Дървени

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-71 от 71

Страница
  1. Стол Кипарис блек
    Кол-во: 4
    312,00 лв.
    Стол Кипарис блек е от каучуково дърво и черна изкуствена кожа. За тези от вас, които търсят стол, който впечатлява със своята естетика, серията Кипарис е най-доброто предложение за покупка. Може да се използва на закрито и на открито и е идеално решение и за професионални пространства. Спецификации: * Рамката е изработена от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Седалка и облегалка от изкуствена кожа. * Предлага се в черно. Размери: Дължина: 66 см Широчина: 72см Височина: 72 см
  2. Стол Ридли блек
    Кол-во: 37
    282,00 лв.
    Стол Ридли от каучуково дърво и изкуствена кожа в черно. За тези от вас, които търсят стол, който да впечатлява със своята естетика и качество на изработка, серията Ридли е най-доброто предложение за покупка. Може да се използва на закрито и на открито и е идеално решение и за професионални пространства. Комбинирайте го с бар столовете от серия Ридли и създайте впечатляващи композиции във вашето пространство! Спецификации: * Рамката е изработена от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Кожена седалка и облегалка. * Предлага се в черно. Размери: Дължина: 48,5 см Широчина: 61 см Височина: 87 см
  3. Стол Ридли
    Кол-во: 35
    282,00 лв.
    Стол Ридли от каучуково дърво и изкуствена кафява кожа. За тези от вас, които търсят стол, който да впечатлява със своята естетика и качество на изработка, серията Ридли е най-доброто предложение за покупка. Може да се използва на закрито и на открито и е идеално решение и за професионални пространства. Комбинирайте го с табуретките от серия Ридли и създайте впечатляващи композиции във вашето пространство! Спецификации: * Рамката е изработена от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Седалка и облегалка от изкуствена кожа. * Предлага се в натурален вид. Размери: Дължина: 48,5 см Широчина: 61 см Височина: 87 см
  4. Кресло тик и сламена седалка
    Кол-во: 10
    435,66 лв.
    Кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена тикова дървесина, а широката седалка е изработена от слама с най-високо качество. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, като типичен пример са високите подлакътници на фотьойла. Дървото тик има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойлът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 58x56x75H см.
  5. Люлеещ стол Санта Фе
    Кол-во: 133
    332,91 лв.
    Люлеещият се стол Санта Фе е точно това, за което повечето хора мечтаят! Цялото кресло е изработено от бамбук. Класически, удобен и привлекателен стол! Бамбукът е класическият избор за вашето външно пространство и неговият традиционен дизайн ще бъде център на интерес при всяка среща с приятели и семейство, но разбира се и когато искате да се отпуснете с любимата си книга. РАЗМЕРИ: 100x62x90H см.
  6. Стол от каучуково дърво с въжета
    Кол-во: 159
    306,20 лв.
    Стол за професионална употреба без подлакътници и с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена екзотична каучукова дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 49x59x86H см.
  7. Кресло от тик и въжета
    Кол-во: 62
    386,34 лв.
    Креслото е предназначено предимно за професионална употреба. По същество няма отделни подлакътници, но гърбът прегръща тялото. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от качествено масивно тиково дърво, а ниската облегалка и седалката са покрити с висококачествено въже. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. РАЗМЕРИ: 55x60x80H см.
  8. Кресло от тик с въжета и възглавници
    Кол-во: 54
    396,62 лв.
    Креслото е предимно за професионална употреба. По същество няма отделни подлакътници, но гърбът обхваща добре тялото. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от качествена масивна тикова дървесина, а ниската облегалка и страни са изработени от висококачествено въже. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Особеността на този фотьойл е, че има удобни възглавници както на седалката, така и на облегалката. РАЗМЕРИ: 55x60x80H см.
  9. Кресло от тик с естествен ратан на облегалката
    Кол-во: 79
    439,77 лв.
    Креслото е предназначен предимно за професионална употреба. По същество няма отделни подлакътници, но дизайнът на гърба е извит, прегръщайки тялото, придавайки му усещането за подлакътници. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката са изработени от качествена масивна тикова дървесина, а облегалката е изработена от висококачествен естествен тъкан ратан. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. РАЗМЕРИ: 56x67x82H см.
  10. Кресло от тик в цвят орех с бежова рогозка
    Кол-во: 99
    390,45 лв.
    Креслото за професионална употреба е кресло в класически дизайн. Изработено е от качествена масивна тикова дървесина, а средната по височина облегалка и широката седалка са изработени от БЕЖОВА мат рогозка с отлично качество. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в цвят ОРЕХ, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. С правилната маса може да създаде красиво изображение във всяко пространство. РАЗМЕРИ: 54x60x86H см.
  11. Сгъваем бамбуков плажен стол
    Кол-во: 28
    327,00 лв.
    Плажен сгъваем шезлонг от бамбук и плат в екрю. Бамбукът е едновременно издръжлив и красив и може чудесно да украси вашата градина, придавайки й бохо нотка. Спецификации: * Фиксирана рамка от бамбук - дамаска плат * Висока издръжливост: Бамбукът е материал с висока устойчивост на външни условия на околната среда (слънчева светлина, влажност) * Седалка сгъваема: лесна за транспортиране * 4 места за накланяне назад * Предлага се в естествен цвят Размер: Дължина: 60 см Дълбочина: 135 см Височина: 66 - 77 - 86 - 94 см Височина на седалката: 32 - 37 - 41 - 43 см Нето дължина на седалката: 42 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-71 от 71

Страница
градински дървени столове