Трапезни маси

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-90 от 90

Страница
  1. Маса МДФ меден дъб ф120 см
    Кол-во: 11
    431,55 лв.
    Красива кръгла маса за трапезария, с MDF повърхност с дъбов фурнир в цвят МЕДЕН ДЪБ и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" и лежи върху черна метална основа, от която започват 4-те нормални крака. Това е маса в нормални размери и с красив двуцветен вид в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: Φ120x75H см. Дебелина на плота: 4 см. Дебелина на крака: 3Х4-8 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката са метални за по-голяма издръжливост с регулатори в долната част за по-голяма гъвкавост при позициониране. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати. ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Класически минималистичен дизайн Качествени строителни материали, които спомагат за лесната поддръжка, но и за издръжливостта на масата Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.
  2. Маса с плот от синтерован камък - бяла ф115 см
    Кол-во: 8
    641,16 лв.
    КРЪГЛА МАСА ОТ СИНТЕРОВАН КАМЪК Открийте новото допълнение към нашата продуктова гама. Кръглата маса с повърхност от синтерован камък с вид на бял мрамор с черни детайли и черни метални двойни кръстосани крака. Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове и "водачи", нито ъгли или крака в ъглите, които много пъти създават неудобни ситуации. Модерният дизайн на тази маса отговаря на най-новите технологии и придава футуристично усещане на вашето пространство. РАЗМЕРИ: Φ115x75 см. Дебелина на повърхността: 1,2 см. Дебелина на крака: 5х5см. МАТЕРИАЛИ: Краката са метални и имат меки подложки отдолу за защита на пода. Характерното за тази маса обаче е нейната повърхност. Тя е направено от синтерован камък. Разбира се, няма нищо общо с камъка, тъй като това е научен термин. Следователно синтерованият камък е матрица (форма) от минерали, като гранит, кварц, парчета стъкло и т.н., които се нагряват (слепват), за да образуват твърда непропусклива маса, което води до повърхност, която не може да бъде надраскана, надраскана, изгорени или замърсени. Всъщност дори по своите свойства този материал е много подобен на керамиката, но е дори по-добър! За неопитното око този материал не може лесно да се различи от другите керамични материали и има много предимства като: Не се влияе от атмосферните условия Не се влияе от топлина или студ Водоустойчив Не се окислява Много труден за рязане, надраскване или повреда Лесен за почистване Безопасен и хигиеничен за храна Не е порест, което означава, че не абсорбира вредни вещества като бактерии и др. Рециклируем ПОДДРЪЖКА: От горното може да се види, че не е необходима специална поддръжка. Едно минаване с влажна кърпа е достатъчно, а ако има петна можете да използвате различни почистващи препарати от многото на пазара. ПРЕДИМСТВА: Маса, която променя стилно! Тя красиво съчетава най-новите технологии в своята област с основния метал. Комбинирайте я със столове със същата естетика и получете трапезарията, която винаги сте искали. Семплата конструкция може да се комбинира с много цветове и различни стилове на декорация и със сигурност ще подобри естетиката на вашето пространство! ЗАБЕЛЕЖКА: „Водите“ на повърхността му се различават от парче до парче поради ръчно изработената конструкция.
  3. Маса с плот от синтерован камък - черна ф115 см
    Кол-во: 9
    641,16 лв.
    КРЪГЛА МАСА ОТ СИНТЕРОВАН КАМЪК Открийте новото допълнение към нашата продуктова гама. Кръглата маса с повърхност от синтерован камък с вид на черен мрамор със златни детайли и черни метални двойни кръстосани крака. Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове и "водачи", нито ъгли или крака в ъглите, които много пъти създават неудобни ситуации. Модерният дизайн на тази маса отговаря на най-новите технологии и придава футуристично усещане на вашето пространство. РАЗМЕРИ: Φ115x75 см. Дебелина на повърхността: 1,2 см. Дебелина на крака: 5х5см. МАТЕРИАЛИ: Краката са метални и имат меки подложки отдолу за защита на пода. Характерното за тази маса обаче е нейната повърхност. Тя е направено от синтерован камък. Разбира се, няма нищо общо с камъка, тъй като това е научен термин. Следователно синтерованият камък е матрица (форма) от минерали, като гранит, кварц, парчета стъкло и т.н., които се нагряват (слепват), за да образуват твърда непропусклива маса, което води до повърхност, която не може да бъде надраскана, надраскана, изгорени или замърсени. Всъщност дори по своите свойства този материал е много подобен на керамиката, но е дори по-добър! За неопитното око този материал не може лесно да се различи от другите керамични материали и има много предимства като: Не се влияе от атмосферните условия Не се влияе от топлина или студ Водоустойчив Не се окислява Много труден за рязане, надраскване или повреда Лесен за почистване Безопасен и хигиеничен за храна Не е порест, което означава, че не абсорбира вредни вещества като бактерии и др. Рециклируем ПОДДРЪЖКА: От горното може да се види, че не е необходима специална поддръжка. Едно минаване с влажна кърпа е достатъчно, а ако има петна можете да използвате различни почистващи препарати от многото на пазара. ПРЕДИМСТВА: Маса, която променя стилно! Тя красиво съчетава най-новите технологии в своята област с основния метал. Комбинирайте я със столове със същата естетика и получете трапезарията, която винаги сте искали. Семплата конструкция може да се комбинира с много цветове и различни стилове на декорация и със сигурност ще подобри естетиката на вашето пространство! ЗАБЕЛЕЖКА: „Водите“ на повърхността му се различават от парче до парче поради ръчно изработената конструкция.
  4. Маса МДФ меден дъб 140х80 см
    Кол-во: 15
    482,93 лв.
    Правоъгълна маса за трапезария, с MDF повърхност с дъбов фурнир в цвят МЕДЕН ДЪБ и стил рустик. Тази повърхност е "скосена" (т.е. не е квадратна в ръбовете си) и лежи върху черна метална рамка с крака във формата на наклонено L. Това е красива маса в големи размери и с красива двуцветен вид, в резултат на което може да се впише естетически в почти всяко подобно пространство. РАЗМЕРИ: 140x80x75H см. Дебелина на плота: 4 см. Дебелина на крака: 4 см. МАТЕРИАЛИ: Плотът е изработен от МДФ с дъбов фурнир. МДФ (влакна със средна плътност) е модерен потребителски материал, който често се избира предимно за кухненската част. Основните му характеристики са, че абсорбира минимална влага, важен фактор за пространство като това на кухнята, има хомогенност в масата си, задоволителни механични свойства, отлична гладкост и много възможности за обработка. Краката и рамката са метални за по-голяма издръжливост с пластмасови капачки в долната част за защита на пода. ПОДДРЪЖКА: Почистването на прах на редовни интервали и забърсването с влажна кърпа е достатъчно за поддържане на масата. За повърхността, разбира се, можете да използвате и леки почистващи препарати ПРЕДИМСТВА: Здрава и безопасна конструкция Модерен минималистичен дизайн Качествени материали, спомагащи за лесната поддръжка и издръжливостта на масата Идеална както за домашна, така и за професионална употреба.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-90 от 90

Страница