Маси, Конзоли

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 187

  1. Маса Егон 160х94.5 натурал
    Кол-во: 2
    1656,33 лв.

    Голяма правоъгълна маса, изработена изцяло от масивно Суар дърво в естествения му цвят. Маса, която ще зарадва всеки със своя размер и издръжливост. Всичко, което трябва да направите, е да намерите столовете, които ще паснат на тази прекрасна маса!

    Размери: 160x94,5x81,5 см
    Дебелина на плота: 7,5 см
    Разстояние между краката: 120 см

    Забележка:
    *Продуктът е изработен от естествена масивна дървесина
    и всеки един е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
    *Съществуващи пукнатини или такива, които могат да бъдат създадени с течение на времето не се считат за дефект.


  2. Холна маса ствол от тиково дърво
    Кол-во: 4
    1109,70 лв.
    Представяме ви единствената по рода си холна маса. Представлява ниска маса, изработена от цял ствол на ТИКОВО дърво без крака в ЕСТЕСТВЕН цвят. В рустикален бохо стил с внушително присъствие. РАЗМЕРИ: **Поради спецификата на конструкцията от цяло парче труп, не е възможно да се дадат точни размери или тегло, тъй като всяка маса е различна. Всички пукнатини в продукта се дължат на естеството на масивната дървесина и не представляват дефект. Размери на примерна снимка: 94x57x31H cm. МАТЕРИАЛИ: Масата е изработена от цял ствол от ТИКОВО дърво. ТИК е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмнокафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, изкривяване и не се разлага. Използва се за много вътрешни и външни конструкции.
  3. Помощна маса Майлс акация
    Кол-во: 45
    168,00 лв.
    Помощна маса Майлс е бутикова масичка с плот от масивно акациево дърво и метална основа 29x29x54 см За тези от вас, които обичат индустриалния дизайн в пространството и търсят топлите нюанси на масивно акациево дърво в комбинация с черен метал, серията Майлс ще ви зарадва. Впечатляващо предложение за декорация, идеално за дома или офиса, което креативно ще обнови естетиката на вашето пространство. Спецификации: * Повърхността е изработена от масивна естествена дървесина с високо качество, устойчивост на стрес и време - в цвят орех. Всяко произведение е и произведение на изкуството, тъй като е уникално поради особената неравност на ствола на дървото. Може да донесе или да създаде пукнатини с течение на времето (поради свиването и разширяването на масивната дървесина, която е жив организъм) и които я правят още по-оригинална и специална. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се обработват и уеднаквяват с материал от същата дървесина. Следователно всяко парче може да има леки вариации в тоналността на цвета и размерите поради естествеността на ствола на дървото. Всички изброени по-горе са напълно естествени за масивна дървесина и не представляват дефект на продукта. * Поддръжка в метална рамка устойчива на време в черен цвят. Размери: Дължина: 29 см. Широчина: 29 см. Височина: 54 см.
  4. Холна маса Дариан
    Кол-во: 9
    672,00 лв.
    Кръгла маса за кафе с място за съхранение от масивно мангово дърво в цвят орех Φ90x45 см Холната маса ще освежи идеално пространството със зашеметяващия си дизайн от масивно мангово дърво и неравномерни нюанси на цвят орех. Спецификации: * Повърхността е изработена от масивна естествена дървесина с високо качество, устойчивост на стрес и време - в цвят орех. Всяко произведение е и произведение на изкуството, тъй като е уникално поради особената неравност на ствола на дървото. Може да донесе или да създаде пукнатини с течение на времето (поради свиването и разширяването на масивната дървесина, която е жив организъм) и които я правят още по-оригинална и специална. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се обработват и уеднаквяват със строителен материал от същата дървесина. Следователно всяко парче може да има леки вариации в тоналността на цвета и размерите поради естествеността на ствола на дървото. Всички изброени по-горе са напълно естествени за масивна дървесина и не представляват дефект на продукта. * Има място за съхранение, което служи за съхранение и лесен достъп до вашите ежедневни вещи. * Опора върху масивни дървени крака. Размери: Дължина: 90 см. Широчина: 90 см. Височина: 45 см.
  5. Маса Монтана акация 240x100x77 см
    Кол-во: 12
    1639,89 лв.
    Открийте уникалната голяма ръчно изработена маса МОНТАНА с повърхност от естествено масивно дърво акация в НАТУРАЛЕН цвят. Формата на повърхността с дебелина 5,5 см е НЕПРАВИЛЕН правоъгълник и лежи върху две черни метални основи с трапецовидна форма. Модерният дизайн се среща с природата и придава вечно и топло усещане на вашето пространство. РАЗМЕРИ: Размери: 240x100x77Н см. Дебелина на повърхността: 5,5 см. Дебелина на крака: 8х4 см.
  6. Маса Прованс ф180 Тик
    Кол-во: 3
    4089,45 лв.
    Прованс е кръгла маса за хранене както за домашна, така и за професионална употреба, с масивен, дървен плот от тиково дърво с дебелина 8 см. Масата е доста голяма, което я прави идеална за повече места за хранене. РАЗМЕРИ: -180 X 76H cm Дебелина на плота на масата: 8 см. Разстояние на краката: 80 см.
  7. Маса Ремик натурал
    Кол-во: 4
    2207,07 лв.

