Столове, Табуретки

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-120 от 133

  1. Стол Кипарис блек
    Кол-во: 6
    312,00 лв.
    Стол Кипарис блек е от каучуково дърво и черна изкуствена кожа. За тези от вас, които търсят стол, който впечатлява със своята естетика, серията Кипарис е най-доброто предложение за покупка. Може да се използва на закрито и на открито и е идеално решение и за професионални пространства. Спецификации: * Рамката е изработена от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Седалка и облегалка от изкуствена кожа. * Предлага се в черно. Размери: Дължина: 66 см Широчина: 72см Височина: 72 см
  2. Стол Ридли блек
    Кол-во: 37
    282,00 лв.
    Стол Ридли от каучуково дърво и изкуствена кожа в черно. За тези от вас, които търсят стол, който да впечатлява със своята естетика и качество на изработка, серията Ридли е най-доброто предложение за покупка. Може да се използва на закрито и на открито и е идеално решение и за професионални пространства. Комбинирайте го с бар столовете от серия Ридли и създайте впечатляващи композиции във вашето пространство! Спецификации: * Рамката е изработена от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Кожена седалка и облегалка. * Предлага се в черно. Размери: Дължина: 48,5 см Широчина: 61 см Височина: 87 см
  3. Стол Ридли
    Кол-во: 35
    282,00 лв.
    Стол Ридли от каучуково дърво и изкуствена кафява кожа. За тези от вас, които търсят стол, който да впечатлява със своята естетика и качество на изработка, серията Ридли е най-доброто предложение за покупка. Може да се използва на закрито и на открито и е идеално решение и за професионални пространства. Комбинирайте го с табуретките от серия Ридли и създайте впечатляващи композиции във вашето пространство! Спецификации: * Рамката е изработена от каучуково дърво. Каучуковото дърво е екологично чисто, тъй като идва от съществуващи насаждения. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва минимално свиване, го прави ключов материал в производството на мебели и с голяма издръжливост във времето. * Седалка и облегалка от изкуствена кожа. * Предлага се в натурален вид. Размери: Дължина: 48,5 см Широчина: 61 см Височина: 87 см
  4. Стол Бук с въжена седалка
    Кол-во: 10
    180,63 лв.
    Дървен стол от масивна букова дървесина за професионална употреба, има квадратна седалка от въже и леко извита облегалка, изработена от широко парче дърво. Това е семпъл стилен стол, който с правилната маса ще обнови естетически вашето пространство. 46,5x41x80H см. Височина на седалката: 45 см. Размери на седалката: 43х40 см. Размери на гърба: 46,5х15 см.
  5. Ратаново кресло Нест
    Кол-во: 15
    390,45 лв.
    Кресло Нест има модерна, удобна и специална конструкция! По отношение на цвета, той е привлекателен с черната метална основа, която завършва с 4 крака и БЕЖОВИЯ синтетичен ратан, който оформя голямото гнездо с балдахин, което съставлява фотьойла. Комфортът, който предлага, е несравним и разбира се, единичната и еднаква удобна възглавница на седалката и облегалката, която е завързана за рамката на фотьойла с възли, също помага. Този фотьойл ще се побере в много различни пространства благодарение на специалната си конструкция и със сигурност ще привлече всички погледи! Мебелите от ратан за градина и открито като този фотьойл са най-идеалният и най-интелигентен избор, тъй като съчетават висока издръжливост, комфорт, разнообразие от дизайни и цветове, покриващи естетическата гледна точка на всеки, класическа или модерна. РАЗМЕРИ: 76x67x145 см. Дебелина на възглавницата: 10 см. Спецификации на възглавницата: 180G полиестер с 1200g/m2 полиестерна вата Спецификации на металната рамка: Φ25x0.8mm + Φ19x0.8mm
  6. Кресло тик и сламена седалка
    Кол-во: 16
    435,66 лв.
    Кресло с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена тикова дървесина, а широката седалка е изработена от слама с най-високо качество. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, като типичен пример са високите подлакътници на фотьойла. Дървото тик има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Фотьойлът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 58x56x75H см.
  7. Стол с подлакътници от тик и рогозка
    Кол-во: 16
    571,29 лв.
