляво) 79 х 177.5 х 73 см 1 мека мебел (вдясно) 79 х167 х 73 см 1 холна маса 80 х 120 х 35 см
 16. Трапезен сет Borromeo Dining
  Кол-во: 7
  9247,50 лв.
  Трапезният комплект Borromeo Dining от Higold е красив комплект, състоящ се от здрава външна маса и шест стола за тераса. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Трапезният комплект Borromeo е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Патио столовете са оборудвани с подлакътници и предлагат високо ниво на комфорт при седене, гарантирайки оптимално удоволствие. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този трапезен комплект се състои от шест удобни стола за тераса и маса за хранене с плот от тиково дърво в ламелна структура. Луксозните външни мебели имат прахово боядисана алуминиева рамка. Благодарение на този избор на материали, рамката е лека, но много здрава. Праховото покритие също така гарантира, че рамката е устойчива на надраскване и ниска поддръжка. Плотът е завършен с топло тиково дърво. В столовете във вътрешния двор са поставени дебели сиви олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са невероятно меки! Трапезният комплект Borromeo е идеално подходящ за професионална употреба на открито. • Размери на стола: ш 61 x д 61 x в 63,5 см • Размери на масата: ш 100 x д 213,6 x в 76,5 см
 17. Сет Borromeo Sunlounger set
  Кол-во: 4
  5107,50 лв.
  Комплект 2 шезлонга и маса Borromeo Искате ли да позволите на гостите да се насладят на идеална почивка? Възможно е с шезлонги Borromeo. Шезлонгът е със здрава алуминиева рамка, странична масичка с плот от тиково дърво. Шезлонгът Borromeo е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Комплектът се предлага с възглавници от олефин. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! Шезлонгите се регулират в различни позиции. Размери: Шезлонг: В 90,5 х Ш 70,5 х Д 203 см Странична маса: В 61 x Ш 61 x Д 63,5 см
 18. Ъглов сет Borromeo Corner lounge
  Кол-во: 4
  8320,50 лв.
  Borromeo Corner Lounge от Higold е луксозен ъглов комплект, състоящ се от 4 дивана и масичка за кафе с плот от тиково дърво. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Borromeo Corner Lounge Set е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист ъглов салон е идеален за почивка. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от два 2-местни елемента, среден елемент, ъглов елемент и стилна масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на средния елемент: ш 68 х д 76,5 х в 60 см • Размери на ъглов елемент: ш 76,5 x д 76,5 x в 60 см • Размери на диванния елемент отляво и отдясно: ш 142,5 x д 76,5 x в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 19. Сет Borromeo Lounge 3
  7267,50 лв.
  Комплект Borromeo Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Borromeo Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист салонен комплект е идеален за релакс. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от удобен 3-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на фотьойла: ш 81 х д 76,5 х в 60 см • Размери триместен диван: ш 217 x д 76,5 x в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 20. Сет Borromeo Lounge 2
  Кол-во: 4
  6385,50 лв.
  Комплект Borromeo Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от двуместен диван, два фотьойла и масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Borromeo Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Средиземно море. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използване на оплетка с въже. Този естествен и чист салонен комплект е идеален за релакс. Естествените тонове в комбинация с ратан създават средиземноморска атмосфера. Истински привличащ вниманието! Този луксозен холен комплект се състои от удобен 2-местен диван, два фотьойла и масичка за кафе, завършена с плот от тиково дърво, идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен с прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не се нуждае от поддръжка. Седалката е с дебелина 15 см, за чудесен комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Borromeo Lounge се предлага с олефинови възглавници. Олефинът е здрав, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са приятни и меки! • Размери на фотьойла: ш 81 х д 76,5 х в 60 см • Размери двуместен диван: ш 149 х д 76,5 х в 60 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 122 х в 35 см
 21. Трапезен сет Aio Dining
  Кол-во: 1
  9670,50 лв.