    Тази маса ще обнови естетически вашата кухня или трапезария, докато съчетава много различни стилове и цветове в околното пространство.

    Размери: 100x200x75.5 см
    Размери на овална основа: 130х58 см
    Дебелина на повърхността: 4 см

    Изработена от масивно Тиково дърво най-популярният вид твърда дървесина.

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

  8. Конзола от тик 240x45x91 см
    Кол-во: 7
    1545,36 лв.
    Конзола от ТИКОВО дърво с правилна тясна правоъгълна повърхност. Опира се на 4 крака и има друга подобна повърхност на дъното. НАТУРАЛНИЯТ цвят придава неустоимо изображение, което ще бъде отправна точка където и да е поставена конзолата! Тя е олицетворение на рустикална декорация в модерно изпълнение, за пространството, което желаете. Но какво е конзола? Конзолата е елегантна, графична, компактна мебел, която може да се постави в почти всяка стая - кухня, коридор, спалня, детска стая, всекидневна, съблекалня, офис и дори баня. С това дизайнът на пространството става изискан, елегантен, напълно обмислен. Конзолата в интериора се използва както като част от комплект с няколко елемента, така и самостоятелно и е избрана за цялостния дизайн на стаята. РАЗМЕРИ: Размери: 240х45х91см. Разстояние между краката: 220х40 см. Дебелина на повърхността: 3,5см. Дебелина на крака: 8х8 см. Рафт: 217х40 см.
  9. К-кт 3 бр кафе маси Мантарис
    Кол-во: 1
    887,76 лв.
    Комплект 3 кръгли кафе маси с различни размери, всяка от които може да обслужва различни нужди и ще ви зарадва със своя стил и практичност. Повърхността им е изработена от качествено екзотично дърво минди, а краката им са метални в черен цвят. Идеален избор за множество приложения с несравним стил! РАЗМЕРИ: Размери на голяма маса: Φ60x55.5H см. Разстояние между краката: 41х43 см. Размери на средната маса: Φ50x50.5H см. Разстояние между краката: 38х41 см. Размери на малка маса: Φ40x39H см. Разстояние между краката: 32х32 см.
  10. Маса Екзагон тик натурал
    Кол-во: 6
    2124,87 лв.
    Изработен е от масивна Тикова дървесина, като единствената обработка е процесът на създаване на уникалната му форма. Размери: 114x99x34 см ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.
  11. Маса Помпу ф58 см
    Кол-во: 2
    517,86 лв.
    Открийте уникалната ръчно изработена маса Помпу с плот от естествено масивно Суар дърво. Размери: Φ58x33.5 см ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.
  12. Маса 240x100 натурал
    Кол-во: 22
    2979,75 лв.

    Голяма правоъгълна маса, изработена изцяло от масивно дърво Τиково дърво в естествения му цвят. Краката са особено здрави и са разположени на кръст. и.

    Размери: 240x100x75 см
    Разстояние между краката: 200х70 см
    Дебелина на повърхността: 5 см
    Дебелина на крака: 10x10 см / 4x6 см / 11x11 см / 6x6 см

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

  13. Холна бохо маса Домпу суар
    Кол-во: 30
    684,32 лв.
    Уникална ръчно изработена маса с плот от естествено масивно дърво суар с дебелина 8 см в НАТУРАЛЕН цвят. Формата е неправилна, овална и се опира на 4 крака. Рустикалната бохо същност придава вечно и топло усещане на вашето пространство. РАЗМЕРИ: 60x94x46H см. Дебелина на повърхността: 8см. Разстояние между краката: 28х53 см.
  14. Трапезна маса от тик 200х90х76 см
    Кол-во: 20
    2363,25 лв.
    Голяма правоъгълна маса, изработена изцяло от масивно тикова дърво с естествения му цвят в рустикален стил. Повърхността е масивна и се състои от едно парче със заоблени ъгли. Маса, която ще надстрои вашата трапезария и ще зарадва всички с размерите и издръжливостта си. Изберете подходящи столове или кресла и създайте красив комплект, за да се насладите на времето със семейството или приятелите си. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 200x90x76H см. Дебелина на повърхността: 4см. Разстояние между краката: 144x80 см.
  15. Маса Кутаи 200 натурал
    Кол-во: 4
    1767,30 лв.

    Маса, която ще надстрои вашето трапезно пространство и ще зарадва всеки с размерите и издръжливостта си, изработена от масивно Тиково дърво.