    Рамката на този стол следва класическата линия с изключение на гърба, който е с малко по-различен дизайн. Фотьойлът е изработен от качествена тикова дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от висококачествена рогозка в естествен цвят. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Креслото ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 53х55х82 см.
  8. Люлеещ стол Санта Фе
    Кол-во: 133
    332,91 лв.
    Люлеещият се стол Санта Фе е точно това, за което повечето хора мечтаят! Цялото кресло е изработено от бамбук. Класически, удобен и привлекателен стол! Бамбукът е класическият избор за вашето външно пространство и неговият традиционен дизайн ще бъде център на интерес при всяка среща с приятели и семейство, но разбира се и когато искате да се отпуснете с любимата си книга. РАЗМЕРИ: 100x62x90H см.
  9. Фотьойл от ратанови халки
    Кол-во: 23
    990,51 лв.
    Фотьойлът от ратан и метал е прекрасен! Модерен, удобен и стабилен! Доминиращият цвят е естественият светъл цвят на ратана, докато 4-те метални крака са в черно. Леко полукръглата седалка на фотьойла е удобна и има големи възглавници със средна твърдост, а фотьойлът създава усещане за прегръщане на тялото. Но това, което хваща окото в този фотьойл е, че облегалката и подлакътниците са непрекъсната конструкция от завързани РАТАНОВИ халки, допълващи естетичиския облик на това прекрасно кресло! РАЗМЕРИ: 60x75x81H см.
  10. Релакс стол от ясен и въжета
    Кол-во: 35
    509,64 лв.
    Релакс стол изработен от дърво - необичаен, но красив стол с подлакътници. Има мека седалка, покрита с небесносин плат и облегалка, която се накланя назад, изработена от въже. Въжето е здраво и красиво завързано в 4 точки на уникално проектиранато в рамката от ясеново дърво в естествения му цвят. Истински привлекателен стол, който придава на пространството усещане за безгрижие.
  11. Трапезен буков стол с въжета
    Кол-во: 80
    264,68 лв.
    Стол за професионална употреба без подлакътници. Класическата му рамка е изработена от висококачествена букова дървесина в цвят орех, а леко наклонената назад средна височина облегалка и широката седалка са изработени от майсторски плетено хартиено въже от най-високо качество в екрю цвят. РАЗМЕРИ: 48x52x85H см.
  12. Сгъваем буков стол с въжета
    Кол-во: 25
    271,26 лв.
    Сгъваем стол без подлакътници, с красив дизайн. Основната характеристика на този стол е, че е сгъваем и можете лесно да го съхранявате, като по този начин заема малко място. Рамката му е изработена от качествено буково дърво, а облегалка и седалката са изработени от висококачествено плетено хартиено въже. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. РАЗМЕРИ: 47x58x82H см.
  13. Фотьойл Дюкеса
    Кол-во: 31
    665,82 лв.
    Фотьойлът Дюкеса, предимно за професионална употреба, е впечатляващ и със сигурност ще остави своя отпечатък във всяко пространство, където бъде поставен. Седалката му е полукръгла и лежи върху впечатляваща структура от ратан, която оформя основата, както и гърба и подлакътниците. Седалката е много удобна възглавница с дебелина 30 см! Фотьойлът наистина е произведение на изкуството, което ще освежи вашето пространство и ще се превърне в обект на възхищение. РАЗМЕРИ: 75x62x70H см. МАТЕРИАЛИ: Цялото кресло е изработено от естествен ратан. Ратанът е най-добрият и използван естествен материал за производство на мебели. Ратанът, отглеждан в Индонезия, е най-висококачественият и най-издръжлив материал от други, отглеждани в други региони. Като цяло ратанът е естествено растящ вид лоза, който е роден в тропическите райони на Австралия, Азия и Африка. За продуктивна употреба кожата се отстранява и се използва за тъкане. Често ядрото не се губи и намира приложение за различни видове мебели. С повече от 600 различни вида ратанът може да бъде разграничен като силно влакнесто растение, подобно на бамбука и използвано за мебели, защото е лек, издръжлив, гъвкав и привлекателен.
