Трапезни маси

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 90

  1. Трапезна маса МДФ фурнир орех 220х90 см
    Кол-во: 7
    637,05 лв.
    Голяма правоъгълна маса за трапезария, с МДФ повърхност с фурнир в цвят орех и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" (т.е. не е квадратна) и лежи върху черна метална рамка с крака във формата на наклонено L. Това е внушителна маса в големи размери и с красива двуцветност, в резултат на което може да пасне естетически на почти всяко подобно място. РАЗМЕРИ: 220x90x75H см. Дебелина на плота: 4 см. Дебелина на крака: 4 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с фурнир орех. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката и рамката са метални за по-голяма издръжливост с пластмасови капачки в долната част за защита на пода. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Модерен минималистичен дизайн Качествени материали, спомагащи за лесна поддръжка Идеална както за домашна, така и за професионална употреба
  2. Трапезна маса Раймер 220х100 см
    Кол-во: 16
    1159,02 лв.
    Трапезна маса Раймер ще Ви изненада със своя стил и практичност. Това е сравнително голяма правоъгълна маса с модерен дизайн на краката и със специална характеристика, нюансът на скосената мдф повърхност и 4-те крака е ТЪМЕН ОРЕХ в стил слънчеви лъчи. РАЗМЕРИ: 220x100x75H см. Разстояние между краката: 145х61 см. МАТЕРИАЛИ: Масата е изработена от MDF с фурнир от бреза. MDF (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който много често се избира за много конструкции. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Ясенът в листове, монтирани върху мдф е особено издръжливо дърво, леко и еластично. ПОДДРЪЖКА: И повърхността, и краката се почистват лесно с влажна кърпа.
  3. Маса Монтана акация 240x100x77 см
    Кол-во: 12
    1639,89 лв.
    Открийте уникалната голяма ръчно изработена маса МОНТАНА с повърхност от естествено масивно дърво акация в НАТУРАЛЕН цвят. Формата на повърхността с дебелина 5,5 см е НЕПРАВИЛЕН правоъгълник и лежи върху две черни метални основи с трапецовидна форма. Модерният дизайн се среща с природата и придава вечно и топло усещане на вашето пространство. РАЗМЕРИ: Размери: 240x100x77Н см. Дебелина на повърхността: 5,5 см. Дебелина на крака: 8х4 см.
  4. Трапезна маса Райнер 180х90 см
    Кол-во: 12
    883,65 лв.
    Трапезна маса Райнер ще Ви изненада със своя стил и практичност. Това е правоъгълна маса със заоблени ъгли със специална характеристика, нюансът на скосената мдф повърхност и 4-те крака е ТЪМЕН ОРЕХ в стил фурнир слънчеви лъчи. Вие просто избирате подходящи столове или кресла и създавате красив комплект, за да се насладите на времето със семейството или приятелите си. РАЗМЕРИ: 180x90x76H см. Разстояние между краката: 47х120 см. МАТЕРИАЛИ: Масата е изработена от МДФ с фурнир орех. MDF (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който много често се избира за много конструкции. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. ПОДДРЪЖКА: И повърхността, и краката се почистват лесно с влажна кърпа.
  5. Маса Джей 120x70 см
    Кол-во: 144
    172,62 лв.
    Джей е правоъгълна трапезна маса, с плот от MDF с PVC фурнир в цвят ОРЕХ. Този плот се опира на черна метална рамка с крака с модерна геометрия. Това е впечатляваща маса в нормални размери и красива двуцветна комбинаиця, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко място за хранене. РАЗМЕРИ: 120x70x76H см Дебелина на плота: 3см Разстояние между краката: 106х56 см
  6. Маса Ясен 180х90 см
    Кол-во: 8
    375,24 лв.
    Трапезна правоъгълна маса с MDF плот с фурнир ясен в цвят натурал или тъмен орех в рустикален стил. Тази повърхност е скосена и се опира на 4 красиви черни метални крака в обърната Λ форма. Това е внушителна маса с красив двуцветен цвят, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко място за хранене. РАЗМЕРИ: 180x90x75H см Дебелина на плота: 4см МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от MDF с фурнир ясен (влакна със средна плътност).
  7. Кръгла маса МДФ ф140 см
    Кол-во: 4
    606,23 лв.
    Кръгла маса за трапезария, с MDF плот с фурнир от ясеново дърво в натурален или орих цвят и рустикален стил. Тази скосена повърхност се опира на 4 красиви черни метални крака в пирамидален дизайн. Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове, нито ъгли или крака в ъглите, които много пъти създават неудобни ситуации. Това е внушителна маса с красив двуцветен вариант, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: Φ140x75H см. Дебелина на плота: 4см. МАТЕРИАЛИ: Краката са изработени от черна прахово боядисана стомана. Праховото боядисване е процес на сухо покритие, използван като метално покритие. Праховото покритие се нанася като сух прах чрез електростатичен процес, след което се втвърдява с топлина. Подходящ е както за вътрешни, така и за външни приложения. Плотът е изработен от МДФ с фурнир ясен. MDF (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира за много вътрешни конструкции. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност на масата, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка.
  8. Маса Монтана уайт 200х95 см
    Кол-во: 29
    965,85 лв.
    Трапезна маса Монтана 200х95х77 см с акациев плот и бяла метална основа. Открийте уникалната ръчно изработена маса с повърхност от естествено масивно акациево дърво! Като специална характеристика, ръбовете на масата са обработени, за да се създаде оригиналният характер и физическото впечатление на парче от огромно дърво. Дървената повърхност е с дебелина 4 см. Размери: 200x95x77H см.