  Комплектът Aio Dining от Higold е луксозен комплект от бранда Higold Excellent Outdoor известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Dining e е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен трапезен комплект с овална маса и 6 кресла е идеален за хранене и почивка. Лазурно сините тонове в комбинация с ратана създават средиземноморска атмосфера. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен трапезен комплект се състои от овална маса, завършена с плот от тиково дърво и има здрава алуминиева рамка. Алуминият е обработен със синьо прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Креслата имат седална и облегална възглавница за максимален комфорт при седене и облягане. Перилата на креслата са от здрава въжена оплетка. Размери маса: ш 220 х д 110 х в 73 см Размери кресло: ш 62 х д 65.5 х в 73 см
 22. Трапезен сет Aio Dining Round
  Кол-во: 1
  6970,50 лв.
  Комплектът Aio Dining от Higold е луксозен комплект от бранда Higold Excellent Outdoor известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Dining e е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен трапезен комплект с кръгла маса и 6 кресла е идеален за хранене и почивка. Лазурно сините тонове в комбинация с ратана създават средиземноморска атмосфера. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен трапезен комплект се състои от кръгла маса, завършена с плот от тиково дърво и има здрава алуминиева рамка. Алуминият е обработен със синьо прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Креслата имат седална и облегална възглавница за максимален комфорт при седене и облягане. Перилата на креслата са от здрава въжена оплетка. Размери маса: д ф135 см х в 76 см Размери кресло: ш 62 х д 65.5 х в 73 см
 23. Сет Aio Lounge
  Кол-во: 1
  15475,50 лв.
  Комплектът Aio Lounge от Higold е луксозен комплект, състоящ се от триместен диван, два фотьойла, помощна масичка и две холни масички. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Комплектът Aio Lounge е проектиран от Клаудио Белини и е вдъхновен от очарованието на Италия. Това е отразено в игрив и ефирен дизайн и използването на цветни въжета. Този елегантен лаундж комплект е идеален за почивка. Лазурно сините тонове в комбинация с ратана създават средиземноморска атмосфера. Истински привлича вниманието! Характеристики: Този луксозен лауундж комплект се състои от удобен триместен диван, два фотьойла, странична масичка и две маси за кафе, завършени с плот от тиково дърво. Тези дизайнерски мебели са идеални за професионална употреба на открито. Това отчасти се дължи на здравата алуминиева рамка. Алуминият е обработен със синьо прахово покритие, което го прави много устойчив на надраскване и не изисква поддръжка. Седалката е с дебелина 25 см и е съставена от 3 различни слоя за максимален комфорт при седене. Перилата са от здрава въжена оплетка. Комплектът Aio Lounge се предлага с възглавници. • Размери на креслото: ш 97 x д 82 x в 67,5 см • Размери на триместния диван: ш 238 x д 82 x в 67,5 см • Размери на холната маса: ш 75 х д 110 х в 32 см • Размери на кафе масата: ш 75 х д 80 х в 39 см • Размери на помощната маса: ш 44 x д 47 x в 43,5 см
 24. Трапезен сет Cambusa Dining 6
  Кол-во: 4
  10210,50 лв.
  Трапезният комплект Cambusa Dining от Higold е красив комплект, който се състои от здрава външна маса и шест кресла. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. В колекцията Cambusa веднага разпознавате дизайнерското ДНК на Higold. Заедно тези външни мебели образуват истински дизайнерски комплект. В този дизайн се комбинира елегантно взаимодействие на линии с меки заоблени форми на възглавниците. Това придава на комплекта за хранене Cambusa елегантен вид. Патио столовете в антрацит имат подлакътници с тиково покритие и предлагат високо ниво на комфорт при седене, гарантирайки оптимално удоволствие! Този трапезен комплект се състои от шест удобни стола и маса за хранене с плот от тиково дърво в ламелна структура. Тези луксозни външни мебели са оборудвани с антрацитна прахово боядисана алуминиева рамка. Благодарение на този избор на материали, рамката е лека, но много здрава. Праховото покритие също така гарантира, че рамката е устойчива на надраскване и ниска поддръжка. Както плотът, така и детайлите по подлакътниците са изработени от топло тиково дърво. Дебели сиви възглавници от 100% акрил са поставени в столовете за тераса. Акрилът е здрав, отблъскващ замърсяванията и UV-устойчив материал. Следователно възглавниците са устойчиви на износване и са невероятно меки! Трапезният комплект Cambusa е идеално подходящ за професионална употреба на открито. Размери: • Размери на стола: Ш 65,5 x Д 68 x В 67,5 см • Размери на масата: Ш 100 х Д 240 х В 76 см
 25. Сет Punto Corner Lounge
  Кол-во: 5
  8437,50 лв.
