Маси, Конзоли

Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-120 от 187

  1. Конзола тиково дърво
    Кол-во: 4
    1545,36 лв.

    Конзолата е изработена от масивно рециклирано Тиково дърво-вид дървесина, чиста и неизбелена най-скъпият избор в дървесния тип и се откроява със своята вечна естетика. 

    Размери: 220x50x90 см
    Разстояние между краката: 151x35 см
    Дебелина на повърхността: 6 см

    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

  2. Бутикова масичка Акация ф40х49.5 см
    Кол-во: 12
    139,74 лв.
    Ръчно изработена кафе маса с неправилна повърхност от акация с 3 черни метални крака. Естетическият ефект е красив и няма как да не привлече вниманието на всички, независимо къде е поставена! СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 40х40 см. Височина на масата: 49,5 см. Дебелина на дървената повърхност: 6 см.
  3. Сгъваема тикова масичка
    Кол-во: 77
    156,18 лв.
    Помощната сгъваема масичка както за външни пространства, така и за интериор ще ви очарова. Изработена е от качествена тикова дървесина в естествен цвят, като основната й характеристика е, че е сгъваема, което я прави особено практична. Идеален модел както за дома, така и за бизнес помещения! РАЗМЕРИ: 40x33x45H см. Размери на крака: 37х34,5 см. Размери в затворено състояние: 36.5x4x93 см.
  4. Сет от 2 холни маси Тик
    Кол-во: 9
    706,92 лв.
    Комплект от 2 броя холни маси, с различни размери в естествен дървесен цвят. Масите са изработени от тиково дърво. Този комплект ще обнови естетически вашата всекидневна, като същевременно може да съчетае много различни стилове и цветове в околното пространство. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да се образуват с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта. РАЗМЕРИ: Размери на голямата маса: 116x60x46.5H см. Разстояние между краката: 111 см. Размери на малката маса: 110x60x40.5H см. Разстояние между краката: 105 см.
  5. Ратанова маса Гетсби ф100х50 см
    Кол-во: 31
    694,59 лв.
    Гетсби е кръгла маса за всекидневна, със задоволителни размери в естествен ратанов цвят. Масата е направена от множество парчета (клони) от ратан в кръгова подредба, които са свързани заедно, кръглата основа на масата е направена по същия начин. Тази маса ще обнови естетически вашата всекидневна, като същевременно може да съчетае много различни стилове и цветове в околното пространство. РАЗМЕРИ: Φ100x50H см. Основа: Φ51 см. Дебелина на повърхността: 11,5см. МАТЕРИАЛИ: Масата е изработена от естествен ратан с отлично качество. Ратанът е най-добрият и използван естествен материал за производство на мебели. Ратанът, отглеждан в югоизточната част на Азия е най-висококачественият и най-издръжлив материал от подобните, отглеждани в други региони. С повече от 600 различни вида РАТАНА може да бъде разграничен като силно влакнесто растение, подобно на бамбука и използвано за мебели, защото е лек, издръжлив, гъвкав и привлекателен.
  6. Холна маса Зенит орех
    Кол-во: 9
    327,00 лв.
    Холната кръгла маса Зенит е от борово дърво с дебелина на плота 35мм в цвят орех Φ80x39 см. За тези от вас, които обичат индустриалния дизайн в пространството и търсят топлите нюанси на масивното дърво в съчетание с черен метал, холната маса Zenith ще ви зарадва. Впечатляващо предложение за декорация, идеално за дома или офиса, което креативно ще обнови естетиката на вашето пространство. Спецификации: * Плот от естествена 35 мм висококачествена борова дървесина. * Стабилна метална рамка с отлично качество 40х30 мм цвят черен. Размери: Дължина: 80 см. Широчина: 80 см. Височина: 39 см.
  7. Сгъваема маса Кендал тик 120х80х75 см
    Кол-во: 2
    503,48 лв.
    Външната маса за хранене Кендал е красива мебел. Цялата маса е изработена от качествена тикова дървесина в НАТУРАЛЕН цвят и размерите й са задоволителни и стигат за поне 5 човека. Основната й характеристика обаче е, че е сгъваема, което я прави особено практична. Идеална както за дома, така и за бизнес помещения! РАЗМЕРИ: 120x80x75H см. Разстояние между краката: 69х42 см. Размери в затворен вид: 120х12х106 см.
  8. Маса Кронос тик 200х90х75 см
    Кол-во: 14
    2198,85 лв.
    Кронос е голяма правоъгълна маса, изработена изцяло от масивно дърво тик в естествения му цвят. Краката са особено здрави и са разположени на кръст. Маса, която ще надстрои вашето трапезно пространство и ще зарадва всеки с размерите и издръжливостта си. Заедно със съответните пейки или столове или фотьойли ви позволява да създадете красив комплект, за да се насладите на времето си със семейството или приятелите си. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: 200x90x75H см. Дебелина на повърхността: 5см. Дебелина на крака: 10x10cm / 4x6cm / 11x11cm / 6x6cm
  9. Трапезна маса тик 320х120 см
    Кол-во: 19
    4414,14 лв.
    Голяма градинска трапезна маса, изработена изцяло от масивно дърво тик в естествения му цвят. Предлага се със заоблени ръбове, което придава приятна визия, където и да я поставите. Маса, която ще зарадва всеки със своя размер и издръжливост. Всичко, което трябва да направите, е да намерите столовете, които ще паснат на тази прекрасна маса! Размери: Размери: 320x120x78H см
  10. Маса Раунд тик ф150 см
    Кол-во: 19
    2055,00 лв.
    Кръгла трапезна маса, изработена изцяло от масивно дърво тик в естествения му цвят. Опира се върху кръстосана тъмносива метална подредба на краката, комбинирана с дърво. Маса, която ще зарадва всеки със своите размери и издръжливост. Всичко, което трябва да направите, е да намерите столовете, които ще паснат на тази прекрасна маса! Кръглите маси са особено практични и красиви, защото нямат ръбове, нито ъгли или крака, които често създават неудобни ситуации. СПЕЦИФИКАЦИИ: Размери: Φ150x78H см МАТЕРИАЛИ: Масата е изработена от масивно рециклирано тиково дърво. Когато говорим за масивно дърво, имаме предвид дърво, направено изцяло от ствола на дървото. Масивната дървесина е най-скъпият избор по отношение на дървесината, но се откроява със своята вечна естетика. ТИК е най-популярният вид твърда дървесина. Той е жълт до тъмнокафяв на цвят, изключително тежък, с висока якост, устойчив на атмосферни влияния, изкривяване и не се разлага. Често „релефите“ на това дърво са силни и прави. Използва се за много интериорни конструкции. ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.
  11. Конзола 9556 натурал
    Кол-во: 5
    2219,40 лв.

