Столове, Табуретки

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 133

  1. Стол Алесия натурал
    Кол-во: 83
    213,00 лв.

    Класическият дизайн е перфектно съчетан с модерния дизайн в стол Алесия. Стол, който може да пасне на всеки стил на декорация, като в същото време ви осигурява комфорт с качествения си дизайн.

    Характеристики:
    *Изработен от високоустойчива и издръжлива букова дървесина.
    *Седалка и облегалка, покрити с естествен ратан.
    * Краищата на краката имат защитни пластмасови капаци за предпазване на пода от нежелана повреда.

    Размер на продукта:
    Дължина: 43 см
    Ширина: 40 см
    Височина: 89 см
    Височина на седалка: 45 см
    Дълбочина на седалка: 44 см
    Височина на облегалка: 37 см
    Височина на постамента от земята: 24 см

  2. Стол Филипо въжета натурал
    Кол-во: 23
    597,00 лв.

    За тези от вас, които търсят кресло, което да впечатлява със своята естетика, креслото Филипо е най-доброто предложение за покупка.
    Може да се използва на закрито и е идеално решение и за професионални пространства.

    Технически характеристики:
    * Рамката е изработена от висококачествена, устойчива на време букова дървесина.
    * Висококачествена въжена седалка и облегалка.
    * Предлага се в естествен цвят.

    Размери на продукта:
    Дължина: 68 см
    Ширина: 69 см 
    Височина: 74 см

    Височина на седалката: 37 см
    Дълбочина на седалката: 46 см 
    Височина на облегалката : 39 см 

  3. Стол от ратанови пръчки Селион
    Кол-во: 25
    452,10 лв.
    Столът Селион е предназначен предимно за външни пространства, а облегалката и седалката са изработени от единични ратанови колчета, майсторски „обработени“, както и цялата рамка. Това е красив стол в НАТУРАЛЕН цвят и се предлага без възглавница. РАЗМЕРИ: 51x67x96H см. Височина на седалката: 44 см. Размери на седалката: 51х47см. Размер на гърба: 46х52см. Разстояние между краката: 51х50 см.
  4. Кресло Шарлот натурал-розов
    Кол-во: 22
    484,98 лв.

    Класическата му рамка е изработена от висококачествена Тикова дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество.

    Размери: 59x54x83 см
    Височина на седалката: 48 см
    Височина на ръцете: 68 см
    Размери на седалката: 40х48 см
    Размери на гърба: 48х20 см
    Разстояние между краката: 54х53 см