  Punto Corner Lounge от Higold е модулен градински сет, състоящ се от четири дивана и масичка за кафе от тиково дърво. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Следователно колекцията Punto се характеризира с изискани линии, здрава алуминиева рамка, елементи от тиково дърво и оплетка от въже. Топлият цвят на тиковото дърво и комфортните възглавници придават на Punto Corner Lounge стилен и просторен външен вид. Рамката се разширява леко отстрани, осигурявайки допълнително пространство за поставяне на напитка. Практичен и модерен! Този стилен ъглов хол се състои от ляв, десен, среден и ъглов диван и масичка за кафе. В дизайна на този комплект прахово боядисаният алуминий осигурява стабилна основа. Това прахово покритие прави рамката устойчива на надраскване и лесна за поддръжка. Облегалката на Punto Corner Lounge е покрита с въжена оплетка. Висококачествен тик е избран както за страните на хола, така и за плота на масата. Възглавниците са покрити с олефин. Тази тапицерия е устойчива на ултравиолетови лъчи и отблъскваща мръсотия. Това прави комплекта идеален за професионална употреба на открито! • Размери на ъгъла на стола и средния елемент: ш 76 x д 76 x в 67 см • Размери десен и ляв ъглов диван: ш 184 х д 76 х в 67 см • Размери на масата: ш 78 х д 120 х в 28 см
 26. Сет шезлонг Sira Sunlounger
  Кол-во: 1
  6835,50 лв.
  КОМПЛЕКТ ШЕЗЛОНГ SIRA | 2-ЧАСТИ Искате ли да позволите на гостите да се насладят на почивка? Това е възможно с шезлонга Sira. Шезлонгът е със здрава алуминиева рамка в антрацит, здрави елементи от тиково дърво и прекрасни възглавници. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Sira се характеризира с елегантно взаимодействие на линии, здрава антрацитна алуминиева рамка, елементи от тиково дърво и големи фиксирани възглавници. Топлият цвят на тиковото дърво и здравите сиви възглавници придават на шезлонга Sira стилен външен вид. Рамката се разширява отстрани, осигурявайки допълнително пространство за поставяне на напитка. Удобен и стилен! Шезлонгът се регулира в различни позиции. Този стилен шезлонг се състои от два лежащи елемента с дебела тапицерия с 3D визия. В дизайна на този комплект прахово боядисаният антрацитен алуминий осигурява солидна основа. Праховото покритие прави рамката устойчива на надраскване и лесна за поддръжка. За страните на шезлонгите е избран висококачествен тик в ламелна конструкция. Възглавниците са покрити със смес от сива тапицерия от олефин-текстилен, която е напълнена с бързосъхнеща пяна. Това прави комплекта идеален за професионална употреба на открито! Размери: В 65 х Ш 92,5 х Д 216,5 см
 27. Ъглов сет Sira Corner Lounge
  Кол-во: 1
  7690,50 лв.