    Размери: 200x90x75 см
    Дебелина на повърхността: 3 см
    Дебелина на крака: 8 см
    Разстояние между краката: 140х53 см

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. 
    Това не са дефект на продукта.

  16. Маса Кутаи 220 натурал
    Кол-во: 3
    2260,50 лв.

    Маса, която ще надстрои вашето трапезно пространство и ще зарадва всеки с размерите и издръжливостта си, изработена от масивно Тиково дърво.

    Размери: 220x100x75 см
    Дебелина на повърхността: 3 см
    Дебелина на крака: 8 см
    Разстояние между краката: 160х58 см

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. 
    Това не са дефект на продукта.

     

  17. Кафе маса Флай ф32х48 см
    Кол-во: 31
    191,12 лв.
    Помощната кафе маса Флай ще ви зарадва със своя стил и практичност. Това е кръгла помощна маса със специална характеристика, повърхността е изработена от естествен ратан и лежи върху метална черна основа с форма на кръст. Идеален избор за множество приложения с несравним стил! Подходяща е както за вътрешни, така и за външни приложения. РАЗМЕРИ: Φ32x48H см. Разстояние между краката: 24,5х24,5 см. Разстояние на краката по диагонал: 34,5 см. Размери на тавата: Φ32x5H см.
  18. Кафе маса Флай ф40х53 см
    Кол-во: 22
    226,05 лв.
    Помощната кафе маса Флай ще ви зарадва със своя стил и практичност. Това е кръгла помощна маса със специална характеристика, повърхността е изработена от естествен ратан и лежи върху метална черна основа с форма на кръст. Идеален избор за множество приложения с несравним стил! Подходяща е както за вътрешни, така и за външни приложения. РАЗМЕРИ: Φ40x53H см. Разстояние между краката: 31х31 см. Разстояние на краката по диагонал: 43см. Размери на тавата: Φ40x5H см.
  19. Кафе маса Флай ф50х40 см
    Кол-во: 16
    275,37 лв.
    Помощната кафе маса Флай ще ви зарадва със своя стил и практичност. Това е кръгла помощна маса със специална характеристика, повърхността е изработена от естествен ратан и лежи върху метална черна основа с форма на кръст. Идеален избор за множество приложения с несравним стил! Подходяща е както за вътрешни, така и за външни приложения. РАЗМЕРИ: Φ50x40H см. Разстояние между краката: 37х37 см. Разстояние на краката по диагонал: 53см. Размери на тавата: Φ50x5H см.
  20. Конзола Кутаи натурал
    Кол-во: 5
    1142,58 лв.

    Конзолата е елегантна и компактна мебел, която може да се постави във всяка стая в интериора се използва, както като част от комплект с няколко елемента, така и самостоятелно.

    Размери: 120x35x80 см
    Размери на повърхността: 120х30 см
    Размери на средния рафт: 79x30x33H см
    Размери на долната повърхност: 120x30x33-68 см
    Дебелина на повърхностите 2см
    Диаметър на ствола: 6 см

    Конзолата е изработена от масивно рециклирано Тиково дърво най-популярният вид твърда дървесина.
    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. 
    Това не са дефект на продукта.


  21. Конзола Галант орех
    Кол-во: 1
    357,00 лв.

    Конзола Галант с класически дизайн и впечатляващи цветове съчетава функционалност с издръжливост.

    Спецификации:
    * Повърхност от МДФ цвят орех, висококачествен и издръжлив във времето.
    *Опора на крака изработена от метал с високока издръжливост.
     
    Размер на продукта:
    Дължина: 120 см
    Ширина: 40 см
    Височина: 76 см
    Дебелина на повърхността: 3,5 см
    Разстояние между краката (вертикално): 33 см

  22. Сет от 2 холни маси Тик
    Кол-во: 29
    706,92 лв.
    Комплект от 2 броя холни маси с различни размери в естествен дървесен цвят. Масите са изработени от тиково дърво. Този комплект ще обнови естетически вашата всекидневна, като същевременно може да съчетае много различни стилове и цветове в околното пространство. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да се образуват с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта. РАЗМЕРИ: Размери на голямата маса: 86x79x46H см. Разстояние между краката: 81см. Размери на малката маса: 80x80x40H cm. Разстояние между краката: 75 см.
  23. Стойка за цветя тик ф30х75.5 см
    Кол-во: 7
    154,13 лв.
    Стойката за цветя от тик е красива декорация за вашата всекидневна. Изработена е от качествена дървесина в естествен цвят, като има кръгла повърхност, поддържана от 4 крака с кръстосано разположение. Променете образа на хола си, като добавите качество и цвят. РАЗМЕРИ: Φ30x75,5Η см. Разстояние между краката: 20х20 см. Диагонал: 31 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 41-80 от 187