Маси, Конзоли

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 161-187 от 187

  1. Холна маса Дрейк
    Кол-во: 16
    386,34 лв.
    Холна маса Дрейк е изработена от масивен ствол от акация в естествен нюанс и метални крака в черно. Модерна и вечна мебел, с многоъгълна форма, която издържа на течението на времето, с изключителен завършек, вдъхновен от природата, където дървото играе първостепенна роля. Забележка: Продуктът е изработен от естествено масивно акациево дърво и всеки един е уникален поради неравностите на стволовете на дърветата. Съществуващите пукнатини или такива, които могат да се появят с времето, придават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се уеднаквяват и стабилизират с материал от същата дървесина. Поради това може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на третираната дървесина. Те не са дефект на продукта. Размери: Φ82x40 см.
  2. Бутикова масичка Конус
    Кол-во: 16
    137,69 лв.
    Уникална ръчно изработена масичка от масивно акациево дърво и черна метална основа. Плота от акация е с форма на обърнат конус. Оригинална бутикова масичка, вдъхновена от приодата. Размери: Φ31x53 см Забележка: Продуктът е изработен от естествена масивна акациева дървесина и всеки един от тях е уникален поради неравностите на стволовете на дървото. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с времето, дават оригиналност и уникален дизайн. По време на производствения процес, съществуващите пукнатини са направени така, че да се оформят и стабилизират с материал, изработен от същата дървесина. Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта, дължащи се на размерите на обработеното дърво.
  3. Кафе маса Байк
    Кол-во: 73
    171,00 лв.
    Холна кафе маса Байк в цвят орех и черна основа с колела е с размери 85х55х41 см. Ако искате да оборудвате своето пространство с мебели със специален модерен стил с издръжливост, тогава серията Байк е за вас. Впечатляващо предложение за декорация, което достига границите на индустриалния дизайн и творчески ще промени естетиката на вашето пространство. Спецификации: * Корпус и повърхност, изработени от: 36 мм ПДЧ с висококачествено меламиново покритие, с устойчивост на стрес и време - в естествен цвят орех. * Колелата са стабилни от съображения за безопасност и 31 см в диаметър. Размери: Дължина: 85 см. Ширина: 55 см. Височина: 41 см.
  4. Кафе масичка Трип
    Кол-во: 38
    162,00 лв.
    Маса за кафе Трип е от масивна дървесина в цвят орех и черни метални крака. Размери: 33х30х47 см За тези от вас, които обичат индустриалния дизайн и търсят топлите нюанси на масивно дърво в комбинация с черен метал. Внушително предложение за декорация, идеално за дома или офиса, което творчески ще обнови естетиката на вашето пространство Повърхността следва неправилната форма на естествено дърво. Спецификации: * Повърхност от масивно естествено дърво с високо качество с дебелина 6,5-7 см, с висока устойчивост, в цвят орех. * Основа: Метални крака, боядисани в черно. Размери: Дължина: 33 см. Широчина: 30 см. Височина: 47 см.
  5. Холна маса Палермо
    Кол-во: 2
    449,14 лв.
    Повлияна от промишления дизайн, колекцията ни расте с оригинални модели вдъхновени от природата, за да ви осигури стил в дневната. Маса Палермо е ниска маса изработена от естествена акация, с метална основа в черно. Повърхността на масата е с дебелина 4 мм. Размери: 118x60x40,5 см Забележка: Продуктът е изработен от естествена акациева дървесина и всеки е уникален поради неравномерността на дървените стволове. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да бъдат създадени с течение на времето дават оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. По време на производствения процес съществуващите пукнатини се правят, за да се образуват и стабилизират с материал, изработен от едно и също дърво. Следователно може да има цветови вариации и разлики в размерите на продукта поради размерите на обработеното дърво. Това не са дефекти на продукта.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 161-187 от 187