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

  5. Кресло Ладлон естествен ратан
    Кол-во: 23
    1372,74 лв.
    Кръглият фотьойл Ладлон е предназначен предимно за външни пространства и прилича на пуф с облегалка. Това е красиво кресло. Изработено е от естествен ратан в НАТУРАЛЕН цвят, като има детайли в черно, кафяво и бежово. Седалната възглавница е удобна, а калъфката й е изработена от релефен памучен плат екрю. РАЗМЕРИ: 97x97x76H см. Височина на седалката: 41 см. Размери на седалката: Φ79 см. Размери на гърба: 69х40см. Дебелина на възглавницата: 5см.
  6. Кресло Брико естествен ратан
    Кол-во: 15
    419,22 лв.
    Фотьойлът Брико е предназначен предимно за външни пространства и по същество няма отделни ръце, но дизайнът на облегалката е извит, прегръщайки тялото, образувайки ръце. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от плетен ратан в НАТУРАЛЕН цвят. Седалната възглавница е удобна, а калъфката й е изработена от релефен памучен плат Ekrou. РАЗМЕРИ: 64x68x87H см. Височина на седалката: 46 см. Височина на подлакътниците: 72см. Размери на седалката: 55х51 см. Размери на гърба: 47х45см. Дебелина на възглавницата: 9см.
  7. Кресло Естор естествен ратан
    Кол-во: 34
    571,29 лв.
    Фотьойлът Естор е предназначен предимно за външни пространства и по същество няма отделни подлакътници, но неговият дизайн прегръща тялото, образувайки извивка на същата височина като облегалката. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от ратан в НАТУРАЛЕН цвят. Възглавниците, както на облегалката, така и на седалката са удобни, а калъфът им е от БЯЛА релефна и мека материя. РАЗМЕРИ: 78x75x92H см. Височина на седалката: 47см. Височина на подлакътниците: 82см. Размери на седалката: 62х45 см. Размер на гърба: 62х45см. Разстояние между краката: 65,5х55 см. Дебелина на седалната възглавница: 10см. Възглавница за гръб: 57x46x15 см.
  8. Кресло Енто естествен ратан
    Кол-во: 16
    548,69 лв.
    Фотьойлът Енто с кръгла седалка е впечатляващ и със сигурност ще остави своя отпечатък във всяко пространство, особено на открито, където и да бъде поставен. С дизайн, подобен на "гнездо", състоящ се от единична основа-облегалка-рамка на седалката с естествен ратан в ЕСТЕСТВЕН цвят и релаксираща възглавница в БЯЛ цвят, създава впечатление за произведение на изкуството, което ще надгради вашето пространство и ще стане обект на възхищение. РАЗМЕРИ: 106x94x82Н см. Височина на седалката: 35см. Размери на седалката: Φ77 см. Размер на гърба: 90х48 см. Дебелина на седалната възглавница: 8см.
  9. Кресло Баронеса естествен ратан
    Кол-во: 18
    686,37 лв.
    Фотьойлът Баронеса, както за домашна, така и за професионална употреба е впечатляващ и със сигурност ще остави своя отпечатък във всяко пространство, където го поставите. Седалката му е квадратна и лежи върху ефектна конструкция от ратан в НАТУРАЛЕН цвят, която е както основа, така и гръб и подлакътници. На седалката има много удобна възглавница с дебелина 13 см, а на облегалката е с дебелина 15 см и двете са в БЯЛО! Кресло, което наистина е произведение на изкуството, и което ще надгради вашето пространство и ще се превърне в обект на възхищение. РАЗМЕРИ: 81x90x92Н см. Височина на седалката: 43 см. Височина на подлакътниците: 63 см. Размери на седалката: 59х48 см. Размер на гърба: 64х54 см. Дебелина на седалната възглавница: 13 см. Възглавница за гръб: 64x55x15 см.
  10. Кресло Ламора ратан и тик
    Кол-во: 216
    528,14 лв.
    Кресло Ламора е красиво! Модерно, удобно и стабилно! Има дървени тикови крака, които са свързани с кръстосана подредба в естествен цвят, а единичният гръб с рамена е изработен от синтетично въже в БЕЖОВ цвят. Седалката на фотьойла е с възглавница в БЯЛ цвят, като цяло фотьойлът създава усещане за обгръщане на тялото. РАЗМЕРИ: 60x61x78H см. Дебелина на възглавницата: 5см.
  11. Кресло Пермейн тик и въжета
    Кол-во: 46
    478,82 лв.
    Кресло Пермейн е специално. Рамката му е изработена от качествена тикова дървесина и има полукръгла форма на облегалката и седалката. Характерното за облегалката е, че се състои от красива аранжировка от дърво, докато седалката е изработена от тъкано синтетично въже. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойл, който с подходяща маса може да заеме всяко място, в което е поставен. РАЗМЕРИ: 60x63x82Н см.
  12. Кресло Нарли тик и въжета
    Кол-во: 23
    480,87 лв.
    Кресло Нарли е кресло с несравнима красота. Неговата класическа рамка с прави ъгли е изработена от качествено тиково дърво, а средната височина на облегалката и широката седалка са изработени от майсторски изплетено синтетично въже с отлично качество в естествен цвят. Дървото има и естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Фотьойл, който с подходяща маса може да заеме всяко място, в което е поставен. РАЗМЕРИ: 61x53x76Н см.
  13. Кресло Вая тик
    Кол-во: 90
    470,60 лв.
    Кресло Вая е красиво и практично. Красивата му рамка е изработена от качествено тиково дърво, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски изтъкано синтетично въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на креслото са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя. Дървото е с естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Креслото ще бъде център на интерес, където и да бъде поставено. РАЗМЕРИ: 54x59x84H см.
  14. Кресло Ървин тик и въжета
    Кол-во: 8
    490,73 лв.
    Креслото Ървин е кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от качествено тиково дърво, а средната почти квадратна облегалка и удобната седалка са изработени от майсторски изплетено синтетично въже с отлично качество в НАТУРАЛЕН цвят. Линиите на дизайна на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в ЕСТЕСТВЕН цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни мотиви. Фотьойлът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, но особено ако е съчетан с хубава маса за хранене. РАЗМЕРИ: 64x56x76H см.
  15. Табуретка 7943 натурал
    Кол-во: 1
    275,99 лв.