    Размери: 180x45x80 см
    Размери на рафта: 164х45х10,5 см
    Размери на чекмеджето: 43.5x33x11 см

    *Конзолата е изработена от масивно тиково дърво.
    ** Съществуващите пукнатини или леки цветови вариации или такива, които могат да се появят с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. Това не са дефект на продукта.

  12. Холна маса акация болс
    Кол-во: 14
    410,92 лв.

    Размери: 90x60x40 см

    Забележка:
    *Продуктът е изработен от естествена масивна дървесина
    и всеки един е уникален поради неравномерността на дървените стволове.
    *Съществуващи пукнатини или такива, които могат да бъдат създадени с течение на времето не се считат за дефект.

  13. Трапезна маса Колсън ф110х76 см
    Кол-во: 1
    1350,00 лв.
    Колсън е трапезна маса с плот от закалено стъкло 6мм и ръчно изработено масивно тиково дърво 110x110x76 см Колекцията мебели от естествено тиково дърво е една от нашите най-популярни гами. Включва табуретки, конзоли, маси и огледала - всички изработени от истински парчета корен от тиково дърво. Спецификации: - Тиковото дърво е тежко, здраво и дълготрайно, в естествени форми и текстури. Всяко парче има свой собствен характер и следователно е напълно уникално. - Мебелите притежават всички предимства на истинския корен от тиково дърво, който е с високо съдържание на масла и има плътно зърно, което означава, че дървото е естествено устойчиво на вода, гниене, което го прави идеално за вътрешна или външна употреба. - Всяко парче също е произведение на изкуството, тъй като е уникално поради особената неравност на корена на дървото. Следователно всяко парче може да има леки вариации в тоналността на цвета и размерите поради естествеността на корена на дървото. Всички изброени по-горе са напълно естествени за масивна дървесина и не представляват дефект на продукта. - Цвят естествен - Има закалено стъкло с размери: ф100x0.6cm: Вид стъкло, което е преминало топлинна обработка, за да се увеличи устойчивостта му на удар и топлина. Обикновено се използва в продукти, които изискват издръжливост. Закаленото стъкло е приблизително четири пъти по-издръжливо от обикновеното стъкло със същата дебелина и диаметър. Когато се счупи, то се разпада на малки парчета, което намалява шанса от сериозно нараняване в сравнение със стъклото на асансьора. Размер на дървото: Дължина: 100 см. Широчина: 100 см. Височина: 75 см. Размер на стъкления плот: ф 110x0.6см
  14. Конзола Замир
    Кол-во: 5
    657,00 лв.
    Конзола Замир е ръчно изработена от тикова масивна дървесина бяла-естествена 80x38x70см Колекцията мебели от естествено тиково дърво е една от нашите най-популярни гами. Включва табуретки, конзоли, маси и огледала - всички изработени от истински парчета корен от тиково дърво. Спецификации: -Тиковото дърво е тежко, здраво и дълготрайно, в естествени форми и текстури. Всяко парче има свой собствен характер и следователно е напълно уникално. -Мебелите притежават всички предимства на истинския корен от тиково дърво, който е с високо съдържание на масла и има плътно зърно, което означава, че дървото е естествено устойчиво на вода, гниене, което го прави идеално за вътрешна или външна употреба. -Всяко парче също е произведение на изкуството, тъй като е уникално поради особената неравност на корена на дървото. Следователно всяко парче може да има леки вариации в тоналността на цвета и размерите поради естествеността на корена на дървото. Всички изброени по-горе са напълно естествени за масивна дървесина и не представляват дефект на продукта. - Цвят: Бял - Натурален Размер на дървото: Дължина: 80 см. Широчина: 38 см. Височина: 70 см.
  15. Конзола от тик Лиле
    Кол-во: 14
    807,00 лв.
