Офис аксесоари

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

7 Артикули

 1. Етажерка Лиана
  Кол-во: 245
  100,70 лв.
  Етажерка ЛИАНА е модерно предложение за вашия офис или където искате да поставите библиотека. Има 7 позиции за съхранение в симетрично, наклонено и вертикално разположение със заден панел, а размерите й я правят удобен модел за много пространства. С уникален и модерен дизайн привлича вниманието и подчертава всеки предмет, поставен върху нея, като в същото време ви позволява да поддържате пространството си в ред. Предлага се в цвят сонома натурал или бяло. РАЗМЕРИ: 46x22x128,5H см. МАТЕРИАЛИ: Цялата библиотека е изработена от висококачествен меламин с дебелина 15 мм. Меламинът е вид дървесина под формата на ПДЧ. ПДЧ са продукти, които имат формата на панел и се получават от заваряване чрез пресоване на малки парчета дърво (обикновено ела, бук, смърч и др.) с помощта на различни смолисти течности. След това ПДЧ се покрива, обикновено със синтетични материали като твърди хартиени фолиа (меламини). Като материал е много издръжлив и с голяма твърдост. Така че това е синтетичен материал с много твърда повърхност, което го прави много устойчив на драскотини, абразия и петна.
 2. Амортисьор
  Кол-во: 98
  28,50 лв.
  Амортисьор клас 3, черно и хром Амортисьорът за офис стол е механизъм за окачване, който свързва основата на стола със седалката, позволявайки регулиране на височината на седалката. Това се постига чрез двойна тръба, тъй като въздухът се нагнетява между тръбите, което води до промени във височината на стола. Това позволява на потребителя да регулира височината на стола до идеалната позиция за комфорт и опора на тялото по време на работа. Конструкцията на амортисьора е изработена от неръждаема стомана, която предлага устойчивост на корозия и високи температури, а металната му сплав предпазва от окисление и влага. Това прави амортисьора издръжлив и дълготраен, гарантирайки надеждността и безопасността на офис стола. Размер: 5x5x26 до 35 см височина Клас 3 за товароподемност до 120 кг.
 3. Поставка за документи Джевън
  Кол-во: 23
  28,77 лв.
  Практичен калъф за документи, който пасва на всеки офис. Изработен е от меламин с дебелина 5 мм. в няколко цвята: орех, черен, розов, жълт, червен или бял. Меламинът е вид дървесина под формата на ПДЧ. ПДЧ са продукти, които имат формата на плоча (панел) и се получават от заваряване чрез пресоване на малки парчета дърво с помощта на различни смолисти течности. След това ПДЧ се покрива, обикновено със синтетични материали като хартиено фолио (меламини). Като материал е много издръжлив и с голяма твърдост. Е, това е синтетичен материал с много твърда повърхност, което го прави много устойчив на драскотини, абразия и петна. Мястото за съхранение е подходящо за документи с размер А4. Има три нива за съхранение на документи, както и място за съхранение на моливи и химикалки. Освен това има основа за мобилен телефон и специален аксесоар за обвиване на вашите слушалки. Размери: 26x32x22 см. Европейско производство и произход. Продуктът се предлага разглобен във фабрична опаковка.
 4. Органайзер
  Кол-во: 20
  11,30 лв.
  Практична стойка за офис организация, изработена от меламин с дебелина 5 мм. в черно, бяло, розово или орех. Разполага с място за мобилния телефон, основа за химикалки, специална вдлъбнатина за карти, място за поставяне на ключове и подвижна подложка. Освен това има специални аксесоари за увиване на слушалките ви. Калъфът е изработен изцяло от меламин и се вписва във всеки офис. Организирайте и спестете място във вашия офис лесно и бързо. Размери: 19x10x19 см. Характеристики: Идеален като мобилна база Позиция за монтаж на часовник, гривна, ключове Разглобяема подложка Позиция за писалка / писалка Аксесоари за слушалки Изработена от меламин с дебелина 5 мм. Произведено в Европа
 5. Поставка за документи Берта
  Кол-во: 18
  27,74 лв.
  Практична поставка от меламин за архивиране на документи в няколко цвята: жълт, червен, черен, бял, розов или орех. Мястото за съхранение е подходящо за документи с размери А4. Има шест нива за съхранение на документи. Също така има основа за мобилни телефони и специални аксесоари за увиване на слушалките. Поставката е направена изцяло от меламин и се побира на всяко бюро. Можете да я поставите хоризонтално или вертикално на бюрото си, с различен стил на подредба. Архивирайте документи, фактури или бележки и спестете място в офиса си. Цветове: бял, черен, жълт, червен, розов, орех Размери: 34x27x27 см Характеристики: Идеален за А4 размер Спестявате място на много документи Мобилна стойка Аксесоар за слушалки Изработен от меламин с дебелина 5 мм. Продуктът се предлага предварително сглобен във фабрична опаковка.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

7 Артикули

офис аксесоари