    Табуретката е изработена от масивно рециклирано Тиково дърво.

    Размери: 45.5х40х45 см
    Разстояние между краката: 38x38 см / 25x25 см

    Дебелина на повърхността: 3 см
    Дебелина на крака: 6х4 см

    Забележка:
    *Продуктът е изработен от естествена масивна дървесина
    и всеки един е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
    *Съществуващи пукнатини или такива, които могат да бъдат създадени с течение на времето не се считат за дефект.



  16. Тиков стол Ървинг с бордо въже
    Кол-во: 68
    554,85 лв.
    Ървинг е кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена тикова дървесина, а полукръглата облегалка със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество в червен бордо цвят. Дизайнерските линии на креслото са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в натурален цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, особено ако е съчетан с подходяща маса за хранене. РАЗМЕРИ: 60x55x75Н см. Височина на седалката: 42 см. Височина на подлакътниците: 67 см. Размери на седалката: 49х40 см. Размери на гърба: 47х17см. Разстояние между краката: 55х54 см.
  17. Кресло Уенди естествен ратан
    Кол-во: 36
    606,23 лв.
    Кресло Уенди е предназначено предимно за външни пространства и по същество няма отделни подлакътницие, но неговият дизайн прегръща тялото, образувайки ги на същата височина като облегалката. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от естествен ратан в натурале цвят, а облегалката и подлакътниците са изработени от висококачествен тъкан ратан (перфориран). Възглавниците, както на облегалката, така и на седалката са удобни, а калъфът им е от бяла релефна и мека материя. РАЗМЕРИ: 73x72x84Н см. Височина на седалката: 49 см. Височина на подлакътниците: 674 см. Размери на седалката: 61х47 см. Размери на гърба: 61х37 см. Дебелина на облегалката: 15 см. Дебелина на седалната възглавница: 6 см.
  18. Кресло Кингсли
    Кол-во: 95
    435,66 лв.
    Интериорното кресло Кингсли е кресло с несравнима красота. Неговата рамка е изработена от качествено дърво сунгкай, а широката седалка е изработена от висококачествена мат слама. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, с високите облегалки на фотьойла като типичен пример. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Креслото ще бъде център на интерес, където и да бъде поставено. РАЗМЕРИ: Размери: 57.5x54x80Н см. Височина на седалката: 45см. Височина на подлакътниците: 67 см. Размери на седалката: 47х45 см. Размер на гърба: 40х17см. Разстояние между краката: 47х43 см.
  19. Тиков стол Ървинг с черно въже
    Кол-во: 85
    595,95 лв.
    Ървинг е кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена тикова дървесина, а полукръглата облегалка със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество в черен цвят. Дизайнерските линии на креслото са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в натурален цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, особено ако е съчетан с подходяща маса за хранене. РАЗМЕРИ: 62x55x75H см. Височина на седалката: 42 см. Височина на подлакътниците: 68 см. Размери на седалката: 43х49 см. Размери на гърба: 49х20 см. Разстояние между краката: 44-55x52 см.
  20. Кресло Амора тик
    Кол-во: 25
    571,29 лв.
    Фотьойлът Амора тик е прекрасен! Модерен, удобен и стабилен! Има тикови дървени крака в натурален цвят, върху които лежи алуминиева рамка, покрита с полиратан в плетка ракита в БЕЖОВ цвят. Седалката на фотьойла е с възглавница в екрю цвят и като цяло създава усещането, че обгръща тялото. Този фотьойл ще обнови естетически всяко пространство, в което го поставите. Размери: 64х60х87 см. Височина на седалката: 52см. Височина на подлакътниците: 66см. Размери на седалката: 50х48 см. Размери на гърба: 56х37см. Разстояние между краката: 44х47 см.
  21. Табуретка Теофило ф43х38 см
    Кол-во: 6
    236,33 лв.