  14. Стол Туун с ратанова облегалка
    Кол-во: 103
    318,53 лв.
    Този стол е широк стол за бизнес употреба, без подлакътници е с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от качествено масивно туун дърво (вид махагон) в кафяв цвят, а гърбът във формата на пеперуда е покрит с естествен ратан. Широката седалка, от друга страна, е покрита с бял плат. Красив стол, който ще бъде център на внимание, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 48x54x90H см.
  15. Кресло от каучуково дърво с въжета
    Кол-во: 96
    332,91 лв.
    Кресло за професионална употреба с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена екзотична дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя с красиво изваяни подлакътници, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни мотиви. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 63x59x86H см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на стола е изработена от висококачествено екзотично каучуково дърво. Каучуковото дърво принадлежи към твърдата дървесина и е много популярно в мебелната индустрия. Счита се за екологично чисто, тъй като идва от вече съществуващи насаждения. Произлиза от бразилското каучуково дърво, Para. Каучуковото дърво е много издръжливо и фактът, че показва малко свиване, го прави ключов материал в производството на мебели. Цветът му варира от жълто до кафяво. Сигурното е, че ако изберете мебели от каучуково дърво, те ще издържат във времето.
  16. Стол от каучуково дърво с въжета
    Кол-во: 159
    306,20 лв.
    Стол за професионална употреба без подлакътници и с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена екзотична каучукова дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на фотьойла са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен. РАЗМЕРИ: 49x59x86H см.
  17. Бутикова трикрака масичка от тик
    156,18 лв.
    Трикраката помощна маса от тик е дефиниция за рустик стил в обзавеждането. Дървото е в естествения си цвят, но и в естествения си вид. Рустик мебелите са мебели, които използват пръчки, клони или трупи за естествен вид. Терминът "рустик" идва от латинското "rusticus" (земеделец). Стилът има своите корени в романтичната традиция. Този стил се характеризира с естествени текстури, неутрални цветове, прости шарки, масивно дърво и естествено светло осветление. Целият този стил придава топъл и тежък чар на всяка стая. Освен това е доста гъвкав и работи чудесно с много други стилове като традиционен или индустриален декор. Все пак усещането за природа действа успокояващо на повечето хора. РАЗМЕРИ: Φ30x40 см.
  18. Кресло от тик и въжета
    Кол-во: 60
    386,34 лв.
    Креслото е предназначено предимно за професионална употреба. По същество няма отделни подлакътници, но гърбът прегръща тялото. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от качествено масивно тиково дърво, а ниската облегалка и седалката са покрити с висококачествено въже. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. РАЗМЕРИ: 55x60x80H см.
  19. Кресло от тик с въжета и възглавници
    Кол-во: 54
    396,62 лв.
    Креслото е предимно за професионална употреба. По същество няма отделни подлакътници, но гърбът обхваща добре тялото. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката, е изработена от качествена масивна тикова дървесина, а ниската облегалка и страни са изработени от висококачествено въже. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Особеността на този фотьойл е, че има удобни възглавници както на седалката, така и на облегалката. РАЗМЕРИ: 55x60x80H см.
  20. Кресло от тик с естествен ратан на облегалката
    Кол-во: 79
    439,77 лв.
    Креслото е предназначен предимно за професионална употреба. По същество няма отделни подлакътници, но дизайнът на гърба е извит, прегръщайки тялото, придавайки му усещането за подлакътници. Това е красиво кресло. Рамката му, както и седалката са изработени от качествена масивна тикова дървесина, а облегалката е изработена от висококачествен естествен тъкан ратан. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. РАЗМЕРИ: 56x67x82H см.
  21. Кресло от тик в цвят орех с бежова рогозка
    Кол-во: 100
    390,45 лв.
    Креслото за професионална употреба е кресло в класически дизайн. Изработено е от качествена масивна тикова дървесина, а средната по височина облегалка и широката седалка са изработени от БЕЖОВА мат рогозка с отлично качество. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото е в цвят ОРЕХ, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. С правилната маса може да създаде красиво изображение във всяко пространство. РАЗМЕРИ: 54x60x86H см.
  22. Стол Игнасио
    Кол-во: 115
    295,92 лв.
