Дървени

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 74

Страница
 1. Сгъваем стол Лимнос с подлакътници
  Кол-во: 47
  164,32 лв.

  Дървеният плажен стол Лимнос е модерно и луксозно предложение.

  Размери: 62.5x87-97x80-105 см
  Затворен: 62.5x20x135 см

  Изработен от букова дървесина, а платът на плажния стол е водоустойчив подсилен текстилен плат 2x1 550gr/m2.

 2. Сгъваем стол Зеко
  Кол-во: 131
  282,00 лв.

  Семпъл и в същото време елегантен.

  Характеристики:
  * Конструкция от акациево дърво. 
  * Сгъваема седалка: столът се сгъва и затваря с едно движение, като по този начин предлага лесно транспортиране и съхранение.
  * Има пет легнали позиции.
  * Има рамена за почивка на ръцете.
  * Предлага се в естествен цвят.

  Размери на продукта:
  Дължина: 61 см
  Ширина: 65 см
  Височина: 110 см

  Забележка:
  *Продуктът е изработен от естествена масивна дървесина
  и всеки един е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
  *Съществуващи пукнатини или такива, които могат да бъдат създадени с течение на времето не се считат за дефект.

 3. Кресло Кален натурал
  Кол-во: 40
  288,00 лв.

  Ако търсите стол с отличен дизайн и висока издръжливост, Кален е вашият избор.

  Спецификации:
  *Изработен от каучуково дърво. 
  * Краищата на краката имат защитни пластмасови капаци за предпазване на пода от нежелана повреда.
  * Предлага се в естествен цвят.

  Размер на продукта:
  Дължина: 52 см
  Ширина: 59 см
  Височина: 79 см
  Височина на седалка: 45 см

  ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

 4. Стол Бренин натурал
  Кол-во: 92
  276,00 лв.

  Ако търсите стол с отличен дизайн и висока издръжливост, Бернин е вашият избор.

  Спецификации:
  *Изработен от каучуково дърво. 
  * Краищата на краката имат защитни пластмасови капаци за предпазване на пода от нежелана повреда.
  * Предлага се в естествен цвят.

  Размер на продукта:
  Дължина: 45 см
  Ширина: 56 см
  Височина: 82 см
  Височина на седалка: 43 см

  ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

 5. Стол Осло тик и въжета
  Кол-во: 302
  472,65 лв.
  Креслото Окло е прекрасно. Рамката му с извивки в подлакътниците е изработена от качествена тикова дървесина, както и средновисоката "специална" облегалка, а широката седалка е изработена от майсторски плетено въже с отлично качество в ЗЕЛЕН, БЕЖОВ или ЧЕРЕН цвят. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Стол, който с подходяща маса може да заеме всяко място, където и да е поставен. РАЗМЕРИ: 55x54x80Н см. Височина на седалката: 44 см. Височина на подлакътниците: 68см. Размери на седалката: 33-40x50 см. Размери на гърба: 43х19см. Разстояние между краката: 49х52 см.
 6. Стол Шарлот тик и въжета
  Кол-во: 192
  484,98 лв.
  Стол Шарлот е кресло с несравнима красота. Класическата му рамка с остри ъгли е изработена от качествена тикова дървесина, а средновисоката облегалка и широката седалка са изработени от майсторски сплетено въже с отлично качество в няколко цвята: черен, кафяв, зелен или син. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойл, който с подходяща маса може да заеме всяко място, в което е поставен. РАЗМЕРИ: 59x54x83Н см. Височина на седалката: 48см. Височина на подлакътниците: 68см. Размери на седалката: 40х48 см. Размери на гърба: 48х20см. Разстояние между краката: 54х53 см.
 7. Режисьорски стол Лимнос
  Кол-во: 695
  125,64 лв.
  Режисьорски сгъваем стол със пвц седалка в няколко цвята. Изработен от подсилена рамка от 100% масивна букова дървесина в цвят орех, с перфорирана PVC дамаска. Цвят на рамката: Орех Цвят PVC плат: екрю, сив, черен, син, оранжев, мока, светло син Размери: 57х54х88.5см. Височина на подлакътниците: 69 см. Височина на седалката: 49 см. Затворен: 24x54x89 см. Размери на седалката: 44,5х40 см. Подходящ за професионални помещения.
 8. Режисьорски стол Ретто
  Кол-во: 1454
  164,70 лв.
  Режисьорски дървен стол Ретто с рамка от масив бук в цвят орех и PVC мрежеста седалка в много цветове. Търсите кресло, изпитано във времето като комфорт, качество и с класически дизайн? Спрете да търсите, защото режисьорският стол Ретто е тук. Здрава конструкция, изработена от масивна букова дървесина, обработена по такъв начин, че да издържа на тежки атмосферни условия, идеална за вашия балкон, градина и вила. Толкова издръжлив, че се препоръчва и за професионална употреба. Спецификации: * Изработен от подсилена дървена рамка с отлично качество от букова дървесина в цвят орех и с импрегнационен лак за по-голяма защита. * Има перфориран плат за седлака с избор от много цветове * Седалката е сгъваема за лесно съхранение, когато не се използва. * Класически дизайн с висока устойчивост на време и влага. Подходящ за външни и търговски площи. * Тегло: 7,5 кг Размер: Дължина: 61 см. Широчина: 51см. Височина: 86 см.
 9. Конструкция за режисьорски стол Рето
  Кол-во: 762
  142,50 лв.
  Рамка - конструкция за режисьорски стол в цвят орех от масив бук. Спецификации: * Изработена от подсилена дървена рамка с отлично качество от букова дървесина в цвят орех и с импрегнационен лак за по-голяма защита, сгъваема * Подходяща за перфориран плат или платно с висока якост (седалката не е включена) * Седалката е сгъваема за лесно съхранение, когато не се използва. * Класически дизайн с висока устойчивост на време и влага. Подходящ за външни и търговски площи. * Тегло: 7,5 кг Размери: Дължина: 61 см. Широчина: 51см. Височина: 86 см.
 10. Кресло от тик с въжена плетена седалка и облегалка
  Кол-во: 27
  419,22 лв.
  Креслото, основно за професионална употреба, е кресло с несравнима красота. Класическата му рамка е изработена от качествено масивно тиково дърво, а средновисоката облегалка и широката седалка са изработени от майсторски изплетено въже с отлично качество в бяло и синьо. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, като типичен пример е облегалката на фотьойла, която има лек наклон към гърба. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Стол, който с подходяща маса може да повдигне имиджа на всяко бизнес пространство. РАЗМЕРИ: 57x67x86H см.
 11. Стол Таверна кафе
  Кол-во: 184
  77,39 лв.
  Таверна кафе стол от масивна дървесина парен бук, импрегниран, в цвят орех или натурал, със сламена седалка. Подходящ за механа, кафене, но и като цяло за пространства, декорирани в класическия гръцки традиционен стил. С много здрава и издръжлива рамка, изработена от 100% масивна букова дървесина. Размери: 41х35х89 см. Височина на седалката: 48 см.
 12. Таверна стол Крос
  Кол-во: 239
  76,77 лв.
