Декорации

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 161-167 от 167

  1. Декорация Метален лист
    Кол-во: 22
    98,64 лв.
    Декорацията на едно пространство е много важна, тъй като "издава" нашата естетика и индивидуалност. Декорацията на стената привлича погледите на тези, които са в пространството, така че трябва да включва стилни предмети. Тази специална конструкция, изработена от метал в комбинация с дърво, е идеалната декорация за стената на вашия дом или бизнес пространство. Дизайнът му е лист в черен цвят, половината от който е върху естествено дърво. Подходящ за всички зони на дома или работното място, а също така това е брилянтна идея за подарък! Характеристики на продукта: Декорация на стена Материал: Дърво и метал Цвят: естествен и черен Размери: 50х58см
  2. Декорация Метално сърце и дърво
    Кол-во: 14
    106,65 лв.
    Декорацията на пространство е много важна, тъй като „издава“ нашата естетика и личност. Декорацията на стената привлича погледите, затова трябва да включва стилни предмети. Тази специална конструкция, изработена от метал в комбинация с дърво, е идеалният аксесоар за стената на вашия дом или бизнес пространство. Дизайнът й е сърце в черно, половината от което е върху дърво. Подходящ за всички зони на дома или работното място, а това е и добра идея за подарък! Материал: дърво и метал Цвят: орех и черно Размери: 58х58 см. Дебелина: 3 см.
  3. Декорация Елен
    Кол-во: 27
    117,14 лв.
    Декорацията на едно пространство е много важна, тъй като „издава“ нашата естетика и личност. Декорацията на стената привлича погледите на тези, които са в пространството, така че тя трябва да включва стилни предмети. Тази специална конструкция, изработена от метал в комбинация с дърво, е идеалният аксесоар за стената на вашия дом или бизнес пространство. Дизайнът му е елен в черно, половината от който е върху естествено дърво. Подходящ за всички области на дома или на работното място, като същевременно е и блестяща идея за подарък! Материал: дърво и метал Размери: 56x58 см. Дебелина: 3 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 161-167 от 167

декорации