    Теофило е красива ниска табуретка, която притежава всичко, което бихте искали от подобна мебел. С качествен и елегантен на външен вид, и със сигурност хваща окото, благодарение на качествените материали, но и на плетената си седалка с рогозка от хидрохиацинт. Тя служи предимно като спомагателна мебел, а цялата конструкция е лека и удобна и ще ви задоволи напълно благодарение на своята практичност. СПЕЦИФИКАЦИИ: Φ43x38H см. Размер на седалката: Φ37 см.
  22. Стол Дюрел
    Кол-во: 3
    246,00 лв.
    Стол Дюрел с дамаска на седалката в сиво, ратан на облегалката и дървена конструкция от бряст в естествен цвят. За тези от вас, които търсят издръжлив стол, който да задоволи нуждите на вашето пространство, Дюрел е най-доброто предложение за покупка. Идеален за използване на закрито или на открито за домашна или бизнес употреба в къщи за гости, стаи или хотели Спецификации: * Облегалка и седалка от дърво бряст в естествен нюанс * Седалката е покрита със сив плат * Гърбът е с пе ратан в естествен цвят. Размери: Дължина: 57 см Широчина: 53 см Височина: 80 см
  23. Стол Ериета тик
    Кол-во: 118
    234,27 лв.
    Ериета е кресло с несравнима красота. Изработено е изцяло от висококачествена масивна тикова дървесина, има средна височина на облегалката и широка седалка. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя. Дървото е в НАТУРАЛЕН цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойлът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. Основно обаче е предназначен за външни пространства, благодарение на специалното третиране, на което е подложен точно за тази цел. РАЗМЕРИ: 60x54x87H см. Височина на седалката: 45,5 см. Височина на подлакътниците: 68см. Размери на седалката: 41-49.5x51 см. Размер на гърба: 49х16,5см. Разстояние между краката: 56х51,5 см.
  24. Кресло от масивен тик
    Кол-во: 33
    1105,59 лв.
    Широко и ниско кресло с подлакътници, с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от качествена масивна тикова дървесина, а дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, с характерен силен наклон на облегалката. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойлът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 80x82x76H см. Височина на седалката: 31см. Височина на подлакътниците: 53 см. Размери на седалката: 62х53 см. Размери на гърба: 65х57см. Разстояние между краката: 80х69 см. Разстояние между рподлакътниците: 67 см.
  25. Стол Брейн
    Кол-во: 84
    297,00 лв.
    Стол Брейн е дървен стол в античен цвят с ивична кожена облицовка на седалката и облегалката. За тези от вас, които търсят издръжлив стол, който да задоволи нуждите на вашето пространство, Брейн е най-доброто предложение за покупка. Идеален за използване на закрито или на открито за домашна или бизнес употреба, в къщи, вилата, хотела или заведението. Спецификации: * Облегалка и седалка от дърво в нюанс сонома антик * Седалка и облегалка от PVC синтетична екрю кожа * Предлага се в екрю цвят. Размери: Дължина: 42 см Широчина: 54 см Височина: 83 см Височина на седалката: 44,5 см Височина на гърба: 41см Дълбочина на седалката: 38 см
  26. Сгъваем бамбуков стол Никсън
    Кол-во: 10
    192,00 лв.
    Бамбукът е с вечна стойност в градинските мебели, тъй като може да украси изключително красиво вашата градина или балкон, придавайки бохо стил на вашия декор. Столът Никсън е идеалният избор за вас, които търсите елегантни, но в същото време качествени мебели, които да украсят вашето външно пространство. Спецификации: * Неподвижна рамка, изработена от висококачествен бамбук. * Висока издръжливост: Бамбукът е материал с висока устойчивост на външни условия на околната среда (слънчева светлина, влажност и др.) * Сгъваема седалка: Столът се сгъва и затваря с едно движение, като по този начин предлага лекота на транспортиране и съхранение. * Предлага се в естествен цвят Размери: Дължина: 55 см Ширина: 60 ​​см Височина: 93 см Височина на седалката: 47 см Дълбочина на седалката: 41 см
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 133