  Sira Corner Lounge от Higold е модулен ъглов сет, състоящ се от три дивана и масичка за кафе от тиково дърво. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Колекцията Sira се характеризира с елегантно взаимодействие на линии, здрава антрацитна алуминиева рамка, елементи от тиково дърво и големи фиксирани възглавници. Топлият цвят на тиковото дърво и здравите сиви възглавници придават на Sira Corner Lounge стилен външен вид. Рамката се разширява леко отстрани, осигурявайки допълнително пространство за поставяне на напитка. Удобен и стилен сет! Този стилен ъглов сет се състои от среден, ляв и десен диван и масичка за кафе. В дизайна на този комплект прахово боядисаният антрацитен алуминий осигурява солидна основа. Праховото покритие прави рамката устойчива на надраскване и лесна за поддръжка. Висококачествен тик в ламелна структура е избран както за страните на хола, така и за плота на масата. Възглавниците са покрити със смес от сива тапицерия от олефин-текстилен, която е напълнена с бързосъхнеща пяна. Това прави комплекта идеален за професионална употреба на открито! Размери: • Размери ляв ъглов диван: ш 138 x д 76,5 x в 72 см • Размери среден диван: ш 60 х д 76,5 х в 72 см • Размери десен ъглов диван: ш 224 х д 76,5 х в 72 см • Размери холна маса: ш 80 х д 100 х в 26 см
 28. Ъглов сет Visconti Corner Lounge
  Кол-во: 1
  8860,50 лв.
  Ъглов лаундж сет Visconti от Higold е стилен комплект, състоящ се от четири дивана, помощна масичка и луксозна масичка за кафе. Higold Excellent Outdoor е известен с използването на висококачествени материали и уникален дизайн. Следователно колекцията Visconti се характеризира с модерен външен вид, здрава алуминиева рамка, елементи от тиково дърво и големи луксозни възглавници, тапицирани с олефин. Тази ъглова гарнитура се състои от ляв, десен, среден и ъглов диван, помощна масичка и масичка за кафе. Артикулите в този комплект са оборудвани със здрава алуминиева рамка, която е обработена с прахово покритие в антрацит. Това прави рамката много устойчива на надраскване и лесна за поддръжка. Възглавниците са изработени от олефин. Това е здрав материал, който отблъсква мръсотията и е устойчив на UV лъчи. Към подлакътниците на дивана са прикрепени елементи от тиково дърво. Затова Visconti Corner Lounge е перфектна комбинация от дизайн и комфорт! Размери: • Размери на ъглов елемент: ш 86 х д 86 х в 69,5 см • Размери на средния елемент: ширина 68 х дълбочина 86 х височина 69,5 сантиметра • Размери десен и ляв ъглов диван: ш 145 х д 86 х в 69,5 см • Размери на помощната маса: ш 45,5 х д 45,5 х в 45,5 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 123,5 х в 38 см
 29. Лаундж сет Visconti 3
  Кол-во: 1
  8302,50 лв.
  Луксозен градински лаундж сет Visconti е известен със своя комфорт и модерен дизайн. Комплектът за отдих е със здрава алуминиева рамка в цвят антрацит, здрави елементи от тиково дърво на подлакътниците и чудесно дебели възглавници, тапицирани с олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Облегалката е изработена от здрава полиетиленова ратанова плетка. Този комплект от 5 части се състои от: 1 диван (3-местен), 2 фотьойла, странична масичка и масичка за кафе. Размери: • Размери на фотьойла: ш 86 x д 86 x в 69,5 см • Размери 3-ка диван: ш 222 x д 86 x в 69,5 см • Размери на помощната маса: ш 45,5 х д 45,5 х в 45,5 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 123,5 х в 38 см
 30. Лаундж сет Visconti 2
  Кол-во: 1
  7132,50 лв.
