Часовници

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

29 Артикули

 1. Настолен часовник 25х22 см
  Кол-во: 2
  96,59 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Настолните часовници придават нов облик на всяко помещение, в което са поставени и могат да се комбинират с различни други предмети и стилове. Металният часовник с елегантните си геометрични форми в СВЕТЛО ЗЕЛЕН и ЕКРЮ цвят върху ЧЕРНА основа е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли. РАЗМЕРИ: 25х22Н см.
 2. Стенен часовник метал, дърво и въже ф60 см
  156,18 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Голям кръгъл стенен часовник е класическа идея за декорация, която никога няма да остарее. Този часовник е метален в ЧЕРНО с детайли от дърво и въже в натурален цвят и е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли всеки, осигурявайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: Φ60 см.
 3. Часовник 64,5x42,5 см
  Кол-во: 1
  141,80 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес. Ръчно изработен стенен часовник с безшумен механизъм е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Метален часовник с елегантни геометрични форми в ЖЪЛТ и ТЮРКОАЗЕН цвят - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 64,5x42,5H см.
 4. Стенен часовник бял метал 41x41 см
  Кол-во: 11
  85,49 лв.
  Стенен часовник в бяло. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и бяла метална статична боя, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: 41х41 см.
 5. Часовник Въже
  Кол-во: 6
  200,98 лв.
  Сив или бял стенен часовник с въже и метална мрежа. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработени от мдф, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: Φ50 см.
 6. Стенен часовник 50 см
  Кол-во: 2
  119,19 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като също така стрелките са изработени от цвят металик злато. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 50 см.
 7. Стенен часовник 50 см
  Кол-во: 6
  119,19 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като също така стрелките са изработени от цвят металик злато. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 50 см.
 8. Стенен часовник метал ф41 см
  Кол-во: 12
  92,48 лв.
  Стенен часовник в черен цвят. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: ф 41см.
 9. Стенен часовник
  Кол-во: 16
  94,53 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са метални. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи. Размери: Φ50 см. Дебелина на часовника: 2,5 км. Дебелина на часовника с механизъм: 2,5 см.
 10. Стенен часовник метал и ратан ф60 см
  Кол-во: 4
  156,18 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Голям кръгъл стенен часовник е класическа идея за декорация, която никога няма да остарее. Това е метален часовник с латински цифри в ТЪМНО СИВ цвят с ръчно плетен ратан по периметъра в НАТУРАЛЕН цвят и е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли всеки, осигурявайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: Φ60 см.
 11. Стенен часовник 46,5x41,5 см
  Кол-во: 2
  141,80 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Металният часовник с модерен дизайн в земни тонове СИВО, КАПУЧИНО И БЕЖОВО - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 46,5x41,5H см.
 12. Стенен часовник 75x30 см
  Кол-во: 1
  156,18 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Метален часовник с модерен дизайн в НЕБЕСНО СИН, СВЕТЛО ЗЕЛЕН, СВЕТЛО КАФЯВ и БЕЖОВ цвят - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 75x30H см.
 13. Стенен часовник 30.5x68 см
  Кол-во: 1
  156,18 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Металният часовник с модерен дизайн в СИВ, СВЕТЛО ЗЕЛЕН и БЯЛ цвят - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 30,5x68H см.
 14. Стенен часовник 34x73 см
  Кол-во: 2
  119,19 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Металният часовник с модерен дизайн в СИВ, СВЕТЛО ЗЕЛЕН и БЯЛ цвят е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 34x73H см.
 15. Стенен часовник 46,5х41,5 см
  Кол-во: 2
  141,80 лв.
  Метален часовник с елегантни кръгли геометрични форми в цвят МЕД, БЯЛО и АНТРАЦИТ е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 46,5x41,5H см.
 16. Стенен часовник 64,5x42,5 см
  Кол-во: 2
  141,80 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен метален часовник с елегантни геометрични форми в СВЕТЛО ЗЕЛЕН и СВЕТЛО КАФЯВ цвят - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 64,5x42,5H см.
 17. Стенен часовник Роли
  Кол-во: 13
  85,49 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработена от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са с метален цвят. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 41х41 см.
 18. Стенен часовник ф50 см
  Кол-во: 4
  98,64 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: Φ50 см. Дебелина на часовника: 2,5 см. Дебелина на часовника с механизъм: 2, 5 см.
 19. Стенен часовник Абстракт
  Кол-во: 91
  143,44 лв.
  Абстракт е метален стенен часовник със стил достатъчен, за да обогатите пространството си с красота. Освен в различни стаи на вашия дом, той може да украси и професионални пространства като ресторанти, кафенета, хотели и др. Меките му цветове, съчетани с цялостния дизайн, магнетизират въображението. Размери: 62,9х67,9 см. Дълбочина: 5,1 см.
 20. Стенен часовник метал ф 41 см
  Кол-во: 7
  92,48 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като също така стрелките са изработени от цвят металик злато. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 41 см.
 21. Стенен часовник огледало 50 см
  Кол-во: 9
  82,61 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от черен специално проектиран 5 мм mdf и огледало от плексиглас за допълнителен дизайн. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 50 см.
 22. Стенен стилен часовник ф50 см
  Кол-во: 1
  94,53 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: Φ50 см. Дебелина на часовника: 2,5 см. Дебелина на часовника с механизъм: 2,5см.
 23. Настолен часовник
  Кол-во: 5
  73,36 лв.
  Настолен часовник в черен цвят със сребърни детайли на стрелките. Можете да украсите вашето пространство с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са с метален цвят. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Размери: 22х33 см.
 24. Метален часовник
  Кол-во: 5
  105,13 лв.
  Този метален часовник за стена е идеалният аксесоар за стената на вашия дом или бизнес пространство. Има семпъл и красив дизайн в черен нюанс, който придава тон на лукс. Подходящ за всички зони на дома или работното място, а също и добра идея за подарък! Размери: 48х48 см. Дебелина: 1,5 мм.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

29 Артикули