Часовници

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 43

Страница
 1. Стенен часовник с декорация 117x49 см
  Кол-во: 98
  154,13 лв.

  Красиво и основно естетическо, както и утилитарно допълнение за всяка стая във вашия дом или бизнес. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Метален часовник HM4198 в СИВ цвят с ЧЕРНИ стрелки и ЗЛАТНИ цифри е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли.

  РАЗМЕРИ:
  117x49H см.

 2. Стенен часовнис с декорация 92x51 см
  Кол-во: 79
  132,34 лв.

  Красиво и основно естетическо, както и утилитарно допълнение за всяка стая във вашия дом или бизнес помещение. Стенният часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Метален часовник в БЯЛ цвят с ЧЕРНИ стрелки и цифри и различни форми в СИН и КАФЯВ цвят е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли.

  РАЗМЕРИ:
  92x51H см.

 3. Стенен Бохо часовник 100x49 см
  Кол-во: 98
  187,42 лв.

  Красиво и основно естетическо, както и утилитарно допълнение за всяка стая във вашия дом или бизнес помещени. Стенният часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Този часовник е част от декоративна метална част в ЗЕМНИ ТОНОВЕ с кръгла часовникова рамка, изработена от изсушени влакна рафия. Влакната от рафия се получават чрез белене на палмови листа от рафия. Рафийните палми са род от около двадесет вида палми, произхождащи от тропическите региони на Африка, особено Мадагаскар, като един вид се среща и в Централна и Южна Америка. Влакното от рафия е меко, гъвкаво, здраво и издръжливо.

  РАЗМЕРИ:
  100x49H см.

 4. Настолен часовник 25х22 см
  Кол-во: 1
  96,59 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Настолните часовници придават нов облик на всяко помещение, в което са поставени и могат да се комбинират с различни други предмети и стилове. Металният часовник с елегантните си геометрични форми в СВЕТЛО ЗЕЛЕН и ЕКРЮ цвят върху ЧЕРНА основа е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли. РАЗМЕРИ: 25х22Н см.
 5. Часовник 64,5x42,5 см
  Кол-во: 1
  141,80 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес. Ръчно изработен стенен часовник с безшумен механизъм е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Метален часовник с елегантни геометрични форми в ЖЪЛТ и ТЮРКОАЗЕН цвят - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 64,5x42,5H см.
 6. Стенен часовник бял метал 41x41 см
  Кол-во: 11
  85,49 лв.
  Стенен часовник в бяло. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и бяла метална статична боя, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: 41х41 см.
 7. Часовник Въже
  Кол-во: 6
  200,98 лв.
  Сив или бял стенен часовник с въже и метална мрежа. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработени от мдф, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: Φ50 см.
 8. Стенен часовник 50 см
  Кол-во: 5
  119,19 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като също така стрелките са изработени от цвят металик злато. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 50 см.
 9. Стенен часовник метал ф41 см
  Кол-во: 10
  92,48 лв.
  Стенен часовник в черен цвят. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: ф 41см.
 10. Стенен часовник
  Кол-во: 14
  94,53 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са метални. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи. Размери: Φ50 см. Дебелина на часовника: 2,5 км. Дебелина на часовника с механизъм: 2,5 см.
 11. Часовник ф58 цвят натурал-тъмно сив
  Кол-во: 3
  156,18 лв.

   Голям кръгъл стенен часовник е класическа идея за декорация, която никога няма да остарее. Изработен от метал с детайли от ръчно плетена слама по периметъра, шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли всеки, осигурявайки красива фокусна точка.

  Размери: Φ58 см

 12. Стенен часовник метал и ратан ф60 см
  Кол-во: 4
  156,18 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Голям кръгъл стенен часовник е класическа идея за декорация, която никога няма да остарее. Това е метален часовник с латински цифри в ТЪМНО СИВ цвят с ръчно плетен ратан по периметъра в НАТУРАЛЕН цвят и е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли всеки, осигурявайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: Φ60 см.
 13. Часовник ф60 цвят натурал-черен
  Кол-во: 1
  156,18 лв.

   Голям кръгъл стенен часовник е класическа идея за декорация, която никога няма да остарее.

  Изработен от метал с детайли от дърво и въже, шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли всеки, осигурявайки красива фокусна точка.

  Размери: Φ60 см

 14. Стенен часовник 30.5x68 см
  Кол-во: 1
  156,18 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Металният часовник с модерен дизайн в СИВ, СВЕТЛО ЗЕЛЕН и БЯЛ цвят - шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 30,5x68H см.
 15. Стенен часовник 34x73 см
  Кол-во: 1
  119,19 лв.
  Красиво и необходимо, естетично, но и полезно допълнение за всяка стая от вашия дом или бизнес помещение. Стенен часовник е класическа декоративна идея, която никога няма да остарее. Металният часовник с модерен дизайн в СИВ, СВЕТЛО ЗЕЛЕН и БЯЛ цвят е шикозно и атрактивно предложение за всяко пространство, което ще впечатли, предлагайки красива фокусна точка. РАЗМЕРИ: 34x73H см.
 16. Стенен часовник Роли
  Кол-во: 10
  85,49 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработена от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са с метален цвят. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 41х41 см.
 17. Стенен часовник ф50 см
  Кол-во: 1
  98,64 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офиса, дома и всяко интериорно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са в цвят металик. Особеност на часовника е безшумният му механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Лесно се закрепва с един пирон. Размери: Φ50 см. Дебелина на часовника: 2,5 см. Дебелина на часовника с механизъм: 2, 5 см.
 18. Стенен часовник Абстракт
  Кол-во: 56
  143,44 лв.
  Абстракт е метален стенен часовник със стил достатъчен, за да обогатите пространството си с красота. Освен в различни стаи на вашия дом, той може да украси и професионални пространства като ресторанти, кафенета, хотели и др. Меките му цветове, съчетани с цялостния дизайн, магнетизират въображението. Размери: 62,9х67,9 см. Дълбочина: 5,1 см.
 19. Стенен часовник метал ф 41 см
  Кол-во: 1
  92,48 лв.
  Стенен часовник в черен цвят със златни детайли на стрелките. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като също така стрелките са изработени от цвят металик злато. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 41 см.
 20. Стенен часовник огледало 50 см
  Кол-во: 9
  82,61 лв.
  Стенен часовник в черно. Можете да украсите стената си с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от черен специално проектиран 5 мм mdf и огледало от плексиглас за допълнителен дизайн. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Продуктът се намира на 2,5 см от стената. Може лесно да се закрепи с един пирон. Размери: 50 см.
 21. Настолен часовник
  Кол-во: 4
  73,36 лв.
  Настолен часовник в черен цвят със сребърни детайли на стрелките. Можете да украсите вашето пространство с часовник с несравнима естетика и високо качество. Той е идеалният подарък, който да бъде включен в декорацията на офис, дом и всяко вътрешно пространство (с изключение на банята). Изработен от метален материал с дебелина 1,2 мм, има лъскава текстура и черна метална статична боя, като стрелките също са с метален цвят. Особеност на часовника е неговият безшумен механизъм. Батерията не е включена в пакета. Размери: 22х33 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 43

Страница