  Градински луксозен нисък сет Visconti е известен със своя комфорт и модерен дизайн. Комплектът за отдих е със здрава алуминиева рамка в цвят антрацит, здрави елементи от тиково дърво на подлакътниците и чудесно дебели възглавници, тапицирани с олефин. Олефинът е много здрав материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Облегалката е изработена от здрава полиетиленова ратанова плетка. Този комплект се състои от 5 части: 1 диван (2-местен), 2 фотьойла, странична масичка и масичка за кафе. • Размери на фотьойла: ш 86 x д 86 x в 69,5 см • Размери диван за 2 човека: ш 154 x д 86 x в 69,5 см • Размери на помощната маса: ш 45,5 х д 45,5 х в 45,5 см • Размери на холната маса: ш 70 х д 123,5 х в 38 см
 31. Сет Wing Lounge
  13207,50 лв.
  Ниският градински луксозен комплект Wing е известен със своя комфорт и модерен дизайн. Лаундж комплектът има ефирна, здрава бяла алуминиева рамка, здрави елементи от тиково дърво в подлакътниците и прекрасни възглавници със 100% акрил. Акрилът е много издръжлив материал и е известен с приложенията си на открито. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството и възглавниците са устойчиви на цветовете и се усещат чудесно меки. Размери: Размери (см) 2 фотьойла: В 60,5 x Ш 89 x Д 85,5 см Размери (см) 1 диван: В 60,5 x Ш 203,5 x Д 85,5 см Размери (см) 1 кафе маса: В 39,5 x Ш 120 x Д 80 см
 32. Трапезен сет Wing Dining
  Кол-во: 4
  17635,50 лв.
  Този луксозен трапезен комплект Wing е известен със своя комфорт и модерен дизайн. Трапезният комплект е оборудван със здрава бяла алуминиева рамка, здрави елементи от тиково дърво в подлакътниците и като плот и прекрасни дебели възглавници от 100% акрил. Акрилът е много устойчив материал и е известен със своя комфорт. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството, а възглавниците също са устойчиви на износване и са чудесно меки. Този трапезен комплект от 5 части се състои от: 6 градински стола (с подлакътници) и 1 маса за хранене. Размери: столове: В 64 х Ш 63,5 х Д 56,5 см маса: В 75 x Д 226 x Ш 105 см
 33. Шезлонг Wing Sunlounger set
  Кол-во: 10
  4855,50 лв.
  Искате ли да си позволите на гостите и на себе си наслада от луксозна почивка? Възможно е с шезлонг Wing и масичката към него. Шезлонгът е със здрава бяла алуминиева рамка, здрави елементи от тиково дърво в подлакътника и прекрасни възглавници от 100% акрил. Акрилът е много здрав материал. Мръсотията и UV радиацията не оказват влияние върху качеството, възглавниците са устойчиви на износване и са невероятно меки. Шезлонгът се регулира в различни позиции. Размери: Шезлонг: В 83,5 х Ш 88,5 х Д 197 см Странична маса: В 40 х Ш 50 х Д 50 см
 34. Ъглов сет Wing Corner Lounge
  Кол-во: 5
  16465,50 лв.
  Wing Corner Lounge е известен със своя комфорт и модерен дизайн. Ъгловият луксозен сет има ефирна, здрава бяла алуминиева рамка, здрави елементи от тиково дърво в подлакътниците и прекрасни възглавници от 100% акрил. Акрилът е много здрав материал и е известен с приложенията си на открито. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството и възглавниците са устойчиви на цветовете и се усещат чудесно меки. Размери: Размери (см) ляв елемент: В 60,5 x Ш 142,5 x Д 85,5 см Размери (см) среден елемент: В 56,5 x Ш 65 x Д 84,5 см Размери (см) ъглов елемент: В 56,5 x Ш 126 x Д 126 см Размери (см) десен елемент: В 60,5 x Ш 142,5 x Д 85,5 см Размери (см) 1 кафе маса: В 39,5 x Ш 80 x Д 120 см
 35. К-кт 3 лампи Onda Light
  Кол-во: 6
  1705,50 лв.