    Конзола Лил е бяла ръчно изработена маса от масивна тикова дървесина 100x38x80 см Колекцията мебели от естествено тиково дърво е една от нашите най-популярни гами. Включва табуретки, конзоли, маси и огледала - всички изработени от истински парчета корен от тиково дърво. Спецификации: - Тиковото дърво е тежко, здраво и дълготрайно, в естествени форми и текстури. Всяко парче има свой собствен характер и следователно е напълно уникално. - Мебелите притежават всички предимства на истинския корен от тиково дърво, който е с високо съдържание на масла и има плътно зърно, което означава, че дървото е естествено устойчиво на вода, гниене, което го прави идеално за вътрешна или външна употреба. - Всяко парче също е произведение на изкуството, тъй като е уникално поради особената неравност на корена на дървото. Следователно всяко парче може да има леки вариации в тоналността на цвета и размерите поради естествеността на корена на дървото. Всички изброени по-горе са напълно естествени за масивната дървесина и не представляват дефект на продукта. - Цвят: Бял Размер на дървото: Дължина: 100 см. Широчина: 38 см. Височина: 80 см.
  16. Дървена маса Шаде с мраморен плот
    Кол-во: 31
    198,00 лв.
    Изберете масата към шезлонг Шаде с отлично качество. Изработена е от здрава масивна букова дървена рамка в цвят орех и има мраморна повърхност. Използваният импрегниран с лак дървен материал я прави идеална за устойчивост на външни условия. За допълнителна устойчивост във времето се препоръчва редовно овлажняване на дървото с консерванти, бои за импрегниране на дърво или специални масла, за да се поддържа отличното й състояние. Със своя красив дизайн ще направи вашето пространство много специално и ще създаде уникална атмосфера. Размери: Дължина: 40 см. Широчина: 57 см. Височина: 22 см.
  17. Дървена маса с шампаниера Шаде
    Кол-во: 1
    198,00 лв.
    Градинска дървена маса към шезлонг Шаде с поставка за шампанско, изработена от бук в цвят орех и плот от бял мрамор 40x57x22 см Използваният импрегниран с лак дървен материал я прави идеална за устойчивост на външни условия. За допълнителна устойчивост във времето се препоръчва редовно овлажняване на дървото с консерванти, бои за импрегниране на дърво или специални масла, за да се поддържа отличното й състояние. Красивият дизайн с поставка за шампанско ще направи вашето пространство много специално и ще създаде уникална атмосфера. Размери: Дължина: 40 см. Широчина: 57 см. Височина: 22 см.
  18. Квадратна кафе маса от тик
    Кол-во: 14
    657,60 лв.
    Квадратна ниска от тиково дърво маса за всекидневна, със задоволителни размери в естествен дървесен цвят. Масата лежи върху черна метална основа. Тази маса ще обнови естетически вашата всекидневна, докато съчетава много различни стилове и цветове в околното пространство. Състои се от няколко различни парчета масивно дърво, свързани заедно, за да образуват квадратната му форма. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да се образуват с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. РАЗМЕРИ: 80x80x48H см
  19. Помощна маса от тиково дърво
    Кол-во: 5
    242,08 лв.
    Помощна квадратна странична масичка за всяко пространство, в цвят естествено тиково дърво. Опира се върху черна квадратна метална основа. Тази маса ще обнови естетически вашата всекидневна, като същевременно може да съчетае много различни стилове и цветове в околното пространство. Изработена е от масивна естествена дървесина тик, като единствената обработка е изрязването, за да се направи формата й квадратна. Съществуващите пукнатини или тези, които могат да се образуват с течение на времето се дължат на свиването-разширяването на живия организъм, наречен масивна дървесина, а не са производствен дефект, придавайки оригиналност и уникален дизайн на вашето пространство. РАЗМЕРИ: 38X38X55 см.
Настрой низходяща посока
Виж като Решетка Списък

Артикули 81-120 от 187