Декорация

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 115

  1. Декоративно куче натурал
    Кол-во: 13
    65,76 лв.

    Изработено от масивна дървесин, която придава екзотична нотка на вашето помещение.

    Размери: 9х8х12 см

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

  2. Тикова закачалка
    Кол-во: 5
    154,13 лв.
    Декоративната закачалка за хавлии от тик със сигурност ще обнови естетически вашата баня. Състои се от клони от ТИКОВО дърво в цвят БЯЛА ПАТИНА, а размерите на цялата конструкция са достатъчни, за да предизвикат интереса на посетителите. РАЗМЕРИ: 90x28x77-91H см.
  3. Тикова ваза ф15х30 см
    Кол-во: 2
    115,08 лв.
    Ако искате да украсите вашето бохо пространство с красива ваза, тази тикова ваза е отличителен избор. Това е цилиндрична дървена ваза в естествени дървесни цветове, която със сигурност ще привлече окото. РАЗМЕРИ: Φ15x30H см. Гърло: Φ7 см.
  4. Подовата декорация бял-златист цвят
    Кол-во: 3
    291,81 лв.

     Тази декорация със сигурност ще привлече окото и е идеална както за дома, така и за бизнес помещения.
     Направена от материал, наречен GRC. GRC (Glass Reinforced Concrete) е вид цимент, подсилен със стъклени влакна. 

    Размери: 45x45x100 см

  5. Подовата декорация Пингвин цвят черен-златист
    Кол-во: 5
    291,81 лв.

    Тази декорация със сигурност ще привлече окото и е идеална както за дома, така и за бизнес помещения.
     Направена от материал, наречен GRC. GRC (Glass Reinforced Concrete) е вид цимент, подсилен със стъклени влакна. 

    Размери: 45x45x100 см

  6. Подовата декорация Пингвин цвят черен-златист
    Кол-во: 5
    226,05 лв.

    Тази декорация със сигурност ще привлече окото и е идеална както за дома, така и за бизнес помещения.
     Направена от материал, наречен GRC. GRC (Glass Reinforced Concrete) е вид цимент, подсилен със стъклени влакна. 

    Размери: 30x20x60 см

  7. Тикова ваза ф20х40 см
    Кол-во: 1
    147,96 лв.
    Ако искате да украсите вашето пространство с красива ваза, тази е отличителен избор. Това е цилиндрична дървена тикова ваза в цвят натурал, която със сигурност ще привлече окото. В крайна сметка декорацията винаги ще заема важно място във всяко пространство. РАЗМЕРИ: Φ20x40H см. Гърло: Φ8 см. МАТЕРИАЛИ: Вазата е изработена от рециклирано ТИКОВО дърво. Тикът е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмно кафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, устойчив на стружки и не се разлага.
  8. Декоративно дърво от ратан ф110х180 см
    Кол-во: 3
    401,96 лв.
    Декоративното дърво от ратан е наистина впечатляващо в декорацията на вашето пространство! Неговото внушително присъствие и конструкцията му от ратан в естествен цвят ще привличат вниманието и ще бъдат отправна точка, където и да бъде поставен! РАЗМЕРИ: Φ110x180Н см. Основа: Φ35 см. Ствол: Φ15 см.
  9. Декоративно дърво Мендонг ф130х160 см
    Кол-во: 1
    271,26 лв.
    Декоративното дърво Мендонг е наистина впечатляващо в декорацията на вашето пространство! Неговото завладяващо присъствие и конструкцията му от естествена екзотична трева мендонг ще привличат вниманието и ще се превърнат във фокусна точка, където и да бъде поставено! РАЗМЕРИ: Φ130x160Η см. Основа: Φ44 см. Ствол: Φ10см. МАТЕРИАЛИ: Основният материал са специално обработени части и влакна от трева мендонг. Мендонг е вид водна трева, която расте изобилно на Ява, Индонезия. Мендонг се използва като суровина за различни артикули като кошници, тави и т.н. Водната трева се събира от обществени насаждения, които почти не се нуждаят от поливане. Вирее естествено без нужда от допълнителни торове или други пестициди. ПОДДРЪЖКА: Нужно е само избърсване от прах, а при необходимост и почистване с влажна кърпа.
  10. Тикова декорация Сърце 51 см
    Кол-во: 2
    135,63 лв.
    Декорацията за маса от тик ще придаде още един "бохо облик" на вашето пространство. Дизайнът във формата на сърце е уникален и интересен, като същевременно може да пасне на много декоративни шарки. Парчетата дърво, оформящи сърцето, са в естествения си цвят, а размерите на цялата конструкция я правят внушителен декор, където и да бъде поставена. РАЗМЕРИ: 53x5x51H см Основа: 30х10 см
  11. Тикова декорация Сърце 56 см
    Кол-во: 13
    180,84 лв.
    Декорацията за маса от тик ще придаде още един "бохо облик" на вашето пространство. Дизайнът във формата на сърце е уникален и интересен, като същевременно може да пасне на много декоративни шарки. Парчетата дърво, оформящи сърцето, са в естествения си цвят, а размерите на цялата конструкция я правят внушителен декор, където и да бъде поставена. РАЗМЕРИ: 57x5x56H см Основа: 33х11см
  12. Тикова декорация Сърце 44 см
    Кол-во: 6
    88,16 лв.
    Декорацията за маса от тик ще придаде още един "бохо облик" на вашето пространство. Дизайнът във формата на сърце е уникален и интересен, като същевременно може да пасне на много декоративни шарки. Парчетата дърво, оформящи сърцето, са в естествения си цвят, а размерите на цялата конструкция я правят внушителен декор, където и да бъде поставена. РАЗМЕРИ: 44x5x44H см Основа: 25х7,5см
  13. Градинска кашпа Шаде 75 см
    Кол-во: 2
    324,00 лв.
    Градинска кашпа от масивен бук в цвят орех с размери 43.5x43.5x75 см Изработена е от здрава масивна букова дървена рамка в цвят орех. Използваният импрегниран с лак дървен материал я прави идеална за устойчивост на външни условия. За допълнителна устойчивост във времето се препоръчва редовно овлажняване на дървото с консерванти, бои за импрегниране на дърво или специални масла, за да се поддържа отличното й състояние. Нейният красив дизайн ще направи вашето пространство много специално и ще създаде уникална атмосфера. Саксията е достатъчно дълбока, за да побере голямо количество почва и да осигури достатъчно място за вашите растения и цветя. Размери: Дължина: 43,5 см. Широчина: 43,5 см. Височина: 75 см. Размер на капака: 40х40см. / D22 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 115