  Таверна стол Крос изработен от масивна дървесина, в цвят орех или натурал. Подходящ за таверна, кафене, но и за пространства, украсени с класическия гръцки традиционен стил. Много здрава и издръжлива рамка, изработена от 100% масивна букова дървесина. Размери: 40,5x41.5x88 см Височина на седалката: 45.5 см Размери на седалкиата: 41х34 см
 13. Таверна стол Арфо
  Кол-во: 135
  71,64 лв.
  Таверна-стол, изработен от масивно буково дърво, небоядисан, със сламена седлака. Подходящ за таверни, кафенета и за места, декорирани с традиционен гръцки стил. Много здрава и издръжлива рамка, изработена от 100% буково дърво. Размери: 40,5x41,5x88 см Височина на седалката: 48 см Размери на седалката: 41x36 см
 14. Стол Сифнос таверна цветен
  Кол-во: 324
  121,60 лв.
  Дървен стол в различни цветове, със сламена седалка, подходящ за таверна, ресторант или кафе. Размер: 43x40x87 cm
 15. Седалка за Режисьорски стол - плат
  Кол-во: 189
  21,28 лв.
  Седалка от плат за сгъваем режисьорски тип стол в различни цветове.
 16. Кресло Ламора ратан и тик
  Кол-во: 191
  528,14 лв.
  Кресло Ламора е красиво! Модерно, удобно и стабилно! Има дървени тикови крака, които са свързани с кръстосана подредба в естествен цвят, а единичният гръб с рамена е изработен от синтетично въже в БЕЖОВ цвят. Седалката на фотьойла е с възглавница в БЯЛ цвят, като цяло фотьойлът създава усещане за обгръщане на тялото. РАЗМЕРИ: 60x61x78H см. Дебелина на възглавницата: 5см.
 17. Кресло Пермейн тик и въжета
  Кол-во: 12
  478,82 лв.
  Кресло Пермейн е специално. Рамката му е изработена от качествена тикова дървесина и има полукръгла форма на облегалката и седалката. Характерното за облегалката е, че се състои от красива аранжировка от дърво, докато седалката е изработена от тъкано синтетично въже. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойл, който с подходяща маса може да заеме всяко място, в което е поставен. РАЗМЕРИ: 60x63x82Н см.
 18. Кресло Нарли тик и въжета
  Кол-во: 7
  480,87 лв.
  Кресло Нарли е кресло с несравнима красота. Неговата класическа рамка с прави ъгли е изработена от качествено тиково дърво, а средната височина на облегалката и широката седалка са изработени от майсторски изплетено синтетично въже с отлично качество в естествен цвят. Дървото има и естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Фотьойл, който с подходяща маса може да заеме всяко място, в което е поставен. РАЗМЕРИ: 61x53x76Н см.
 19. Кресло Вая тик
  Кол-во: 79
  470,60 лв.
  Кресло Вая е красиво и практично. Красивата му рамка е изработена от качествено тиково дърво, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски изтъкано синтетично въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на креслото са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Креслото ще бъде център на интерес, където и да бъде поставено. РАЗМЕРИ: 54x59x84H см.
 20. Тиков стол Ървинг с бордо въже
  Кол-во: 69
  554,85 лв.
  Ървинг е кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена тикова дървесина, а полукръглата облегалка със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество в червен бордо цвят. Дизайнерските линии на креслото са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в натурален цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, особено ако е съчетан с подходяща маса за хранене. РАЗМЕРИ: 60x55x75Н см. Височина на седалката: 42 см. Височина на подлакътниците: 67 см. Размери на седалката: 49х40 см. Размери на гърба: 47х17см. Разстояние между краката: 55х54 см.
 21. Тиков стол Ървинг с бежово въже
  Кол-во: 85
  595,95 лв.
  Ървинг е кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена тикова дървесина, а полукръглата облегалка със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество в черен цвят. Дизайнерските линии на креслото са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в натурален цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, особено ако е съчетан с подходяща маса за хранене. РАЗМЕРИ: 62x55x75H см. Височина на седалката: 42 см. Височина на подлакътниците: 68 см. Размери на седалката: 43х49 см. Размери на гърба: 49х20 см. Разстояние между краката: 44-55x52 см.
 22. Кресло Амора тик
  Кол-во: 23
  571,29 лв.
  Фотьойлът Амора тик е прекрасен! Модерен, удобен и стабилен! Има тикови дървени крака в натурален цвят, върху които лежи алуминиева рамка, покрита с полиратан в плетка ракита в БЕЖОВ цвят. Седалката на фотьойла е с възглавница в екрю цвят и като цяло създава усещането, че обгръща тялото. Този фотьойл ще обнови естетически всяко пространство, в което го поставите. Размери: 64х60х87 см. Височина на седалката: 52см. Височина на подлакътниците: 66см. Размери на седалката: 50х48 см. Размери на гърба: 56х37см. Разстояние между краката: 44х47 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 1-40 от 74

Страница
градински дървени столове