  9. Разтегателна маса Вива 140-200х90 см
    Кол-во: 1
    1690,70 лв.
    Разтегателна маса с плот от МДФ фурнирован с дъб - разтяга се от 140 на 200 х90 см и крака от метал, с височина на масата 77 см. Налични дървени покрития: – дърво в цвят: дъб, тъмен орех, венге, пустинно масло, (сиво и мляко с +3% от цената) – полиуретанова боя: черна, бяла, крем. Налични покрития за метал: – боя: зелено, златно мат, черно мат, антрацит, сребро хром никел, тайгър, античен бронз, крем. Рамери: 140-200х90х77 см
  10. Трапезна маса Сюпириър масив акация 200х106 см
    Кол-во: 7
    1540,39 лв.
    Масата е изработена от масивно акациево дърво в естествен нюанс и метална основа в черно. Размери: 200x106x77 см Дебелина на повърхността: 3,5 см. Разстояние на краката: 102x102 см Разстояние по диагонал: 184x83 см Височина на крака: 73,5 см Дебелина на стъпалото: 4x8 см Забележка: Продуктът е произведен от естествено твърдо отлежало дърво и всяко парче е уникално поради неравномерността на стволовете на дърветата. Съществуващите пукнатини или тези, които може би биха могли да се създадат през годините, придават оригиналност и модерен дизайн. По време на обработката е направено униформиране и стабилизиране на съществуващите пукнатини, с материал, изработен от същото дърво. Така че, мебелите могат да имат цветови варианти и разлики в техните размери поради размерите от обработената дървесина. Тези неща не представляват дефекти на продуктите.
  11. Трапезна маса Суар 240х120 см
    Кол-во: 3
    3283,89 лв.
    Голяма правоъгълна трапезна маса, изработена изцяло от масивно дърво суар в естествения му цвят. Маса, която ще зарадва всеки със своя размер и издръжливост. Всичко, което трябва да направите, е да намерите столовете, които ще паснат на тази прекрасна маса! СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 240x120x77H см Дебелина на плота: 6,5см. Разстояние на крака: 172х75 см. Масата е изработена от масивно суар дърво. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика. Суаровата дървесина е от дървото Albizia Saman, понякога наричано Дъждовно дърво, дърво, произхождащо от Южна Америка. Това дърво е въведено в Индонезия като плантационно дърво.
  12. Маса Кронос тик 200х90х75 см
    Кол-во: 14
    2198,85 лв.
    Кронос е голяма правоъгълна маса, изработена изцяло от масивно дърво тик в естествения му цвят. Краката са особено здрави и са разположени на кръст. Маса, която ще надстрои вашето трапезно пространство и ще зарадва всеки с размерите и издръжливостта си. Заедно със съответните пейки или столове или фотьойли ви позволява да създадете красив комплект, за да се насладите на времето си със семейството или приятелите си. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 200x90x75H см. Дебелина на повърхността: 5см. Дебелина на крака: 10x10cm / 4x6cm / 11x11cm / 6x6cm
  13. Маса Прованс ф180 Тик
    Кол-во: 3
    4089,45 лв.
    Прованс е кръгла маса за хранене както за домашна, така и за професионална употреба, с масивен, дървен плот от тиково дърво с дебелина 8 см. Масата е доста голяма, което я прави идеална за повече места за хранене. РАЗМЕРИ: -180 X 76H cm Дебелина на плота на масата: 8 см. Разстояние на краката: 80 см.
  14. Трапезна маса Акация 200х100 см
    Кол-во: 29
    821,59 лв.
    Ръчно изработена трапезна маса с правоъгълен плот от естествена акация с 2 черни метални основи вместо традиционните крака. Като специална характеристика, ръбовете на масата са обработени, за да се създаде оригиналният характер и физическото впечатление на парче от огромно дърво. Естетическият ефект е красив и няма как да не привлече вниманието на всички, независимо къде е поставена! СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 200х100х77 см. Дебелина на повърхността: 2,5 см.
  15. Маса Раунд тик ф150 см
    Кол-во: 20
    2055,00 лв.
    Кръгла трапезна маса, изработена изцяло от масивно дърво тик в естествения му цвят. Опира се върху кръстосана тъмносива метална подредба на краката, комбинирана с дърво. Маса, която ще зарадва всеки със своите размери и издръжливост. Всичко, което трябва да направите, е да намерите столовете, които ще паснат на тази прекрасна маса! Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове, нито ъгли или крака, които често създават неудобни ситуации. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: Φ150x78H см МАТЕРИАЛИ: Масата е изработена от масивно рециклирано тиково дърво. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дърво, направено изцяло от ствола на дървото. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика. ТИК е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмнокафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, изкривяване и не се разлага. Често „релефите“ на това дърво са силни и прави. Използва се за много интериорни конструкции. ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.
  16. Трапезна маса МДФ меден дъб 160х90 см
    Кол-во: 17
    441,62 лв.
    Голяма правоъгълна маса за трапезария, с MDF повърхност с дъбов фурнир в цвят МЕДЕН ДЪБ и стил рустик. Тази повърхност е „скосена“ (т.е. не е квадратна в ръбовете си) и лежи върху черна метална рамка с 4 правилни крака. Това е красива маса в големи размери и с красив двуцветен вид, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: 160x90x75H см. Дебелина на плота: 4 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост и имат регулатори отдолу за по-голяма гъвкавост при поставяне на масата. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Модерен минималистичен дизайн Качествени строителни материали, спомагащи за лесната поддръжка и издръжливостта на масата Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 90