Шезлонги

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-94 от 94

Страница
  1. Дървена маса с шампаниера Шаде
    Кол-во: 1
    198,00 лв.
    Градинска дървена маса към шезлонг Шаде с поставка за шампанско, изработена от бук в цвят орех и плот от бял мрамор 40x57x22 см Използваният импрегниран с лак дървен материал я прави идеална за устойчивост на външни условия. За допълнителна устойчивост във времето се препоръчва редовно овлажняване на дървото с консерванти, бои за импрегниране на дърво или специални масла, за да се поддържа отличното й състояние. Красивият дизайн с поставка за шампанско ще направи вашето пространство много специално и ще създаде уникална атмосфера. Размери: Дължина: 40 см. Широчина: 57 см. Височина: 22 см.
  2. Шезлонг Vasca Sunlounger
    1930,50 лв.

    Искате ли да позволите на гостите да се разтегнат и да се забавляват максимално? Възможно е с красивият шезлонг Vasca.
    Шезлонгът е с луксозна рамка от тиково дърво и удобна червена възглавница.
    Колекцията Vasca е проектирана от Клаудио Белини и е вдъхновена от дългите летни дни. Тъканата структура на колекцията изглежда ефирна и оставя усещане за благополучие и лекота. Перфектната комбинация в края на натоварения ден. Кръглите форми и меките възглавнички осигуряват хармония и усещане за спокойствие. Дървените части връщат топлата и мека атмосфера. Шезлонгът се доставя с възглавници, изработени от здрав материал, отблъскващ мръсотията и UV-устойчив. Това прави възглавниците издръжливи и приятни и меки! Шезлонгът се регулира в различни позиции.


    Размери на шезлонга: ш 70 x д 203 x в 30(94) см

  3. Сенник за шезлонг Омега/Алфа
    80,03 лв.
    Полипропиленова поставка - сенник - с мрежа в различни цветове за създаване на защитна сянка на главата, специално разработена да се постави към шезлонги Алфа или Омега. Размери: 96х41х53 см
  4. Дървена маса Шаде с мраморен плот
    Кол-во: 41
    198,00 лв.
    Изберете масата към шезлонг Шаде с отлично качество. Изработена е от здрава масивна букова дървена рамка в цвят орех и има мраморна повърхност. Използваният импрегниран с лак дървен материал я прави идеална за устойчивост на външни условия. За допълнителна устойчивост във времето се препоръчва редовно овлажняване на дървото с консерванти, бои за импрегниране на дърво или специални масла, за да се поддържа отличното й състояние. Със своя красив дизайн ще направи вашето пространство много специално и ще създаде уникална атмосфера. Размери: Дължина: 40 см. Широчина: 57 см. Височина: 22 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-94 от 94

Страница
шезлонги, пластмасови шезлонги, алуминиеви шезлонги, шезлонги от синтетичин ратан