  С осветлението на лампите Onda Light можете да добавите допълнителен лукс към вашата градина или тераса в дългите летни вечери. Лампата за вътрешен двор Onda разполага с алуминиева рамка и LED осветление. Предлага се в комплект в цветове черно, бяло и сиво и в следните размери: Лампа Onda малка: В 30,5 х Ш 25 х Д 25 см Лампа Onda средна: В 45,5 x Ш 25 x Д 25 см Лампа Onda голяма: В 60,5 х Ш 25 х Д 25 см
 36. Бар комплект Onda Bar Dining
  Кол-во: 5
  23665,00 лв.
  Този модерен бар комплект Onda е предимство за всяка тераса или градина! Модерният и уникален модел с дизайн на Пининфарина осигурява съвременна визия. Бар комплектът от 7 части се състои от: 6 бар стола и 1 бар маса (200 x 58,5 cm). Комплектът включва здрава алуминиева рамка, плот от тиково дърво и възглавници от Sunbrella и Quick Dry Foam. Sunbrella е много здрав материал и е известен с приложенията си на открито. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството и освен това възглавниците са устойчиви на цвета и са невероятно меки на допир. Размери: бар столове: В 113 х Ш 55 х Д 58 см бар маса: H 107 x L 200 x D 58,5 см
 37. Трапезен сет Onda Dining Sunbrella
  Кол-во: 5
  23980,00 лв.
  Трапезният комплект Onda е известен със своя максимален комфорт и модерен дизайн от Pininfarina. Трапезният комплект има здрава бяла алуминиева рамка, здрави елементи от тиково дърво и прекрасни възглавници със Sunbrella и Quick Dry Foam. Sunbrella е много здрав материал и е известен с приложенията си на открито. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството и освен това възглавниците са устойчиви на цвета и са невероятно меки на допир. Комплектът се състои от: 6 градински стола (с подлакътници) и 1 градинска трапезна маса. Размери: 6 стола: В 74 x Ш 56 x Д 58 см 1 маса: В 74 x Ш 90 x Д 210 см
 38. Сет Onda Corner Lounge Sunbrella
  Кол-во: 2
  33475,00 лв.
  Този модерен ъглов градински комплект Onda Corner Lounge Sunbrella прави вашата тераса или двор още по-приятни! Елегантният дизайн и използването на различни материали осигуряват уникален, съвременен вид. Този красив ъглов сет от 5 части се състои от: 1 модулен диван (вляво), 1 ъглов елемент, 1 междинен елемент, 1 модулен диван (вдясно) и масичка за кафе със стъклен плот (120 x 72 см). Ъгловият сет по дизайн на Пининфарина има здрава сива алуминиева рамка, елементи от тиково дърво в подлакътниците и прекрасни дебели възглавници със Sunbrella и Quick Dry Foam. Sunbrella е много здрав материал и е известен с приложенията си на открито. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството и в допълнение възглавниците са устойчиви на цвета и са чудесно меки на допир. Размери: Ляв ъглов диван (висок подлакътник): 93*164*77 см Среден диван: 101*101*77 см Среден ъглов диван: 101*101*77 см Десен ъглов диван ( висок подлакътник): 93*164*77 см Кафе маса: 120*72*43.5 см
 39. Сет Onda Lounge Sunbrella
  Кол-во: 2
  26140,50 лв.
  Луксозният градински нисък комплект Onda lounge е известен със своя комфорт и модерен дизайн. Комплектът за отдих има здрава сива алуминиева рамка, здрави елементи от тиково дърво в подлакътниците и прекрасни възглавници със Sunbrella и Quick Dry Foam. Sunbrella е много здрав материал и е известен с приложенията си на открито. Мръсотията и ултравиолетовите лъчи не оказват влияние върху качеството и освен това възглавниците са устойчиви на цвета и са невероятно меки на допир. Състои се от двойка диван, 2 кресла и кафе маса по дизайн на Пининфарина. Размери Размери (см) 2 бр. кресла: В 77 x Ш 105 x Д 93 см Размери (см) 1 бр. диван: В 77 x Ш 180 x Д 93 см Размери (см) 1 бр. кафе маса: В 43 х Ш 120 х Д 72 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 72

Страница