    Игнасио е стол за вътрешни пространства без подлакътници и с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на стола са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, а дървото има естествен цвят, който лесно може да се комбинира с различни декоративни шарки. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, било то в заведения за хранене, лаундж барове или хотели, дори у дома. РАЗМЕРИ: 50х60х87 см. Височина на седалката: 50 см. Размери на седалката: 50х40 см. Размери на гърба: 50х34 см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на стола е изработена от висококачествена екзотична дървесина TOON, което му придава здравина и голяма издръжливост. TOON е голямо широколистно дърво, достигащо 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) височина и 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) обиколка, с широк отвор към него отгоре и плитки корени. Широко използван за производство на мебели, той е толерантен към всяко pH и се адаптира към различни типове почви, но предпочита влажна, добре дренирана почва на слънце пред частична сянка. Често се подрязва, за да бъде по-къс и с по-гъста форма. Седалката и облегалката са изработени от плетено въже. Знаете ли, че…: Въжето е линейна структура, направена от влакна, увити едно около друго, която се използва за връзване или ограничаване на предмети. Влакната могат да бъдат на растителна основа (коноп, агаве), кожени, синтетични или метални нишки. Продават се увити в спирали или увити в цилиндрична форма. ПОДДРЪЖКА: Благодарение на издръжливите материали, столът е лесен за употреба. Особено дървесината TOON, която не се деформира, набъбва или свива. Затова забърсването с влажна кърпа е достатъчно, за да изглежда столът като нов.
  23. Стол с подлакътници Игнасио
    Кол-во: 234
    304,14 лв.
    Игнасио е кресло за вътрешни пространства с несравнима красота. Красивата му рамка е изработена от висококачествена дървесина, а облегалката със средна височина и широката седалка са изработени от майсторски плетено въже от най-високо качество. Дизайнерските линии на стоа са елегантни и фокусирани върху комфорта на потребителя, като типичен пример са хоризонтално извитите подлакътници на креслото. Дървото има естествен цвят, който лесно се съчетава с различни декоративни мотиви. Столът ще бъде център на интерес, където и да бъде поставен, било то в заведения за хранене, лаундж барове или хотели, дори и у дома. РАЗМЕРИ: 69х59х86 см. Височина на седалката: 47 см. Височина на подлакътниците: 63 см. Размери на седалката: 50х40 см. Размери на гърба: 50х34см. МАТЕРИАЛИ: Рамката на фотьойла е изработена от висококачественото екзотично дърво TOON, което му придава здравина и голяма издръжливост. TOON е вид голямо широколистно дърво, достигащо 20 m - 30 m (70 ft -100 ft) височина и 1,8 m - 3 m (6 ft -10 ft) обиколка, с широк отвор към него отгоре и плитки корени. Широко използван за производство на мебели, той е толерантен към всяко pH и се адаптира към различни типове почви, но предпочита влажна, добре дренирана почва на слънце пред частична сянка. Често се подрязва, за да бъде по-къс и с по-гъста форма. Седалката и облегалката са изработени от плетено въже. Знаете ли, че…: Въжето е линейна структура, направена от влакна, увити едно около друго, която се използва за връзване или ограничаване на предмети. Влакната могат да бъдат на растителна основа (коноп, агаве), кожени, синтетични или метални нишки. Продават се увити в спирали или увити в цилиндрична форма. ПОДДРЪЖКА: Благодарение на издръжливите материали, креслото е удобно за употреба. Особено дървесината TOON, която не се деформира, набъбва или свива. Затова е достатъчно едно избърсване с влажна кърпа, за да запазите креслото като ново.
  24. Стол Апо
    Кол-во: 64
    211,67 лв.
    Обновете вашата трапезария с традиционна версия на стол, който намира своето достойно място в модерния дизайн. Изберете стола Апо, който може да е бил изгубен с времето, но най-накрая се е завърнал със стил. Столът е изработен от масивно акациево дърво в естествен нюанс и метал в черно. Комбинирайте го с дървена маса със същата естетика и получете трапезарията, която винаги сте искали. Размери: 46х51х84 см. Височина на седалката: 48см. Размери на седалката: 46х43 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-120 от 133